Nissan Primastar 3/4-kuvassa edestä

Nissan Primastar

Nissanin hyötyajoneuvomallisto vie yrityksesi uudelle tasolle

Hinta alkaen[*]

39 843 €

MITAT

Valitse itsellesi sopiva malli

Matkustajia vai tavaraa? Tutustu uusiin Nissan Primastar -versioihin, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeisiin.

1/2 PANEL VAN

Sopivaksi mitoitettu – kaksi korkeutta, kaksi pituutta ja kaksi liukuoviversiota juuri sinun tarpeisiisi.

Nissan Primastar Panel Van profiilikuvissa

1/2 COMBI

Suurperheille tai suuriin seikkailuihin. Uudessa Nissan Primastar Combissa on tilaa jopa yhdeksälle. Edistynyt teknologia huolehtii kaikkien matkustajien turvallisuudesta ja mukavuudesta.

Nissan Primastar Combi profiilikuvissa

1/2 PALJASTA TODELLINEN LUONTEESI

Varmista, että Nissan Primastarisi erottuu joukosta valitsemalla haluamasi korin väri seitsemästä vaihtoehdosta.

Nissan Primastar: Van 3/4-esittelykuvissa edestä, BLACK MIDNIGHT - BLK
Nissan Primastar : Powertrains

VOIMALINJAT

Kevyt polttoaineen kulutukselta, voimakas teholtaan

110–170 hv:n tehon ansiosta uusi Nissan Primastar tarjoaa luotettavaa suorituskykyä sekä samaan aikaan vaikuttavaa tehoa ja entistä pienemmät päästöt edistyneen, geometrialtaan muuttuvan turboahtimen ansiosta. (1)

Nissan Primastarin älykäs kojelauta

MONIPUOLISUUTTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Inspiroitunutta ja fiksumpaa ajattelua

Yhdistettävyysteknologioilla, joiden avulla pysyt yhteydessä, ja fiksuilla toiminnoilla, joiden ansiosta lastaus tuntuu vaivattomalta. Uusi Nissan Primastar auttaa tekemään jokaisesta päivästä menestyvämmän.

TURVALLISUUS JA TEKNOLOGIA

Aina askeleen edellä

Nissan Primastar pitää sinut askeleen edellä teknologioilla, jotka varoittavat ja avustavat kuljettajaa sekä huolehtivat saumattomista yhteyksistä jokaisella ajomatkalla. (2)

1/2 Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

Auttaa huolehtimaan turvallisuudestasi kaistanvaihdoissa varoittaen autoista kuolleessa kulmassasi. (2)

Nissan Primastarin kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

1/2 Peruutuskamera

Helpottaa ajoneuvon hallintaa antamalla selkeän kuvan takana olevasta alueesta. (2)

Nissan Primastar: peruutuskamera

1/2 NAVIGOINTI JA AJAMINEN

Nissanin Door to Door -navigointi pitää sinut ajan tasalla kartoista, live-liikennepäivityksistä, vaihtoehtoisista reiteistä ja nyt myös ajohistoriastasi sekä analyyseistä (3).

Nissan Primastar: navigointi

1/2 Toimistosi tien päällä

Pysy ajan tasalla, nauti viihteestä ja musiikista suosikkisovellustesi avulla ja seuraa sähköpostejasi Apple CarPlay®- ja ANDROID AUTO™ -sovellusten avulla (3)

Nissan Primastar: NissanConnect
Nissan Primastar kauniissa 3/4-kuvassa edestä

UUSI NISSAN PRIMASTAR COMBI

Tilaa liikkua

Fiksun ja tilavan uuden Nissan Primastar Combin tarjoama mukavuus tekee vaikutuksen kyyditsemiisi henkilöihin ollessasi esimerkiksi matkalla lentokentälle tai muuhun kohteeseen, kaupungilla tai moottoritiellä.

LISÄVARUSTEET

Lisää viimeiset silauksesi

Alkuperäiset Nissan-lisävarusteet, tekonahkaisista istuinsuojista ja suojaavista puuverhoiluista taakkatelineisiin ja hinauskoukkuihin tuovat entistäkin enemmän suojaa ja toimivuutta elämäsi helpottamiseksi. (4)

1/2 TAAKKATELINE

Ota kyytiin entistä pidempiä kuormia tai suurenna yksinkertaisesti kuormakapasiteettiasi entisestään.

Nissan Primastarin taakkateline

1/2 IRROTETTAVA VETOKOUKKU

Nauti vetokoukun kätevyydestä ja uuden Nissan Primastarisi tyylikkäästä ulkoasusta silloin, kun koukkua ei tarvita

Nissan Primastarin irrotettava vetokoukku

1/2 ISTUINSUOJAT

Hyppää autoon ja autosta pois rauhallisin mielin. Hyvin kulutusta kestävät istuinsuojat suojaavat istuimia tahroilta ja vaurioilta.

Nissan Primastarin istuinsuojat

Nissan rahoitusvaihtoehdot

Jokaiseen budjettiin sopiva suunnitelma

Valitse sinulle parhaiten sopiva maksutapa. Nissan rahoitusta haetaan vaivattomasti myyjäliikkeestä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Ajoneuvon myyjä tekee kanssasi luottohakemuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

1/2

Nissan Primastar:  Elämäntyyliä kuljettajan hymyn kera

OSTAJAN EDUT

Tutustu ostajan etuihin

Lue Nissanin tarjoamista maksutavoista ja anna meidän auttaa valitsemaan sinulle sopivin maksutapa.

1/2

Nissan Offers

Siirry seuraavaan vaiheeseen

[1] Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.

[2] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

[3] Apple CarPlay® on Apple Inc: n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissanista riippumattomista syistä Apple CarPlay® ja Android Auto® eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai niillä voi olla tiettyjä ominaisuuksia. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay®- ja / tai Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta.

[4] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

Kuvat ovat ohjeellisia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla, tai ne voivat rajoittua tiettyihin varustetasoihin.