KATSE TULEVAISUUTEEN

missä unelmiesi autoista tulee konkreettinen visio.

”Me saamme ideamme siitä, mitä tunnearvoa asiakkaamme odottavat autoilta, emmekä me tähtää vain näiden tavoitteiden saavuttamiseen, vaan haluamme ylittää kaikkien odotukset.”

– Shiro Nakamura, Senior Vice President and Chief Creative Officer, Nissan Motor Co, Ltd.

NISSAN-KONSEPTI 2020 Vision Gran Turismo

NISSAN 2020 VISION GRAN TURISMO -KONSEPTIAUTO

Virtuaaliympäristöstä todellisuuteen ja takaisin. Vastatessaan suositun PlayStation 3 -pelin Gran Turismo 6:n tekijöiden pyyntöön Nissanin nuoret suunnittelijat loivat unelma-auton, jolla juhlistettiin pelin 15-vuotismerkkipaalua. Virtuaalinen superauto teki debyyttinsä todellisena konseptina Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa vuonna 2014. Mutta keitä olivat ne ensimmäiset onnekkaat, jotka saivat todellisuudessa ”ajaa” kyseisellä autolla? GT6 -pelaajat tietenkin. Tuleeko tuotantoversio oikeasti kisaamaan Goodwoodin mäkeä ylös vuonna 2020? Tämä jää nähtäväksi…

NISSANIN PELASTUSAJONEUVOKONSEPTI, NISSAN NAVARA ENGUARD

Nissan tekee jatkuvasti uusia innovaatioita, mikä merkitsee rajojen koettelemista ja mahdollisen ja mahdottoman uudelleenmäärittämistä. Nissan NAVARA EnGuard on rakennettu tämän periaatteen varaan ja se mullistaa käsityksemme pelastusajoneuvosta. EnGuardin varustukseen kuuluva kannettava akkuyksikkö tuo valoa syrjäisimpiinkin paikkoihin. Auton DJI Phantom 4 -nelikopteri on yhteydessä suoraan kojelaudan HD-näyttöön ja pystyy lähettämään näkymän jopa 6 000 metrin päästä. Näin pelastajat pystyvät ratkaisemaan ongelmia, joiden olemassaolosta he eivät normaaleissa olosuhteissa vielä edes tietäisi. Tämä on uusi askel Nissanin sitoutumisessa turvallisuuteen ja päästöttömyyteen ja se on suunniteltu pelastusratkaisuksi maailman rankimpiin ja vaativimpiin ympäristöihin.