Edustava kuva Nissan LEAFista

Nissan LEAF

Täyssähköinen perheauto

Hinta alkaen[*]

34 868 €

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

TOIMINTAMATKA JA SÄÄSTÖT

Lataa nopeammin, aja kauemmas

Nyt, jos koskaan, on hyvä aika nauttia täysin sähkötoimisen moottorin välittömästä väännöstä. LEAFin akun saa ajokuntoon jo noin 60 minuutin latauksella, ja toimintamatkan ollessa jopa 396 km (1), saat siitä irti enemmän. (1) (2)

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

LATAUS JA TALOUDELLISUUS

Vaivaton ja taloudellinen lataus

Sulavasta saapumisesta latauspisteelle latauksen aloittamiseen asti jokainen vaihe autosi lataamisessa tuntuu sujuvalta ja vaivattomalta.

TEKNOLOGIA

Aistit valppaina

Nissan LEAFiin kuuluvat älykkään ajamisen teknologiat, kuten e-Pedal ja ProPILOT Assist (3). Teknologioiden avulla pääset nauttimaan energisestä ja jännittävästä ajokokemuksesta. Täyssähköinen Nissan LEAF on täydellinen esimerkki Nissan Intelligent Mobilitysta. (4) [*]

1/2 ProPILOT Assist

Fiksu kumppani – auttaa ajamaan turvallisella etäisyydellä, pitää sinut keskellä kaistaa ja paljon muuta. (4)

Nissan LEAFin sisätilakuva, jossa näkyy kojelauta ja mies – ProPILOT

1/2 Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä

Tekee pysäköinnistä helppoa näyttämällä 360° lintuperspektiivin LEAFistasi. (4)

Nissan LEAF – Apple Car Play ja Android Auto

1/2 Saumattomat yhteydet

Pysyt ajan tasalla ja nautit viihteestä autossa, kun käytössäsi ovat Apple CarPlay™, Android Auto™ (5) ja Wi-Fi-yhteyspiste (6), jonka kautta voit käyttää useita laitteita.

Nissan LEAF – Apple Car Play ja Android Auto

TYYLIKÄS MUOTOILU

Sähköistä tunnelmaa

Tyylikkäät, aerodynaamiset linjat, ainutlaatuinen kelluva kattolinja ja tunnusomainen V- Motion-säleikkö tekevät Nissan LEAFista näyttävän. Ole rohkea ja valmistaudu seikkailuun.

Nissan LEAF – mies istumassa autossa

RAKENNA OMASI

Rakenna oma Nissan LEAFisi nyt

Tutustu eri tapoihin personoida Nissan LEAFisi.

Edustava lisävarustekuva Nissan LEAFista ajamassa kaupungissa

LISÄVARUSTEET

Tee autosta omanlaisesi

Personoi LEAFisi mieleiseksesi lisävarustemallistomme avulla. (7)

Kaikki LEAFin varustetasot – Tutustu sähkötoimiseen LEAFiin

Nissan LEAFiin on saatavana erilaisia varustetasoja.

1/2

Nissan LEAFin profiilikuva

MITAT

Nissan LEAFin mitat

Täysin sähkötoiminen koko perheelle, suuri 435 litran tavaratila ja 60:40-suhteessa jaetut takaistuimet — Nissan LEAF sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

1/2 Kokonaismitat

A - Kokonaiskorkeus: 1 540 mm<br> B - Kokonaispituus: 4 490 mm<br> C - Kokonaisleveys: 1 788 mm (ilman peilejä)

Nissan Leaf viistosti edestä

1/2 Tavaratilan tilavuus

A - Tavaratilan tilavuus enintään 435 litraa ilman tavaratilan jakajia<br> B - Enintään 1 176 litraa istuimet taitettuina

Nissan Leafin rakenteen ääniviivat

1/2 Tavaratila

A - Tavaratilan maksimipituus (takapenkit taitettuina): 1 618 mm<br> B - Tavaratilan maksimileveys: 1 239 mm

Nissan Leaf viistosti takaa

Vertaile, mikä versio on paras sinulle

Napsauta tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löydä itsellesi sopivin.

1/2

Takaa päin otettu edustava 3/4-kuva Nissan LEAFista ajamassa maantiellä
Nissan LEAF Owners

AITOJA NISSAN LEAF -KOKEMUKSIA

Kysyimme asiakkailtamme ja he vastasivat.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

arrow-icon
NÄYTÄ KAIKKI USEIMMITEN KYSYTYT KYSYMYKSET

[1] Toteutuva latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Ne riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä ja samaan aikaan ladattavien autojen määrästä, ulkolämpötilasta, auton käytöstä, akun varauksesta ja lämpötilasta sekä peräkkäisten (pika)latausten tiheydestä. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla akun lämpötilasta johtuen merkittävästi tavanomaista matalampi esimerkiksi Suomen talviolosuhteissa tai lämpimänä kesäpäivänä. Lisäksi auton energiankulutus voi kasvaa, mikäli akun lämpötilaa joudutaan nostamaan tai laskemaan lataukseen soveltuvalle taso.

[2] Ilmoitetut kulutusarvot on mitattu EU-lainsäädännön määrittelemällä testillä riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Energian ja polttoaineen kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eikä niillä voida kuvata tarkalleen auton tapauskohtaista kulutusta liikenteessä ajettaessa. Käytännön ajotilanteissa kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, lataaminen, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, esilämmitys, keli- ja ajo-olosuhteet, ilmastoinnin tai lämmityksen käyttö, kuormaus sekä autolle tehdyt huollot. Tämän vuoksi kulutus ja toimintamatka voivat poiketa merkittävästikin ilmoitetuista arvoista. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti. 

[3] ProPILOT Assist on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.

[4] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/

[5] Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavilla maksutta mallista ja/tai varustetasosta riippuen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää www.nissan.fi

[6] Auton sisäinen Wi-Fi-yhteys (In-Car Wi-Fi) on aina maksullinen palvelu, joka on saatavana tilauksesta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää www.nissan.fi

[7] Tässä näkyvät lisävarusteet kuuluvat vakiovarustukseen ja/tai valinnaisiin varusteisiin vain valituilla varustetasoilla. Niihin voi liittyä lisäkustannuksia.

[8] LEAFin suurin AC-latausteho on 6,6 kWh. Määritetty latausaika perustuu lataukseen tyypin 2 32 A:n latausjohdolla (tila 3)

Ilmoitetut lukemat koskevat 39 kWh:n (Nissan LEAF) ja 59 kWh:n (Nissan LEAF e+) akkuja. Latausaika voi vaihdella latausolosuhteiden mukaan, riippuen pikalatauslaitteen tyypistä ja kunnosta, akun koosta sekä akun ja ympäristön lämpötilasta latauksen aikana. Ohjeellinen pikalatausaika vaatii lataamisen CHAdeMO-pikalatauskaapelilla. Nissan LEAF on suunniteltu sopivaksi suurimmalle osalle jokapäiväiseen elämään kuuluvista matkoista. Nissan LEAFin akussa on suojamekanismeja, jotka suojaavat akkua, kun autoa ladataan pikalatauslaitteella toistuvasti lyhyen ajan sisällä. Suojamekanismit pidentävät akun käyttöikää pidemmällä aikavälillä, mutta voivat samalla pidentää latausaikaa useiden pikalatausten jälkeen.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena (lisämaksua vastaan).