Nissan yritysmyynti

NISSAN LEAF

100 % sähköauto täynnä teknologiaa.

Kuvittele auto, joka on edullinen ajaa, ympäristöystävällinen ja reagoi nopeasti. Valitsemalla LEAFin työsuhteautoksi, saat kaiken tämän. LEAFilla voit myös hyödyntää täyssähköisten työsuhdeautojen verotuen. Nissan LEAF 40 kWh täyssähköautojen hankintatuella alkaen 25 990 € (sis. toim. 600 €). Käyttöetu alk. 315 €/kk  ja vapaa autoetu alk. 360 €/kk

new leaf

TURVAA VAKUUTUKSESTA

Kaikilla henkilöautoillamme on kattava 3 vuoden / 100 000 km valmistajan takuu, sisältäen Euroopan laajuisen Nissan Pan Europe Tiepalvelun. Nissan 5* Jatkoturvalla saat jatkettua mielenrauhaa jopa viideksi vuodeksi. Nissan-hyötyajoneuvojen takuu on 5 vuotta tai 160 000 km (kumpi tahansa täyttyy ensiksi, poislukien e-NV200:  5 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu sähköautojärjestelmän osille / 3 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu + 2 vuoden / 100 000 km:n 5* Jatkoturva ajoneuvon muille osille)

HUOLETTOMIA HUOLTOJA NISSANIN HUOLTOLEASINGILLA

Verkostomme valtuutetut huoltopisteet huolehtivat siitä, että paras huolto ja ylläpito ovat aina ulottuvillasi. Huoltoleasing on pitkäaikainen vuokrasopimus yrityksille. Kiinteä kuukausivuokra sisältää kaikki auton käyttöön liittyvät palvelut huolloista renkaanvaihtoon ja sijaisautopalveluihin – valintasi mukaan! Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan Nissan Rahoitukselle. Huoltoleasing on siis hyvä valinta huolettomaan autoiluun.

• Pitkäaikainen 2-4 vuoden vuokrasopimus ennakkoon sovituilla ajokilometreillä

• Määräaikaishuollot, renkaiden vaihto ja säilitys sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset

• Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan Nissan Rahoitukselle

RAHOITUSLEASING ILMAN KILOMETRIRAJOITUKSIA

Rahoitusleasing on kiinteällä kuukausivuokralla oleva auton vuokrasopimus yrityksille. Sopimuskauden
päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä kohteen eteenpäin. Kohteelle määritetään sopimusta tehdessä jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän mukaan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuksen lopussa, kun ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu.

 

• Pitkäaikainen 2-4 vuoden vuokrasopimus ennakkoon sovituilla ajokilometreillä

• Määräaikaishuollot, renkaiden vaihto ja säilitys sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset

• Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan Nissan Rahoitukselle

Nissan Rahoitus -palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy.

Santander Consumer Finance Oy on rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007. Tarjoamme yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Toimimme edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Olemme Suomen suurin autorahoittaja.