Nissan – Omistajuus – Rahoitus

Sinulle sopivimman auton valinta kulkee käsi kädessä oikean rahoitustavan valinnan kanssa. Me Nissanilla haluamme auttaa sinua kaikissa auton hankintaan liittyvissä asioissa. Nissan Rahoituksen avulla auton hankkiminen on helppoa. 

Rahoituspalvelut Nissan -asiakkaille

Nissan Rahoitus tarjoaa sinulle joustavaa palvelua ja tarpeisiisi parhaiten soveltuvan rahoituksen, oletpa hankkimassa uutta tai käytettyä autoa. Teemme parhaamme, jotta autoilusi olisi aina mahdollisimman helppoa ja turvallista. Haluamme, että olet aidosti tyytyväinen sekä autoosi että palveluumme.

Rahoitus järjestyy kätevästi heti autokaupan yhteydessä, ja hankkimasi auto riittää luoton vakuudeksi. Elämäntilanteesi muuttuessa teemme tarvittavat muutokset palvelukokonaisuuteesi joustavasti sopimuskauden aikana. 

Nissan Rahoitus -palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy. Santander Consumer Finance Oy on osa Grupo Santanderia, joka on yksi maailman suurimmista pankeista. Olemme erikoistuneet autorahoitukseen ja olemme Euroopan johtava autorahoittaja. Olemme toimineet Suomen markkinoilla vuodesta 2006 lähtien. Asiakkainamme meillä on yli 150.000 tyytyväistä autoilijaa.