MUOTOILU

TILAVA JA ROHKEA

Tunnusomaisesta kelluvasta kattolinjasta rohkeisiin valoihin. Nissan Micrassa yhdistyvät kaupunkiauton käytännöllisyys ja rohkea, peloton muotoilu sekä tarkkaan hiotut yksityiskohdat.

AJOAVUSTIMET

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility -teknologia (1) luo varmuutta ja mukavuutta ajoon sekä helpottaa auton hallintaa, avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä.

1/2 Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä (1)

Tämä järjestelmä auttaa sinua kaistan vaihdoissa pitämällä silmällä auton kuolleita kulmia. Se varoittaa, jos siellä on ajoneuvo, jota et näe.

Nissan Micran kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

1/2 Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä (1)

Around View Monitor -kamerajärjestelmän neljä kameraa tekevät pysäköinnistä helppoa. Niiden ansiosta saat 360 asteen lintuperspektiivinäkymän auton ympäriltä.

Nissan Micran sisätilojen oranssi kojelauta

1/2 Ajonhallinta ja vakaus

Teknologioita, joiden avulla autosi pysyy juuri siellä missä haluat. Ne auttavat kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja ohjauksessa helpottaen ajamistasi. (1)

Kuva Nissan Micran mäkilähtöavustimesta

YHTEYDET

Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Viihde, navigointi, liikennetiedot, sovellukset ja paljon muuta aina kätesi ulottuvilla.

1/2 7” kosketusnäyttö

Helpon 7" monikosketusnäytön avulla hallinnoit esimerkiksi navigointia ja äänentoistojärjestelmää. Lisäksi järjestelmään sisältyy älypuhelimen integrointi.

7” monitoimikosketusnäyttö

1/2 APPLE CARPLAY® JA ANDROID AUTO™

Apple CarPlay® ja Android Auto™ ovat älykäs ja turvallinen tapa käyttää älypuhelintasi peilaamalla se auton näytölle. (2)

Nissan Micran NissanConnect Apple-näyttö autoon

1/2 DOOR TO DOOR -NAVIGOINTI

Navigointia helposti. Lähetä määränpää autoosi, navigoi suosikkikohteisiisi tai suosikkiyhteyshenkilöidesi luokse.

Nissan Micran Apple CarPlay -näyttö
Profiilikuva liikkuvasta Nissan Micra Tekna -mallista

OMINAISUUDET

Nauti jännityksestä

Asetu urheilulliseen, tukevaan istuimeen, tartu D:n muotoiseen ohjauspyörään ja valmistaudu jännittävään ajokokemukseen. Nissan Micra on saatavilla manuaali- ja automaattivaihteistolla ja sen bensiinimoottori antaa poikkeuksellisen tehon ja responsiivisuuden.

VERSIOT JA VARUSTEET

Vertaile mikä versio on paras sinulle

Klikkaa tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löytääksesi itsellesi sopivimman.

1/2

Nissan Micra sivulta
Nissan Micra Teknan kyynärnoja, beige nahka

LISÄVARUSTEET

KOROSTA TYYLIÄSI

Nissan-lisävarusteiden avulla voit personoida Nissan Micraa ja tehdä siitä entistäkin mukavamman tai sopivamman omiin tarkoituksiisi.

[1] Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi

[2] Matkapuhelinta ei saa yhdistää NissanConnect-järjestelmään ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

* WLTP-mittaustavan mukaiset polttoaineen kulutus- sekä hiilidioksidipäästöarvot perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin ja ovat tarkoitettu ajoneuvojen väliseen vertailuun. Nämä testit on toteutettu WLTP-mittaustavalla. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Lisävarusteet, huolto, ajotapa sekä sääolosuhteet vaikuttavat todellisiin lukemiin.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.