täysin uusi nelivetoteknologia

Ainutlaatuinen Nissan e-4ORCE-nelivetoteknologia

Ainutlaatuinen Nissan e-4ORCE-nelivetoteknologia

Ainutlaatuinen Nissan e-4ORCE-nelivetoteknologia

Täydellinen voiman ja hallinnan tasapaino

Täydellinen voiman ja hallinnan tasapaino

Täydellinen voiman ja hallinnan tasapaino

Tarkkuutta. Tasapainoa. Tehoa

Tarkkuutta. Tasapainoa. Tehoa

Erilaiset olosuhteet odottavat sinua matkallasi, mutta et ole koskaan tuntenut hallitsevasi ajoneuvoasi paremmin. e-4ORCE-nelivetoteknologia sopeutuu kaikkiin maastoihin ja valloittaa vaikeatkin olosuhteet leikiten.[1]

 

Kuinka Nissan e-4ORCE-teknologia toimii?

 

 

Kuinka Nissan e-4ORCE-teknologia toimii?

 

 

Kuinka Nissan e-4ORCE-teknologia toimii?

 

Kaksimoottorista tehoa

Teho kahdesta moottorista

Auton edessä ja takana sijaitsevien sähkömoottorien ansiosta painojakauma on lähes täydellinen, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen vakaan ajokokemuksen. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia toimii synkronoidusti, varmistaen erinomaisen pidon kaikissa tilanteissa.

Neljä itsenäisesti toimivaa rengasta

Neljä itsenäisesti toimivaa rengasta

Nissan e-4ORCE-nelivetoteknologia[1] ohjaa kuhunkin renkaaseen tarpeen mukaan vääntöä, jotta Nissanisi pystyy reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja huomaamattomasti.

Mukautuu kaikkiin olosuhteisiin

Mukautuu kaikkiin olosuhteisiin

e-4ORCE parantaa ajoneuvon hallittavuutta lumisilla ja märillä teillä. Se takaa myös erinomaisen suorituskyvyn ja pidon kuivissa olosuhteissa.

 

Missä olosuhteissa e-4ORCE-teknologia on parhammillaan

 

 

Missä olosuhteissa e-4ORCE-teknologia on parhammillaan

 

 

Missä olosuhteissa e-4ORCE-teknologia on parhammillaan

 

Tiukkamutkaisilla vuoristoteillä

Mutkaisilla teillä

Mutkaisilla teillä voit olla luottavaisin mielin, sillä ohjaaminen on kevyttä, kääntyvyys tasaista ja pito tiehen erinomainen.

Kaikissa olosuhteissa

Kaikissa olosuhteissa

Vaikka sää muuttuu yllättäen, voit pysyä rauhallisena. e-4ORCE mukautuu kaikkiin sääolosuhteisiin, sillä käytössäsi on sekä Snow- että Off-Road-ajotilat.[1]

Päivittäiseen ajoosi

Päivittäisessä ajossa

Tunne olosi rennomaksi, kun täydellinen tasapaino tehokkaan ja ennennäkemättömän hallinnan välillä säilyy kaikissa olosuhteissa. Kiihdyttäessäsi moottoritielle tai hidastaessasi voimakkaasti, huomaat, miten auto pysyy vakaana.

 

e-4ORCE mallistossamme

 

 

e-4ORCE mallistossamme

 

 

e-4ORCE mallistossamme

 

Uusi NISSAN X-Trail

Uusi Nissan X-Trail

Sähköistetty crossover, jopa 7 henkilölle

Uudesta sähköistetystä Nissan X-Trailista on 20 vuoden aikana kehittynyt rohkea crossover modernilla muotoilulla. Kun mukaan mahtuu jopa seitsemän henkilöä, Nissan X-Trailista tulee täydellinen kumppani seikkailuihin.

Uusi Nissan Ariya

Nissan ARIYA

Täysin sähköinen crossover

Nissan ARIYAn moderni ja ajaton japanilainen muotoilu varmistaa, että erotut massasta. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto (neliveto saatavilla 87 kWh -akkuversiossa), ja toimintamatkan ollessa jopa 536 km[2], sinua ei pidättele mikään.

[1] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

[2] Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.

Aktiivisia turvavarusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä ovat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaista-avustin, mukautuva vakionopeudensäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. Nämä järjestelmät lisäävät auton ajomukavuutta ja turvallisuutta sekä pienentävät onnettomuuksien todennäköisyyttä. Järjestelmiin ja niiden ominaisuuksiin kannattaa tutustua huolellisesti. Järjestelmien rooli on kaikissa tilanteissa ainoastaan kuljettajaa avustava, eivätkä ne poista kuljettajan vastuuta auton hallinnasta ja esimerkiksi liikenteen tai liikennemerkkien seurannasta. Järjestelmien toiminta perustuu muun muassa erilaisiin tutka-, laser- ja kameraantureihin. Niiden toimintaa voivat rajoittaa esimerkiksi tien tai muun liikenneinfrastruktuurin kunto, sääolosuhteet, kylmä tai kuuma lämpötila, ilman väreily, huono ajokeli tai heikko näkyvyys. Toimivuuden edellytyksenä on, että anturit eivät ole peittyneenä tai huurtuneena ja niiden näkyvyys on esteetön. Esimerkiksi lumisateella tai lumen pölytessä tienpinnasta antureita voidaan joutua puhdistamaan tuulilasin ja ajovalojen tapaan.

Järjestelmät saattavat reagoida poikkeuksellisesti liikenneympäristöön tai muihin ajoneuvoihin esimerkiksi tien kaventuessa tai kaartaessa jyrkästi, tai tietyömaiden poikkeusjärjestelyissä. Auton ilmoittama nopeusrajoitus saattaa ajoittain olla virheellinen. Tämä voi johtua ongelmasta liikennemerkin tunnistamisessa, tai karttapohjan puutteellisesta tai vanhentuneesta tiedosta, kuten kesä- tai talvinopeusrajoituksista.

Järjestelmien oikeanlainen toiminta edellyttää käyttöohjeiden noudattamista sekä auton säännöllistä huoltamista valmistajan Suomeen laatiman huolto-ohjelman mukaisesti. Mikäli antureissa tai niiden kiinnityksessä epäillään vaurioita, antureita irrotetaan tai niille tehdään toimenpiteitä, on ensiarvoisen tärkeää huomioida valmistajan korjausohjeistus. Esimerkiksi tuulilasin vaihdon tai nelipyöräsuuntauksen yhteydessä auton järjestelmät tarvitsevat tyypillisesti kalibroinnin. Antureiden oikeanlainen kohdistaminen on ensiarvoisen tärkeää niiden toiminnan kannalta, joten vauriot on syytä tarkistaa myös pienten kolhujen tai esimerkiksi lumikinokseen osumisen jälkeen. Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia.