Pyydä tarjous

VALITSE JÄLLEENMYYJÄ

No dealer selected
 

LÖYDÄ NISSAN-JÄLLEENMYYJÄSI

Kaikki Nissan-jälleenmyyjät

Etsi kaupungin tai postinumeron perusteella

Kaikki Suomen Nissan-jälleenmyyjät

FILTER

Etunimessä saa olla vain kirjaimia.

Sukunimessä saa olla vain kirjaimia.

Miksi pyydämme sinulta henkilötietojasi?

Kun jaat henkilötietojasi kanssamme, Nissan Nordic Europe Oy ja Nissan Automotive Europe S.A.S voivat rekisterinpitäjinä vastata kysymyksiisi (myös Nissan jälleenmyyjiemme kautta), lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan, toteuttaa asiakastyytyväisyystutkimuksia ja kehittää tuotteitaan ja palveluitaan. Edellyttäen, että olet antanut etukäteen yksiselitteisen suostumuksesi, voimme myös lähettää sinulle personoituja, tuotteitamme ja palveluitamme koskevaa mainontaa.


Kenelle luovutamme tietojasi?

Riippumattomina rekisterinpitäjinä henkilötietojasi siirretään rajoitetusti Nissan-jälleenmyyjille, palveluntarjoajille ja muille Nissan-konsernin yksiköille. Tästä syystä tietojasi saatetaan siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mutta pyrimme suojaamaan tietojasi kaikin käytössaolevin toimenpitein.


Oikeutesi

Saat halutessasi henkilötietosi itsellesi koneluettavassa muodossa. Voit myös kieltää henkilötietojesi käsittelyn, pyytää käsittelyn rajoittamista, tietojesi muokkaamista tai salaamista ottamalla meihin yhteyttä Nissan.fi -sivustolta löytyvällä henkilötietopyyntölomakkeella täältä.

Voit lukea lisää Nissanin tietosuojasta täältä.

Haluamme pitää sinut ajan tasalla uusimmista tuotteistamme, palveluistamme, kampanjoistamme ja tarjouksistamme. Arvostamme yksityisyyttäsi ja haluamme ensin kysyä sinun suostumusta.

Suostun siihen, että Nissan Nordic Europe Oy ja Nissan Automotive Europe S.A.S lähettävät minulle markkinointiviestintää seuraavien viestintäkanavien kautta (voit valita useamman vaihtoehdon):

Voit milloin tahansa muuttaa mielesi ja lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen käyttämällä jokaiseen markkinointiviestiimme sisältyvää peruutuslinkkiä. Lisätietoja Nissanin tietosuojasta saat painamalla tästä.

* Pakollinen kenttä