[1] Toteutuva latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Ne riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä ja samaan aikaan ladattavien autojen määrästä, ulkolämpötilasta, auton käytöstä, akun varauksesta ja lämpötilasta sekä peräkkäisten (pika)latausten tiheydestä. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla akun lämpötilasta johtuen merkittävästi tavanomaista matalampi esimerkiksi Suomen talviolosuhteissa tai lämpimänä kesäpäivänä. Lisäksi auton energiankulutus voi kasvaa, mikäli akun lämpötilaa joudutaan nostamaan tai laskemaan lataukseen soveltuvalle taso.

[2] Ilmoitetut lukemat koskevat 39 kWh:n (Nissan LEAF) ja 59 kWh:n (Nissan LEAF e+) akkuja. Latausaika voi vaihdella latausolosuhteiden mukaan, riippuen pikalatauslaitteen tyypistä ja kunnosta, akun koosta sekä akun ja ympäristön lämpötilasta latauksen aikana. Ohjeellinen pikalatausaika vaatii lataamisen CHAdeMO-pikalatauskaapelilla. Nissan LEAF on suunniteltu sopivaksi suurimmalle osalle jokapäiväiseen elämään kuuluvista matkoista. Nissan LEAFin akussa on suojamekanismeja, jotka suojaavat akkua, kun autoa ladataan pikalatauslaitteella toistuvasti lyhyen ajan sisällä. Suojamekanismit pidentävät akun käyttöikää pidemmällä aikavälillä, mutta voivat samalla pidentää latausaikaa useiden pikalatausten jälkeen.

[3] ProPILOT Assist on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.

[4] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/

[5] Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavilla maksutta mallista ja/tai varustetasosta riippuen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää www.nissan.fi

[6] Auton sisäinen Wi-Fi-yhteys (In-Car Wi-Fi) on aina maksullinen palvelu, joka on saatavana tilauksesta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää www.nissan.fi

[7] Tässä näkyvät lisävarusteet kuuluvat vakiovarustukseen ja/tai valinnaisiin varusteisiin vain valituilla varustetasoilla. Niihin voi liittyä lisäkustannuksia.

[8] LEAFin suurin AC-latausteho on 6,6 kWh. Määritetty latausaika perustuu lataukseen tyypin 2 32 A:n latausjohdolla (tila 3)

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena (lisämaksua vastaan).