[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

[2] ProPILOT on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.

[3]  NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjätili. Lisäksi käyttäjän on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnect-järjestelmään käyttäjänimen ja salasanan avulla. Maksuttoman NissanConnect Services –sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus käyttäjän ja operaattorin välillä. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu verkon kattavuudesta.

[4]  Apple CarPlay® on Apple Inc: n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissanista riippumattomista syistä Apple CarPlay® ja Android Auto® eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai niillä voi olla tiettyjä ominaisuuksia. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay®- ja / tai Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta. Apple CarPlay® on saatavilla vain englannin kielellä. Android Auto® ei ole saatavilla Suomessa toistaiseksi. 

[5] Auton sisäinen Wi-FI on aina maksullinen palvelu. Auton NissanConnect-järjestelmän Internet-käyttö on mahdollista integroidun langattoman Internet-yhteyden kautta ja ottamalla käyttöön NissanConnect Services -sovellus. Datapaketit on hankittu valittujen ulkopuolisten mobiiliyhteyksien palveluntarjoajien kautta kyseisten palveluntarjoajien käyttöehtojen mukaisesti. Suomessa datapalvelun tuottaa operaattori Orange yhteistyössä Telian kanssa. Viimeisin tieto Wi-Fi-yhteyden hinnoittelusta löytyy rekisteröitymisen jälkeen NissanConnect Services –sovelluksesta ja osoitteesta www.nissan.fi.

[6] Matkapuhelinta ei pidä yhdistää NissanConnectiin ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

[7] Kartat ja reaaliaikaiset liikennetiedot, etähallintapalvelut, älykkäät hälytykset ovat käytettävissä maksutta 3 vuoden ajan ja sen jälkeen palvelu on maksullinen. Vakiotoiminnot ovat saatavilla maksutta 7 vuoden ajan ajoneuvon takuun alkamispäivästä alkaen. Vakiotoiminnot ovat: akun etähallinta (saatavana vain sähköautoihin), ajoneuvosi kuntoraportti, ajohistoria ja -analyysi ja Nissan-asiakaspalvelu. Lisätietoja palveluiden hinnoittelusta löytyy rekisteröitymisen jälkeen NissanConnect Services- sovelluksesta.

[8] Käyttääksesi tätä ominaisuutta tulee hankkia Amazon®- tai Google™ -tili. Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot ovat riippuvaisia älykodin teknologiasta. Tällä hetkellä Amazon Alexa® ja Google Assistant® eivät ole saatavilla suomen kielellä.

[9] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan)

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia.