Nissan ARIYA e-4ORCE -nelivedolla

Vaikuttava täyssähköinen ajokokemus

Hinta alkaen[*]

42 300 €

MUOTOILU

Horisontissa futuristista muotoilua

Nissan ARIYA on upea esimerkki Nissanin uudesta visiosta. Yksittäinen horisonttiviiva korvaa koristeelliset muodot. LED-ajovalot loistavat yöllä ja sammuvat päiväksi. Viimeinen silaus? Tasainen lattia antaa lisää tilan tuntua, ja hehkuva valaistus luo levollisen ilmapiirin.

VERSIOT JA VARUSTEET

Tutustu versioihin ja varusteisiin

Nissan ARIYA on upea esimerkki Nissanin uudesta visiosta. Toivotko voivasi liikkua vapaasti ja kokevasi täydellisen tasapainon tehokkaan ja ennennäkemättömän hallinnan välille kaikissa olosuhteissa? Valitse mikä ARIYAn versio on sinulle sopivin.

1/2 ARIYA 63 kWh ADVANCE

Nissan ARIYA grille with illuminated badge

1/2 ARIYA 87 kWh EVOLVE

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA 87 kWh e-4ORCE EVOLVE

Nissan ARIYA center console detail

MITAT

Nissan ARIYAn mitat

Nissan ARIYAn leveän mallin sekä oleskelutilan kaltaisten sisätilojen myötä saat nauttia turvallisesta ja mukavasta matkasta aina, mihin ikinä menetkin.

1/2 Kokonaismitat

A - Kokonaiskorkeus: 1 650 mm<br> B - Kokonaispituus: 4 595 mm<br> C - Kokonaisleveys: 1 850 mm (ilman peilejä)

Nissan Ariya viistosti edestä

1/2 Tavaratilan tilavuus

A - Tavaratilan tilavuus enintään 468 litraa ilman tavaratilan jakajia<br> B - Enintään 1 350 litraa istuimet taitettuina

Nissan Ariyan rakenteen ääriviivat

1/2 Tavaratila

A - Tavaratilan maksimipituus (takapenkit taitettuina): 1 702 mm<br> B - Tavaratilan maksimileveys: 1 389 mm

Nissan Ariya viistosti takaa
Nissan ARIYA edestä kuvattuna lumisella tiellä

INNOSTUS JOKA YLLÄTTÄÄ

Innostus joka yllättää

Nissanin e-4ORCE-nelivetoteknologian ja kahden moottorin avulla Nissan ARIYA luo täydellisen tasapainon tehokkaan ja ennennäkemättömän hallinnan välille kaikissa olosuhteissa. Lähde liikkeelle täydellä väännöllä kaikilla neljällä renkaalla. Ota maasto haltuun jokaisella säällä. Nauti tarkasta ohjauksesta kaarteissa ja tasaisesta kyydistä joka hetki.

Nissan ARIYA ylhäältä kuvattuna kaarreajossa kauniin maiseman keskellä

TOIMINTAMATKA JA LATAUS

Rohkeasti eteenpäin

Liiku vapaasti. Toimintamatkan ollessa jopa 536 km, sinua ei pidättele mikään. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto (neliveto saatavilla 87 kWh -akkuversiossa). Nissan ARIYA tarjoaa mahdollisuuden valita kolmesta eri vaihtoehdosta.(1)

AJOAVUSTIMET

Aja omia teitäsi

Tunne olosi rennommaksi. Kuljettajaa avustavat turvallisuusteknologiat tarjoavat erilaisia hallinnan tasoja. Liikennettä moottoritiellä? Auttava käsi valmiina. Ahdasta? Anna Nissan ARIYAn ottaa ohjat käsiinsä. (2)

1/2 Nissan ARIYA ProPilot Navi-Link-toiminnolla

Nissan ARIYAn ominaisuuksiin sisältyvät ProPILOT-teknologiat on suunniteltu tekemään matkastasi turvallisempi, helpompi ja mukavampi, ajonautinnosta tinkimättä. (3)

Nissan ARIYA ProPilot Navi-link-toiminnolla

1/2 Nissan ARIYAn ProPilot Park

Paina ProPILOT Park -painiketta, istu ja irrota kätesi ohjauspyörästä niin ARIYA ohjaa itsensä ruutuun. (3)

Nissan ARIYA ProPilot park

1/2 Nissan ARIYAn tuulilasinäyttö (HUD)

Pidä tärkeät tiedot näkökentässäsi. Seuraa auton nopeutta, navigointiohjeita ja ProPILOTin asetuksia. (3)

Nissan ARIYA tuulilasinäyttö (HUD)

YHTEYDET

Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Ole yhteydessä Nissan ARIYAan uusien teknologioiden avulla. Luo saumaton yhteys ympärilläsi olevaan maailmaan ja nauti jokaisesta kokemuksesta.

1/2 NISSAN ÄÄNIOHJAUS

Nissan ääniohjauksen avulla voit antaa autollesi äänikomentoja.

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 NISSANCONNECT SERVICES -SOVELLUS (5)(6)

Etsi ajoneuvosi, suunnittele reittisi ja tarkista Nissan ARIYAsi kunto – nämä kaikki ovat kätesi ulottuvilla.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

VERTAILE VERSIOITA

Vertaile, mikä versio on paras sinulle

Klikkaa tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löytääksesi itsellesi sopivimman.

1/2

Rakenna itsellesi täydellinen ARIYA

Rakenna itsellesi sopivin vaihtoehto valitsemallasi varustetasolla, värillä ja sisäpuolen sisustuksella.

Nissan Ariya Packshot
Nissan Ariya accessories

LISÄVARUSTEET

Personalisoi Nissan ARIYA elämäntapasi mukaan

Ota kaikki irti elämästäsi Nissan ARIYAn kanssa. Paranna jokaista päivää harkitusti valmistetuilla lisävarusteilla, jotka on räätälöity nimenomaan ARIYAlle. Suojele ARIYAasi, lisää sen monipuolisuutta ja anna sille viimeinen silaus, jotta saat sitä täydellisen juuri sinulle.

Nissan Ariya business

ARIYA ON HYVÄKSI YRITYKSELLESI

Työsuhdeautoilun uusi design-ikoni

Nissan ARIYA on valmis viemään työsuhdeautoilusi täysin uudelle tasolle. Moderni ja ajaton japanilainen muotoilu varmistaa, että erotut massasta. Täydellinen liitettävyys ja muut liikkuvan toimiston ominaisuudet ovat vakiona.

ARIYAN HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUS

Jos haluat itsellesi mielenrauhan ja autolle erityistä huolenpitoa, valitse Nissan huoltosopimus.

Anna asiantuntevien mekaanikkojemme huolehtia Nissan ARIYAsi huolloista. Vielä täydellisemmän mielenrauhan saat valitsemalla omiin ajotottumuksiisi parhaiten sopivan Nissan jatkoturvan, jonka avulla autosi pysyy hyvässä kunnossa myös takuuajan jälkeen.

TARJOUKSET

Koko ARIYA mallisto nyt uudistetuin hinnoin

Tutustu Nissan ARIYA malliston hintaesimerkkeihin ja lataa hinnasto

1/2

ariya

Usein kysytyt kysymykset

arrow-icon
NÄYTÄ KAIKKI USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

*Hintaan lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut.

[1] Automalleille ilmoitetut kulutusarvot on mitattu EU-lainsäädännön määrittelemällä testillä riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Energian ja polttoaineen kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eikä niillä voida kuvata tarkalleen auton tapauskohtaista kulutusta liikenteessä ajettaessa. Käytännön ajotilanteissa kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, lataaminen, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, esilämmitys, keli- ja ajo-olosuhteet, ilmastoinnin tai lämmityksen käyttö, kuormaus sekä autolle tehdyt huollot. Tämän vuoksi kulutus ja toimintamatka voivat poiketa merkittävästikin ilmoitetuista arvoista. Matala lämpötila tai korkea ajonopeus vaikuttavat sähköauton kulutukseen enemmän kuin polttomoottoriauton. Talvikäytössä sähköauton kantama jää tyypillisesti huomattavasti keskimääräisiä olosuhteita alhaisemmaksi. Mikäli autolla ajetaan suurilla ajonopeuksilla, vedetään perävaunua tai sillä ajetaan talviolosuhteissa lyhyitä ajomatkoja, sen kulutus voi olla jopa moninkertainen ilmoitettuun verrattuna.

[2] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

[3] ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-Link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

[4] NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjätili. Lisäksi käyttäjän on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnectiin käyttäjänimen ja salasanan avulla. Maksuttoman NissanConnect Services –sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus käyttäjän ja operaattorin välillä. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu verkon kattavuudesta.

[5] Matkapuhelinta ei saa yhdistää NissanConnect-järjestelmään ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

Toteutuva latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Ne riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä ja samaan aikaan ladattavien autojen määrästä, ulkolämpötilasta, auton käytöstä, akun varauksesta ja lämpötilasta sekä peräkkäisten (pika)latausten tiheydestä. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla akun lämpötilasta johtuen merkittävästi tavanomaista matalampi esimerkiksi Suomen talviolosuhteissa tai lämpimänä kesäpäivänä. Lisäksi auton energiankulutus voi kasvaa, mikäli akun lämpötilaa joudutaan nostamaan tai laskemaan lataukseen soveltuvalle tasolle. Erillisen kotilatausaseman hankinta on suositeltavaa. Autovalmistajan valmistamat tai suosittelemat latauslaitteet on suunniteltu toimimaan optimaalisesti auton kanssa. Latauslaitetta hankittaessa on tärkeää huomioida mahdolliset kiinteistön asettamat rajoitteet auton latausnopeuteen. Saavutettava latausteho voi jäädä auton korkeinta lataustehoa matalammaksi esimerkiksi latausaseman tai kiinteistön sähköliittymän rajoitteiden vuoksi. Kotilatausasemaan liittyviä sähköasennuksia saa tehdä ainoastaan sähköalan ammattilainen.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

Kuvassa tuotantoa edeltävä malli. Varsinainen tuotantomalli voi poiketa tästä.