Pyydä tarjous

VALITSE JÄLLEENMYYJÄ

No dealer selected
 

LÖYDÄ NISSAN-JÄLLEENMYYJÄSI

Kaikki Nissan-jälleenmyyjät

Etsi kaupungin tai postinumeron perusteella

Kaikki Suomen Nissan-jälleenmyyjät

FILTER

Etunimessä saa olla vain kirjaimia.

Sukunimessä saa olla vain kirjaimia.

Henkilötietojesi käyttö

Voimme henkilötietojesi avulla lähettää sinulle aika ajoin markkinointitietoja tuotteistamme ja palveluistamme, tehdä asiakastyytyväisyystutkimuksia ja mitata myynnin ja markkinoinnin tehokkuutta.


Jos olet hyväksynyt suoramarkkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse, voimme käyttää henkilötietojasi myös tarpeitasi vastaavan yksilöllisen mainonnan näyttämiseen sinulle. Voimme erityisesti

• kerätä ja analysoida suoraan meille antamiasi henkilötietoja sisäisten profiilien luomiseksi kiinnostuksen kohteistasi ja mieltymyksistäsi ja säilyttää ne tietokannassamme

• kerätä ja analysoida yrityskumppaneidemme, kuten Googlen, tarjoamia henkilötietoja profiilien täydentämiseksi (esim. ikäryhmä, ympäristöystävällisyysprofiili jne.)lähettää tai näyttää sinulle asianmukaisia ja räätälöityjä verkkomainoksia sosiaalisessa mediassa (kuten Facebookissa tai Instagramissa) profiiliesi perusteella sekä profiilejasi muistuttaville potentiaalisille asiakkaille (vastaavat kohderyhmät).


Oikeutesi

Sinulla on erilaisia henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, jotka on lueteltu osoitteessa Tietosuojakäytäntö (https://www.nissan.fi/gdpr.html), sen lisäksi, että sinulla on harkinnanvarainen oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa edellä mainittuna ajankohtana. Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä Henkilötietopyyntölomake-sivuston (https://www.nissan.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/henkilotietopyynto.html) kautta.

Haluamme pitää sinut ajan tasalla uusimmista tuotteistamme, palveluistamme, kampanjoistamme ja tarjouksistamme. Arvostamme yksityisyyttäsi ja haluamme ensin kysyä sinun suostumusta.

Suostun siihen, että Nissan Nordic Europe Oy ja Nissan Automotive Europe S.A.S lähettävät minulle markkinointiviestintää seuraavien viestintäkanavien kautta (voit valita useamman vaihtoehdon):

Voit milloin tahansa muuttaa mielesi ja lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen käyttämällä jokaiseen markkinointiviestiimme sisältyvää peruutuslinkkiä, käymällä Yhteydenottovalintojen keskus -sivustossa (saatavana myöhemmin 2024) tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelukeskukseen (010 770 5222 tai https://www.nissan.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta.html).

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Nissan käyttää henkilötietojasi, voit Tietosuojakäytäntö-sivustossamme (https://www.nissan.fi/gdpr.html).

* Pakollinen kenttä