Nissan Townstar -pakettiauto – KANSIKUVA / 3/4-KUVA EDESTÄ JAKELUAUTON KULJETTAJAN KANSSA

Täysin uusi Nissan Townstar EV

Uusi täyssähköinen Nissan Townstar vie yrityksesi uudelle tasolle

Hinta alkaen[*]

43 000 €

Nissan Townstar -pakettiauton kojelauta ja mies ajamassa

MIKSI AJAA SÄHKÖAUTOLLA

Sähköistä yrityksesi tulevaisuus

Täysin uusi Nissan Townstar –täyssähköauto on järkevä valinta yritykselle. Jopa 291 km:n yhdistetty toimintamatka (1) riittää useimmille työpäivän matkoille. Lisäksi Townstarille voidaan myöntää valtion hankintatuki muiden ehtojen täyttyessä (2).

"Nissan Townstar -pakettiauto: Ajokuva kaupungin keskustasta Townstar-sähköauton ja Townstar ICEn kanssa				"

VOIMANSIIRTO

Ennakoivaa ajamista

Tutustu luotettavaan suorituskykyyn ja vaikuttavaan talouteen. Täysin uuden Nissan Townstarin sähköisen voimansiirron ansiosta voit nauttia päästöttömästä ajosta.(3)

TEKNISET TIEDOT

Löydä täydellinen kumppanisi

Täysin uuden Nissan Townstar EV:n voit personoida oman yrityksen tarpeiden mukaan, aina takaovien muotoilusta istuinten asetteluun.

1/2 Mitat ja kuormakapasiteetti

Kuorman enimmäispituus: 1,8 m (tai 3,05 m takaväliseinä taitettuna).

Nissan Townstar -pakettiauto – Mittapiirustus

1/2 Takaovet

Voit valita mieltymystesi mukaan 30/70-suhteessa avautuvat takaovet - joko ikkunoilla tai ilman.

Nissan Townstar -pakettiauto – Talon remontoijat palaamassa Townstariinsa

1/2 Taitettava matkustajan istuin

Matkustajan istuin silloin, kun sitä tarvitaan, lisää tavaratilaa silloin, kun istuinta ei tarvita.

Nissan Townstar -pakettiauto: Matkustajan puoleisesta ovesta otettu kuva, jossa näkyy kallistettu Parere-istuin (ICE)

Uuden auton takuu ja akun kapasiteetinmenetystakuu

Nissan tarjoaa 5 vuoden / 160 000 km (sen mukaan, kumpi täyttyy ensin) valmistajan takuun hyötyajoneuvomallistolle ja 8 vuoden / 160 000 km takuun akun kapasiteetille.

Nissan Townstar -pakettiauto

TEKNOLOGIA

Tutustu uuteen standardiin

Täysin uusi Nissan Townstar EV on varusteltu turvallisuusteknologioilla sekä yhdistettävyysominaisuuksilla ja kuljettajaa avustavilla järjestelmillä.(4)

1/2 ÄLYKÄS AROUND VIEW MONITOR 360° -KAMERAJÄRJESTELMÄ(4)

Pysäköi luottavaisemmin mielin. Nissanin älykkäässä Around View Monitor -kamerajärjestelmässä on neljä kameraa, jotka näyttävät 360° näkymää autostasi ja mahdollistavat siten vaivattoman ohjailun hyvinkin ahtaissa paikoissa.(4)

Nissan Townstar -pakettiauto – Lähikuva NissanConnect-näytöstä, jossa näkyy AVM

1/2 ProPILOT Assist

Seuraa edellä ajavaa autoa ennalta määritetyllä etäisyydellä, pysähdy ja liiku taas liikennevirran mukana ja pidä autosi kaistan keskellä – Nissan ProPILOT assist (5) auttaa näissä kaikissa tehdäkseen ajamisesta turvallisempaa ja helpompaa.(4)

Nissan Townstar -pakettiauto – Autosta otettu ajokuva Townstar-sähköautosta

1/2 APPLE CARPLAY® JA ANDROID AUTO™

Pysy yhteyksissä omaan maailmaasi, missä ikinä kuljetkin. Apple Carplay®- ja Android auto™ -sovellusten (6) yhteensopivuus mahdollistaa sinulle älypuhelimesi viestien, musiikin ja sovellusten käytön.

"Nissan Townstar -pakettiauto: Lähikuva NissanConnect-näytöstä	"

1/2 NAVIGOINTI

Etsi aina nopein reitti. NissanConnect-tietoviihdejärjestelmä pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla live-liikennepäivityksistä (7), vaihtoehtoisista reiteistä jne.

Nissan Townstar -pakettiauto: NissanConnect-näyttö ja osa kojelaudasta
"Nissan Townstar -pakettiauto: Townstar ICEn kojelauta			"

MUKAVAA JA KÄYTÄNNÖLLISTÄ

Maailma kätesi ulottuvilla

Täysin uuden Nissan Townstar EV:n sisätilat tuovat kaiken tarvitsemasi käden ulottuville. Fiksujen säilytysratkaisujen, saumattomien yhteyksien ja ergonomisen muotoilun ansiosta voit vapaasti keskittyä ajamiseen.

LISÄVARUSTEET

Lisää viimeiset silauksesi

Tee täysin uudesta Nissan Townstar EV:stä entistäkin sopivampi yritykseesi hyödyntäen sekä käytännöllisyyttä että suojausta. (8)

1/2 KATTOTELINE

Ota kyytiin entistäkin pidempiä kuormia tai laajenna kuormakapasiteettiasi entisestään.

"Nissan Townstar -pakettiauto: Kattotelineen käyttö						"

1/2 IRROTETTAVA VETOKOUKKU

Hyödy vetokoukun kätevyydestä ja nauti täysin uuden Nissan Townstar EV:si siististä ulkoasusta silloin, kun koukkua ei tarvita.

Nissan Townstar -pakettiauto: Vetokoukku

1/2 PUINEN TAVARATILAN SUOJAUS

Lisää suojaa tavaratilaasi ja pura ja lastaa autosi rauhallisin mielin.

Nissan Townstar -pakettiauto: ICE kuvattuna 7/8-takanäkymässä korkealta lisävarusteiden kanssa ja takaovi auki

1/2 Istuinsuojat

Kestävät suojukset pitävät istuimet puhtaana ja suojattuina vahingoilta, ja voit astua sisään ja ulos autosta rauhallisin mielin.

"Nissan Townstar -pakettiauto: KULJETTAJAN ISTUIMEN ISTUINSUOJA			"

1/2 Latauskaapelin pidike

Yhteensopiva vakio EVSE-latauskaapelin kanssa. Pitää kaapelisi puhtaana, siistinä ja poissa lattialta silloin, kun sitä ei käytetä.

"Nissan Townstar -pakettiauto: Latausjohdon pidike 		"

NISSAN RAHOITUS

Vaihtoehto jokaiselle budjetille

Budjetistasi riippumatta Nissan rahoituksen erilaisissa rahoitusvaihtoehdoista löydät itsellesi ja yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Nissan-jälleenmyyjä auttaa mielellään löytämään sinulle sopivan rahoitusvaihtoehdon.

1/2

"Nissan Townstar -pakettiauto: Elämäntyyliä kuljettajan hymyn kera			"
Nissan Townstar -pakettiauto: HYÖTYAJONEUVOMALLISTO

HYÖTYAJONEUVOT

Nissan hyötyajoneuvomallisto

Tehokkaiden moottoreiden, vankan muotoilun ja fiksujen kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta Nissan-mallistosta löytyy jokaiselle sopiva ajoneuvo, mitkä ikinä yrityksesi tarpeet ovatkin.

[1] Automalleille ilmoitetut kulutusarvot on mitattu EU-lainsäädännön määrittelemällä testillä riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Energian ja polttoaineen kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eikä niillä voida kuvata tarkalleen auton tapauskohtaista kulutusta liikenteessä ajettaessa. Käytännön ajotilanteissa kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, lataaminen, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, esilämmitys, keli- ja ajo-olosuhteet, ilmastoinnin tai lämmityksen käyttö, kuormaus sekä autolle tehdyt huollot. Tämän vuoksi kulutus ja toimintamatka voivat poiketa merkittävästikin ilmoitetuista arvoista. Matala lämpötila tai korkea ajonopeus vaikuttavat sähköauton kulutukseen enemmän kuin polttomoottoriauton. Talvikäytössä sähköauton kantama jää tyypillisesti huomattavasti keskimääräisiä olosuhteita alhaisemmaksi. Mikäli autolla ajetaan suurilla ajonopeuksilla, vedetään perävaunua tai sillä ajetaan talviolosuhteissa lyhyitä ajomatkoja, sen kulutus voi olla jopa moninkertainen ilmoitettuun verrattuna. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.

[2] Voit lukea lisää sähköpakettiautojen hankintatuesta osoitteessa https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/hae-hankintatukea-sahko-ja-kaasukayttoiselle-pakettiautolle. Hankintatukea voi hakea 1.1.2022 – 31.12.2024 välisenä aikana.

[3] Sähkönkulutus (kWh/100km): yhdistetty 18,3–19,5; yhdistetyt CO2-päästöt (g/km): 0. Ei ajon aikaisia CO2-päästöjä.

[4] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot.

[5] ProPILOT Assist on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

[6] Apple CarPlay® ja Android Auto™ ovat saatavilla ilmaiseksi auton mallivuodesta, mallsta ja varustetasosta riippuen. Android Auto™ toimii johdolla kytkettynä. Apple CarPlay® on Apple Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Android Auto™ on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissanista riippumattomista syistä Apple CarPlay® ja Android Auto™ eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai niillä voi olla tiettyjä ominaisuuksia. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay®- ja / tai Android Auto™ -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta.

[7] Kartat ja reaaliaikaiset liikennetiedot, etähallintapalvelut, älykkäät hälytykset ovat käytettävissä maksutta 3 vuoden ajan ja sen jälkeen palvelu on maksullinen. Lisätietoja palveluiden hinnoittelusta löytyy rekisteröitymisen jälkeen NissanConnect Services- sovelluksesta

[8] Lisävarusteet ja muut asiakkaan myynnin jälkeen asentamat varusteet voivat vaikuttaa auton ilmoitettuihin kulutuslukemiin. Nissan-jälleenmyyjän tai -korjaamon asentamien alkuperäisten Nissan-lisävarusteiden takuu on uuden auton takuun kanssa yhtenäinen, mikäli ne on asennettu autoon uutena. Jos alkuperäiset Nissan-lisävarusteet on asennettu uuden auton takuujakson ulkopuolella tai jos asennuksen on suorittanut kolmas osapuoli tai asiakas, niitä koskeva alkuperäisten Nissan-osien ja -lisävarusteiden takuu on vain 12 kuukautta / ei kilometrirajoitusta. Tarkemmat tiedot saa myös Nissanin huolto-/takuukirjasta.

Kuvat ovat ohjeellisia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla, tai ne voivat rajoittua tiettyihin varustetasoihin.