Siirry seuraavaan vaiheeseen

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Osien saatavuus vaikuttaa mahdollisuuksiin toimittaa erilaisia versioita. Tarkista aina Nissan-jälleenmyyjältä ajantasainen tieto versioiden saatavuudesta.

[2] Matkapuhelinta ei saa yhdistää NissanConnect-järjestelmään ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

[3] Crew van ja Combi -versioiden myynti on päättynyt heinäkuussa 2022.

[4] Double Cab/Double Tipper -versiot eivät ole saatavilla kaikilla markkinoilla. Tarkista saatavilla olevat versiot Nissan-jälleenmyyjältäsi.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia.

Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.