Edustava kuva Nissan LEAFista

Nissan LEAF

Täyssähköinen perheauto

Hinta alkaen[*]

34 868 €

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

TOIMINTAMATKA JA SÄÄSTÖT

Lataa nopeammin, aja kauemmas

Nyt, jos koskaan, on hyvä aika nauttia täysin sähkötoimisen moottorin välittömästä väännöstä. LEAFin akun saa ajokuntoon jo noin 60 minuutin latauksella, ja toimintamatkan ollessa jopa 385 km (1), saat siitä irti enemmän. [*] [*]

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

LATAUS JA TALOUDELLISUUS

Vaivaton ja taloudellinen lataus

Sulavasta saapumisesta latauspisteelle latauksen aloittamiseen asti jokainen vaihe autosi lataamisessa tuntuu sujuvalta ja vaivattomalta.

TEKNOLOGIA

Aistit valppaina

Nissan LEAFiin kuuluvat älykkään ajamisen teknologiat, kuten e-Pedal ja ProPILOT Assist (3). Teknologioiden avulla pääset nauttimaan energisestä ja jännittävästä ajokokemuksesta. Täyssähköinen Nissan LEAF on täydellinen esimerkki Nissan Intelligent Mobilitysta. (4) [*]

1/2 ProPILOT Assist

Fiksu kumppani – auttaa ajamaan turvallisella etäisyydellä, pitää sinut keskellä kaistaa ja paljon muuta. (4)

Nissan LEAFin sisätilakuva, jossa näkyy kojelauta ja mies – ProPILOT

1/2 Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä

Tekee pysäköinnistä helppoa näyttämällä 360° lintuperspektiivin LEAFistasi. (4)

Nissan LEAF – Apple Car Play ja Android Auto

1/2 Saumattomat yhteydet

Pysyt ajan tasalla ja nautit viihteestä autossa, kun käytössäsi ovat Apple CarPlay™, Android Auto™ (5) ja Wi-Fi-yhteyspiste (6), jonka kautta voit käyttää useita laitteita.

Nissan LEAF – Apple Car Play ja Android Auto
Edustava sisäkuva Nissan LEAFista – tavaratila

MITAT JA TEKNISET TIEDOT

Tilaa elää

Vaikka Nissan LEAFin reilun kokoinen tavaratila näyttää ulkopuolelta kompaktilta, mahtuu sekä ostokset, että matkatavarat sinne helposti. Tutustu Nissan LEAFin mittoihin ja teknisiin tietoihin.

TYYLIKÄS MUOTOILU

Sähköistä tunnelmaa

Tyylikkäät, aerodynaamiset linjat, ainutlaatuinen kelluva kattolinja ja tunnusomainen V- Motion-säleikkö tekevät Nissan LEAFista näyttävän. Ole rohkea ja valmistaudu seikkailuun.

Nissan LEAF – mies istumassa autossa

RAKENNA OMASI

Rakenna oma Nissan LEAFisi nyt

Tutustu eri tapoihin personoida Nissan LEAFisi.

Edustava lisävarustekuva Nissan LEAFista ajamassa kaupungissa

LISÄVARUSTEET

Tee autosta omanlaisesi

Personoi LEAFisi mieleiseksesi lisävarustemallistomme avulla. (7)

Kaikki LEAFin varustetasot – Tutustu sähkötoimiseen LEAFiin

Nissan LEAFiin on saatavana erilaisia varustetasoja.

1/2

Nissan LEAFin profiilikuva

Vertaile, mikä versio on paras sinulle

Napsauta tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löydä itsellesi sopivin.

1/2

Takaa päin otettu edustava 3/4-kuva Nissan LEAFista ajamassa maantiellä
Nissan LEAF Owners

AITOJA NISSAN LEAF -KOKEMUKSIA

Kysyimme asiakkailtamme ja he vastasivat.

OSTAJAN EDUT

Tutustu LEAF-tarjouksiin

Rajattuun erään Nissan LEAF -mallistoa rahoitustarjous 1,90 % korko (+kulut). Lisäksi Nissan LEAF 39 kWh -mallisto kampanjahintaan. Voimassa 2.-30.9.

1/2

juke

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

arrow-icon
NÄYTÄ KAIKKI USEIMMITEN KYSYTYT KYSYMYKSET

[1] Toteutuva latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Ne riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä ja samaan aikaan ladattavien autojen määrästä, ulkolämpötilasta, auton käytöstä, akun varauksesta ja lämpötilasta sekä peräkkäisten (pika)latausten tiheydestä. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla akun lämpötilasta johtuen merkittävästi tavanomaista matalampi esimerkiksi Suomen talviolosuhteissa tai lämpimänä kesäpäivänä. Lisäksi auton energiankulutus voi kasvaa, mikäli akun lämpötilaa joudutaan nostamaan tai laskemaan lataukseen soveltuvalle taso.

[2] Ilmoitetut lukemat koskevat 39 kWh:n (Nissan LEAF) ja 59 kWh:n (Nissan LEAF e+) akkuja. Latausaika voi vaihdella latausolosuhteiden mukaan, riippuen pikalatauslaitteen tyypistä ja kunnosta, akun koosta sekä akun ja ympäristön lämpötilasta latauksen aikana. Ohjeellinen pikalatausaika vaatii lataamisen CHAdeMO-pikalatauskaapelilla. Nissan LEAF on suunniteltu sopivaksi suurimmalle osalle jokapäiväiseen elämään kuuluvista matkoista. Nissan LEAFin akussa on suojamekanismeja, jotka suojaavat akkua, kun autoa ladataan pikalatauslaitteella toistuvasti lyhyen ajan sisällä. Suojamekanismit pidentävät akun käyttöikää pidemmällä aikavälillä, mutta voivat samalla pidentää latausaikaa useiden pikalatausten jälkeen.

[3] ProPILOT Assist on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.

[4] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/

[5] Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavilla maksutta mallista ja/tai varustetasosta riippuen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää www.nissan.fi

[6] Auton sisäinen Wi-Fi-yhteys (In-Car Wi-Fi) on aina maksullinen palvelu, joka on saatavana tilauksesta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää www.nissan.fi

[7] Tässä näkyvät lisävarusteet kuuluvat vakiovarustukseen ja/tai valinnaisiin varusteisiin vain valituilla varustetasoilla. Niihin voi liittyä lisäkustannuksia.

[8] LEAFin suurin AC-latausteho on 6,6 kWh. Määritetty latausaika perustuu lataukseen tyypin 2 32 A:n latausjohdolla (tila 3)

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena (lisämaksua vastaan).