Nissan-hyötyajoneuvokeskus: HYÖTYAJONEUVOMALLISTO

NISSAN-MALLISTON KATTAVAT VAIHTOEHDOT

HYÖTYAJONEUVOT

[1] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

[2] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet
eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/.

[3] 5 vuoden / 160 000 km:n (sen mukaan, kumpi täyttyy ensin) valmistajan takuu hyötyajoneuvomallistolle, paitsi Nissan Townstar EV: 5 vuoden / 160 000 km:n valmistajan takuu sähköautojärjestelmän osille. Litiumioniakulla on 8 vuoden / 160 000 km kapasiteetinmenetystakuu. (Valmistajan takuu kattaa korjaukset, jos akun kapasiteetti laskee tänä aikana kojelaudalla näkyvistä 12 palkista alle 9 palkkiin.) Ajoneuvon muille osille 3 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu + 2 vuoden / 100 000 km:n 5* jatkoturva). Ei kilometrirajoitusta maalipintojen, alkuperäisten Nissan-osien ja -lisävarusteiden, tiepalvelun ja puhkiruostumattomuustakuun osalta. Varaosille ja lisävarusteille myönnetään joko auton takuuajan mukainen takuu (kun ne asennetaan auton takuuaikana) tai 1, 2 tai 3 vuoden takuu, tuotetyypistä riippuen.

Katso tarkemmat ehdot Nissanin huolto-/takuukirjasta.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan). Niihin voi liittyä lisäkustannuksia.