NISSANCONNECT SERVICES -SOVELLUS

Ota puhelin esiin ja astu autoosi. Aloita yhteyspalvelujesi käyttö näiden helppojen ohjeiden avulla.

NISSANCONNECT SERVICES -SOVELLUS

Ota puhelin esiin ja astu autoosi. Aloita yhteyspalvelujesi käyttö näiden helppojen ohjeiden avulla.

NISSANCONNECT SERVICES -SOVELLUS

Ota puhelin esiin ja astu autoosi. Aloita yhteyspalvelujesi käyttö näiden helppojen ohjeiden avulla.

Vaihe 1

Lataa

 

Lataa NissanConnect Services -sovellus älypuhelimeesi niin kuin mikä tahansa muu sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

 

Lataa Google Play -kaupasta

Lataa Apple App Store -kaupasta

Vaihe 2

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

 

Luo NissanConnect Services -tili sovelluksessa tai kirjaudu sisään.

 

Vaihe 3

Syötä ajoneuvosi valmistenumero (VIN) sovellukseen

 

Löydät 17-merkkisen valmistenumeron (VIN) autosi rekisteröintitodistuksesta tai autosi ulkopuolelta kuljettajan puoleisen kojelauden kulmasta, aivan tuulilasin reunasta. Täysin uuden Nissan X-Trailin valmistenumero (VIN) löytyy rekisteröintitodistuksen lisäksi kuljettajan puoleisen oven karmista.

 

Vaihe 4

Tarkista parinmuodostuskoodi autonäytöltäsi

 

Nissan ARIYA, Nissan Qashqai (valmistettu kesäkuusta 2022 alkaen), täysin uusi Nissan X-Trail:
Käynnistä tietoviihdejärjestelmä ja valitse aloitussivulta sovelluksen ikoni > NissanConnect Services > Information Channels (Tietokanavat) > Account Information (Tilitiedot) > Car Pairing Code (Auton parinmuodostuskoodi).
Jos Account Information (Tilitiedot) -kansio ei tule näkyviin, mene kohtaan Edit Channel List (Muokkaa kanavaluetteluoa) ja valitse Yes (Kyllä). Palaa sitten takaisin ”Account information” (Tilitiedot) -sivulle.

 

Nissan Juke, Nissan LEAF, Nissan Qashqai (valmistettu ennen kesäkuuta 2022), Nissan Navara:
Käynnistä tietoviihdejärjestelmä ja valitse aloitussivulta Info (Tiedot) > NissanConnect Services > Information Channels (Tietokanavat) > Account Information (Tilitiedot) > Car Pairing Code (Auton parinmuodostuskoodi).
Jos ”Account information” (Tilitiedot) -kansio ei tule näkyviin, mene kohtaan ”Edit Channel List” (Muokkaa kanavalistaa) ja valitse ”Yes” (Kyllä). Palaa sitten takaisin ”Account information” (Tilitiedot) -sivulle.

 

Vaihe 5

Syötä parinmuodostuskoodi sovellukseen

 

Palaa sovellukseen ja syötä parinmuodostuskoodi. Saat vahvistuksen, että palvelusi on aktivoitu. Kun tämä on tehty, olet valmis. Mukavia ajohetkiä.

 

Näin käytät NissanConnect Services -sovellusta

Nissan - NissanConnect Services

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?

Nissan-asiakaspalvelu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Nissan-asiakaspalveluun 010 770 5222. Puhelinkeskuksemme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 09:00-17:00. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin alla.


Huomaa, että palvelujen aktivointi voi kestää jopa 24 tuntia.

NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjänimi ja -salasana. Lisäksi käyttäjän on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnectiin käyttäjänimen ja salasanan avulla. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Auton NissanConnect-järjestelmän langaton käyttö on mahdollista integroidun langattoman Wi-FI-yhteyden kautta, jonka käytöstä peritään veloitus. Lisätietoja Wi-Fi-yhteyden hinnoittelusta löytyy rekisteröitymisen jälkeen NissanConnect Services –sovelluksesta. Lisätietoa saat myös Nissan-jälleenmyyjältä. Auto on pysäköitävä turvallisesti ennen matkapuhelimen yhdistämistä NissanConnectiin. Noudata aina tieliikennesäädöksiä kun, käytät järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

Jos auton vastaanottama signaali on heikko, saattaa ominaisuuden reagoinnissa ja toiminnassa esiintyä häiriöitä. Järjestelmän optimaalista käyttöä varten on hyvä varmistaa, että autossasi on kattava verkkoyhteys.

Kartat ja reaaliaikaiset liikennetiedot, etähallintapalvelut, älykkäät hälytykset ovat käytettävissä maksutta 3 vuoden ajan ja sen jälkeen palvelu on maksullinen. Lisätietoja palveluiden hinnoittelusta löytyy rekisteröitymisen jälkeen NissanConnect Services- sovelluksesta.