AINUTLAATUISEN SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS

Uusi Nissan X-Trail uudella e-POWER-teknologialla

Nissan X-Trail -mallisto alkaen[*]

41 800 €

Nissan X-Trail – e-POWER – ajokuva

VOIMALINJAT

Nissan e-POWER. Ainutlaatuinen sähköautoelämys, ilman latausjohtoa

Nissan e-POWER-teknologia on yhdistelmä polttomoottorista, joka lataa akkua, ja sähkömoottorista, joka pyörittää pyöriä. Teknologia mahdollistaa sähköauton kaltaisen ajokokemuksen, jolloin tuloksena on herkkä ja hiljainen ajotuntuma. e-4ORCE-nelivetomalli tarjoaa entistä enemmän tehoa ja entistäkin varmemman pidon.

X-Trail vuoristotiellä

e-POWER

Koe e-POWER

Nissan e-POWERilla hetkessä tapahtuva tasainen kiihdytys ja e-4ORCE-nelivetoteknologian ennennäkemätön hallinta ja vakaus auttavat renkaita selviämään liukkaasta ja epätasaisesta maastosta vaivatta.

MUOTOILU

Ei muotoilun ja tehokkuuden välisiä kompromisseja

Uudesta sähköistetystä Nissan X-Trailista on 20 vuoden aikana kehittynyt rohkea crossover modernilla muotoilulla. Tule nähdyksi tyylikkäiden LED-ajovalojen ja vaikuttavien etuosan ilma-aukkojen ansiosta.

SISÄTILAT JA TAVARATILA

Sähköistetty crossover, jossa on tilaa kaikille ja kaikelle

Nauti ergonomisista penkeistä, ylellisestä tunnelmasta ja avarista sisätiloista. Muokattavissa olevan tavaratilan ansiosta jokainen matkustaja voi ottaa mukaan kaiken tarvittavan. Suuremmille seikkailuille voit ottaa mukaan jopa seitsemän henkilöä.

AJOAVUSTIMET

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility -teknologia tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä. Järjestelmät tarkkailevat ajoa ja tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen, ne esimerkiksi palauttavat auton takaisin omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta. (1)(2)

1/2 SELKEÄT NÄYTÖT

Älä anna katseen harhailla tiestä, vaan seuraa tärkeimpiä tietoja 12,3" täysin digitaaliselta mittaristolta, 12,3" NissanConnect-näytöltä ja 10,8" tuulilasinäytöltä (HUD). (1)(2)(3)

Näkymä Nissan X-Trailin tuulilasinäytöstä

1/2 ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla

Navi-Link-toiminnolla varustettu ProPILOT Assist (4) on uusi versio nykyisestä ProPILOT Assist. Siinä on mm. integroitu TomTom®-karttapalvelu, jonka ansiosta järjestelmä pystyy ennakoimaan mm. kaarteet ja risteysalueet. (1)

Nissan X-Trail ProPILOT Assist ajokuvassa

1/2 ÄLYKÄS AROUND VIEW MONITOR -KAMERAJÄRJESTELMÄ

Pysäköi helpommin hyödyntämällä 360 asteen virtuaalista näkymää autosi ympäristöstä, jaetun näytön lähikuvia edestä, takaa ja reunakiveyksen puolelta ja anna autosi varoittaa lähellä olevista liikkuvista kohteista.(1)(2)

Nissan X-Trail AROUND VIEW MONITOR

YHTEYDET

Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Uuden Nissan X-Trailin NissanConnect-tieto- ja viihdejärjestelmä 12,3" HD-kosketusnäytöllä (2) ja NissanConnect Services -sovellus (5) auttavat sinua muodostamaan yhteyden suosikkisoittolistaasi ja -sovelluksiin, määrittämään määränpään ja paljon muuta.

1/2 NAVIGOINNIN OHJAUS

12,3" NissanConnect-tieto- ja viihdejärjestelmä kosketusnäytöllä (2) toimii NissanConnect-sovelluksen käyttöalustana – löydät perille helposti intuitiivisen navigoinnin, parannettujen karttojen, reaaliaikaisten liikennetietojen ja muiden tietojen avulla (5).

Nissan X-Trail

1/2 NISSAN ÄÄNIOHJAUS

Nissan ääniohjauksen avulla voit antaa autollesi äänikomentoja.

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

RAKENNA OMA

Rakenna itsellesi täydellinen uusi Nissan X-Trail

Rakenna itsellesi sopivin vaihtoehto valitsemallasi varustetasolla, värillä ja sisäpuolen sisustuksella. Mihin ikinä menetkään, teet sen tyylikkäästi.

VERSIOT JA VARUSTEET

Valitse sinulle paras versio

Tutustu mitä kaikkea uutta uudessa sähköistetyssä Nissan X-Trailiissa on.

1/2

Nissan X-Trail – PAckshot Tekna –

VERTAILE VERSIOITA

Vertaile, mikä versio on paras sinulle

Klikkaa tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löytääksesi itsellesi sopivimman.

1/2

Nissan X-Trail – ELÄMÄNTYYLI

LISÄVARUSTEET

Korosta tyyliäsi

Räätälöi uusi Nissan X-Trail juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi Nissan-lisävarusteiden avulla. Suojele X-Trailiasi, kasvata sen monipuolisuutta sekä tyylikkyyttä ja tee siitä juuri sinulle täydellinen.

1/2 KÄÄNNETTÄVÄ TAVARATILAN SUOJA

Toiselta puolelta pehmustettu suoja toimii pehmeänä suojaavana alustana kun taas lumisissa ja märissä olosuhteissa kova puoli suojaa pintoja likaantumiselta.

Nissan X-Trail – Lifestyle

1/2 YLELLISET MATOT

Suojaavat ajoneuvoasi mudalta ja lialta sekä lisäävät ylellisyyden tunnetta ja mukavuutta.

Nissan X-Trail – Lifestyle

1/2 TAVARATILAN KYNNYSLISTA

Suunniteltu suojaamaan tavaratilan aukkoa lastaamisen ja kuorman purkamisen aikana.

Nissan X-Trail – Lifestyle

1/2 ROISKELÄPÄT

Säästä Nissanisi ei-toivotulta mutakylvyltä. Korkealaatuiset roiskeläpät suojaavat autoasi renkaista irtoavan lian aiheuttamien vaurioiden varalta.

Nissan X-Trail – Lifestyle

OSTAJAN EDUT

Nissan-etuviikot saivat jatkoa suuren kysynnän vuoksi. X-Trailin ostajalle talvirenkaat kevytmetallivantein 399 € 30.9. asti.

Uusi Nissan X-Trail -mallisto nyt edulliseen kampanjahintaan.

1/2

x-trail

*Nissan X-Trail MHEV 160 Xtronic Acenta 41 800 € (hintaan lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/
 
[2] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

[3] Tuulilasinäyttö (HUD) on ominaisuus, jonka avulla tärkeät tiedot heijastuvat auton tuulilasiin, jolloin kuljettaja voi nähdä ne irrottamatta katsetta tiestä.

[4] ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-Link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.
     
[5] NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjänimi ja -salasana. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Auton NissanConnect-järjestelmän langaton käyttö on mahdollista integroidun langattoman Wi-FI-yhteyden kautta, jonka käytöstä peritään veloitus. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu mobiiliverkon kattavuudesta. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon.

[6] Amazon Alexa, Google Assistant ja Google Home -toiminnot eivät ole vielä saatavilla Suomessa.

[7] Käyttääksesi tätä ominaisuutta tulee hankkia Amazon®- tai Google™-tili. Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot ovat riippuvaisia älykodin teknologiasta. Tällä hetkellä Google Assistant® ei ole saatavilla suomen kielellä. Amazon Alexa® ei ole vielä saatavilla Suomessa.

[8] Asiakkaan on hankittava Amazon- tai Google™-tili ja Wi-Fi- tai 4G-yhteys käyttääkseen tätä ominaisuutta.

[9] Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavilla maksutta mallista ja/tai varustetasosta riippuen. Lisätietoja saat Nissan-jälleenmyyjältä ja osoitteesta www.nissan.fi.

[10] Auton sisäinen Wi-Fi on aina maksullinen palvelu. Jos haluat lisätietoja lue lisää osoitteesta www.nissan.fi

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia.

Aktiivisia turvavarusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä ovat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaista-avustin, mukautuva vakionopeudensäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. Nämä järjestelmät lisäävät auton ajomukavuutta ja turvallisuutta sekä pienentävät onnettomuuksien todennäköisyyttä. Järjestelmiin ja niiden ominaisuuksiin kannattaa tutustua huolellisesti. Järjestelmien rooli on kaikissa tilanteissa ainoastaan kuljettajaa avustava, eivätkä ne poista kuljettajan vastuuta auton hallinnasta ja esimerkiksi liikenteen tai liikennemerkkien seurannasta. Järjestelmien toiminta perustuu muun muassa erilaisiin tutka-, laser- ja kameraantureihin. Niiden toimintaa voivat rajoittaa esimerkiksi tien tai muun liikenneinfrastruktuurin kunto, sääolosuhteet, kylmä tai kuuma lämpötila, ilman väreily, huono ajokeli tai heikko näkyvyys. Toimivuuden edellytyksenä on, että anturit eivät ole peittyneenä tai huurtuneena ja niiden näkyvyys on esteetön. Esimerkiksi lumisateella tai lumen pölytessä tienpinnasta antureita voidaan joutua puhdistamaan tuulilasin ja ajovalojen tapaan.

Järjestelmät saattavat reagoida poikkeuksellisesti liikenneympäristöön tai muihin ajoneuvoihin esimerkiksi tien kaventuessa tai kaartaessa jyrkästi, tai tietyömaiden poikkeusjärjestelyissä. Auton ilmoittama nopeusrajoitus saattaa ajoittain olla virheellinen. Tämä voi johtua ongelmasta liikennemerkin tunnistamisessa, tai karttapohjan puutteellisesta tai vanhentuneesta tiedosta, kuten kesä- tai talvinopeusrajoituksista.

Järjestelmien oikeanlainen toiminta edellyttää käyttöohjeiden noudattamista sekä auton säännöllistä huoltamista valmistajan Suomeen laatiman huolto-ohjelman mukaisesti. Mikäli antureissa tai niiden kiinnityksessä epäillään vaurioita, antureita irrotetaan tai niille tehdään toimenpiteitä, on ensiarvoisen tärkeää huomioida valmistajan korjausohjeistus. Esimerkiksi tuulilasin vaihdon tai nelipyöräsuuntauksen yhteydessä auton järjestelmät tarvitsevat tyypillisesti kalibroinnin. Antureiden oikeanlainen kohdistaminen on ensiarvoisen tärkeää niiden toiminnan kannalta, joten vauriot on syytä tarkistaa myös pienten kolhujen tai esimerkiksi lumikinokseen osumisen jälkeen.