AINUTLAATUISEN SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS

Nissan X-Trail e-POWER-teknologialla

Nissan X-Trail -mallisto alkaen[*]

41 800 €

Valitse oma X-Trail

SISÄTILAT JA TAVARATILA

Sähköistetty crossover, jossa on tilaa kaikille ja kaikelle

Nauti ergonomisista penkeistä, ylellisestä tunnelmasta ja avarista sisätiloista. Muokattavissa olevan tavaratilan ansiosta jokainen matkustaja voi ottaa mukaan kaiken tarvittavan. Suuremmille seikkailuille voit ottaa mukaan jopa seitsemän henkilöä.
Nissan X-Trail edestä päin nähtynä talon edessä

Mallistossa uusi varustetaso

Uusi X-Trail N-Trek -varustetaso on muotoiltu elämään

X-Trail N-Trek, crossover-mallistomme uusin lisäys, tuo mukanaan päivitetyn tyylin ja entistä enemmän mukavuuksia

MUOTOILU

Ei muotoilun ja tehokkuuden välisiä kompromisseja

Sähköistetystä Nissan X-Trailista on 20 vuoden aikana kehittynyt rohkea crossover modernilla muotoilulla. Tule nähdyksi tyylikkäiden LED-ajovalojen ja vaikuttavien etuosan ilma-aukkojen ansiosta.

Nissan X-Trail – e-POWER – ajokuva

E-POWER

Nissan e-POWER - Ainutlaatuinen sähköautoelämys ilman latausjohtoa

Nissan e-POWER-teknologia on polttomoottorin ja sähkömoottorin saumaton yhdistelmä. Pyörät pyörivät sähköllä, ja polttomoottori lataa akkuja. Kuskina tunnet tämän täyssähköautoista tuttuna sulavana, hiljaisena ja herkkänä ajotuntumana. e-POWER-teknologiaan nojaava e-4ORCE-nelivetomalli tarjoaa entistä enemmän tehoa ja entistäkin varmemman pidon monenlaisissa maastoissa.

MITAT

Nissan X-Trailin mitat

Tilava ja suurella maavaralla varustettu Nissan X-Trail vie sinut määräpäähäsi vaikeissakin olosuhteissa. Valitse tarpeisiisi 5- tai 7 -paikkainen versio, josta tila ei lopu kesken.

1/2 Kokonaismitat

A - Kokonaiskorkeus: 1 725 mm<br> B - Kokonaispituus: 4 680 mm<br> C - Kokonaisleveys: 1 840 mm (ilman peilejä)

Nissan X-Trail viistosti edestä

1/2 Tavaratilan tilavuus

A - Tavaratilan tilavuus enintään 575 litraa ilman tavaratilan jakajia<br> B - Enintään 742 litraa istuimet taitettuina

Nissan X-Trailin rakenteen ääriviivat

1/2 Tavaratila

A - Tavaratilan maksimipituus (takapenkit taitettuina): 1 752 mm<br> B - Tavaratilan maksimileveys: 1 093 mm

Nissan X-Trail viistosti takaa
X-Trail vuoristotiellä

e-POWER TEST DRIVE

Koe e-POWER

Nissan e-POWERilla hetkessä tapahtuva tasainen kiihdytys ja e-4ORCE-nelivetoteknologian ennennäkemätön hallinta ja vakaus auttavat renkaita selviämään liukkaasta ja epätasaisesta maastosta vaivatta.

AJOAVUSTIMET

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility -teknologia tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä. Järjestelmät tarkkailevat ajoa, tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen. Ne esimerkiksi palauttavat auton takaisin omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta. (1)(2)

1/2 SELKEÄT NÄYTÖT

Älä anna katseen harhailla tiestä, vaan seuraa tärkeimpiä tietoja 12,3" täysin digitaaliselta mittaristolta, 12,3" NissanConnect-näytöltä ja 10,8" tuulilasinäytöltä (HUD). (1)(2)(3)

Näkymä Nissan X-Trailin tuulilasinäytöstä

1/2 ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla

Navi-Link-toiminnolla varustettu ProPILOT Assist (4) on uusi versio nykyisestä ProPILOT Assist -järjestelmästä. Siinä on mm. integroitu TomTom®-karttapalvelu, jonka ansiosta järjestelmä pystyy ennakoimaan mm. kaarteet ja risteysalueet. (1)

Nissan X-Trail ProPILOT Assist ajokuvassa

1/2 ÄLYKÄS AROUND VIEW MONITOR -KAMERAJÄRJESTELMÄ

Pysäköi helpommin hyödyntämällä 360 asteen virtuaalista näkymää autosi ympäristöstä, jaetun näytön lähikuvia edestä, takaa ja reunakiveyksen puolelta ja anna autosi varoittaa lähellä olevista liikkuvista kohteista.(1)(2)

Nissan X-Trail AROUND VIEW MONITOR

YHTEYDET

Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Nissan X-Trailin NissanConnect-tieto- ja viihdejärjestelmä 12,3" HD-kosketusnäytöllä (2) ja NissanConnect Services -sovellus (5) auttavat sinua muodostamaan yhteyden suosikkisoittolistaasi ja -sovelluksiin, määrittämään määränpään ja paljon muuta.

1/2 NAVIGOINNIN OHJAUS

12,3" NissanConnect-tieto- ja viihdejärjestelmä kosketusnäytöllä (2) toimii NissanConnect-sovelluksen käyttöalustana – löydät perille helposti intuitiivisen navigoinnin, parannettujen karttojen, reaaliaikaisten liikennetietojen ja muiden tietojen avulla (5).

Nissan X-Trail

1/2 NISSAN ÄÄNIOHJAUS

Nissan ääniohjauksen avulla voit antaa autollesi äänikomentoja.

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

RAKENNA OMA

Rakenna itsellesi täydellinen Nissan X-Trail

Rakenna itsellesi sopivin vaihtoehto valitsemallasi varustetasolla, värillä ja sisäpuolen sisustuksella. Mihin ikinä menetkään, teet sen tyylillä.

LISÄVARUSTEET

Korosta tyyliäsi

Räätälöi Nissan X-Trail juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi Nissan-lisävarusteiden avulla. Suojele X-Trailiasi, kasvata sen monipuolisuutta sekä tyylikkyyttä ja tee siitä juuri sinulle täydellinen.

1/2 KÄÄNNETTÄVÄ TAVARATILAN SUOJA

Toiselta puolelta pehmustettu suoja toimii pehmeänä suojaavana alustana kun taas lumisissa ja märissä olosuhteissa kova puoli suojaa pintoja likaantumiselta.

Nissan X-Trail – Lifestyle

1/2 YLELLISET MATOT

Suojaavat ajoneuvoasi mudalta ja lialta sekä lisäävät ylellisyyden tunnetta ja mukavuutta.

Nissan X-Trail – Lifestyle

1/2 TAVARATILAN KYNNYSLISTA

Suunniteltu suojaamaan tavaratilan aukkoa lastaamisen ja kuorman purkamisen aikana.

Nissan X-Trail – Lifestyle

1/2 ROISKELÄPÄT

Säästä Nissanisi ei-toivotulta mutakylvyltä. Korkealaatuiset roiskeläpät suojaavat autoasi renkaista irtoavan lian aiheuttamien vaurioiden varalta.

Nissan X-Trail – Lifestyle

TARJOUKSET

Tututstu ajankohtaisiin X-Trail-tarjouksiin

Nyt koko Nissan X-Trail -mallistoon edullinen rahoitustarjous.

1/2

x-trail

*Nissan X-Trail MHEV 160 Xtronic Acenta 41 800 € (hintaan lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/
 
[2] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

[3] Tuulilasinäyttö (HUD) on ominaisuus, jonka avulla tärkeät tiedot heijastuvat auton tuulilasiin, jolloin kuljettaja voi nähdä ne irrottamatta katsetta tiestä.

[4] ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-Link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.
     
[5] NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjänimi ja -salasana. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Auton NissanConnect-järjestelmän langaton käyttö on mahdollista integroidun langattoman Wi-FI-yhteyden kautta, jonka käytöstä peritään veloitus. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu mobiiliverkon kattavuudesta. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon.

 

[6] Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavilla maksutta mallista ja/tai varustetasosta riippuen. Lisätietoja saat Nissan-jälleenmyyjältä ja osoitteesta www.nissan.fi.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia.

Aktiivisia turvavarusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä ovat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaista-avustin, mukautuva vakionopeudensäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. Nämä järjestelmät lisäävät auton ajomukavuutta ja turvallisuutta sekä pienentävät onnettomuuksien todennäköisyyttä. Järjestelmiin ja niiden ominaisuuksiin kannattaa tutustua huolellisesti. Järjestelmien rooli on kaikissa tilanteissa ainoastaan kuljettajaa avustava, eivätkä ne poista kuljettajan vastuuta auton hallinnasta ja esimerkiksi liikenteen tai liikennemerkkien seurannasta. Järjestelmien toiminta perustuu muun muassa erilaisiin tutka-, laser- ja kameraantureihin. Niiden toimintaa voivat rajoittaa esimerkiksi tien tai muun liikenneinfrastruktuurin kunto, sääolosuhteet, kylmä tai kuuma lämpötila, ilman väreily, huono ajokeli tai heikko näkyvyys. Toimivuuden edellytyksenä on, että anturit eivät ole peittyneenä tai huurtuneena ja niiden näkyvyys on esteetön. Esimerkiksi lumisateella tai lumen pölytessä tienpinnasta antureita voidaan joutua puhdistamaan tuulilasin ja ajovalojen tapaan.

Järjestelmät saattavat reagoida poikkeuksellisesti liikenneympäristöön tai muihin ajoneuvoihin esimerkiksi tien kaventuessa tai kaartaessa jyrkästi, tai tietyömaiden poikkeusjärjestelyissä. Auton ilmoittama nopeusrajoitus saattaa ajoittain olla virheellinen. Tämä voi johtua ongelmasta liikennemerkin tunnistamisessa, tai karttapohjan puutteellisesta tai vanhentuneesta tiedosta, kuten kesä- tai talvinopeusrajoituksista.

Järjestelmien oikeanlainen toiminta edellyttää käyttöohjeiden noudattamista sekä auton säännöllistä huoltamista valmistajan Suomeen laatiman huolto-ohjelman mukaisesti. Mikäli antureissa tai niiden kiinnityksessä epäillään vaurioita, antureita irrotetaan tai niille tehdään toimenpiteitä, on ensiarvoisen tärkeää huomioida valmistajan korjausohjeistus. Esimerkiksi tuulilasin vaihdon tai nelipyöräsuuntauksen yhteydessä auton järjestelmät tarvitsevat tyypillisesti kalibroinnin. Antureiden oikeanlainen kohdistaminen on ensiarvoisen tärkeää niiden toiminnan kannalta, joten vauriot on syytä tarkistaa myös pienten kolhujen tai esimerkiksi lumikinokseen osumisen jälkeen.