SUURI DIESEL- JA SÄHKÖPAKETTIAUTO

Uusi seuraavan sukupolven Nissan Interstar

Tulossa pian

Ihanteellinen työkaverisi on pian täällä

Tehokas, joustava ja aina yhtä luotettava - Nissan Interstar saa työautoilun näyttämään vaivattomalta.

1/2

placeholder

PIENET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Saatavilla täysin sähkötoimisena tai tehokkaana dieselversiona.

ALAN JOHTAVAT OMINAISUUDET


Tee raskaista kuormista kevyitä kantokyvyn ollessa jopa 1,9 tonnia dieselillä tai 1,6 tonnia sähkömoottorilla.

TURVALLISUUS VAKIOVARUSTEENA

Varmista turvallinen ja mukava matka kaikille matkustajille.

5 VUODEN TAKUU

Säilytä mielenrauha kattavalla takuulla.

TEHOKKUUS

Jaksa perille asti

Nissan Interstarin toimintamatka on jopa 460 km (vahvistuu) sähköisessä versiossa, ja tehokas dieselversio säästää jopa 1,5 litraa 100 kilometrillä (vahvistuu). Voit siis keskittyä arjessa liiketoimintasi harjoittamiseen ja säästää juoksevissa kuluissa.

1/2

placeholder

MUKAUTUU JUURI SINUN YRITYSTÄSI VARTEN

Yrityksesi tarpeisiin

Nissan Interstar tarjoaa laajan valikoiman korimalleja kaikenlaisia yrityksiä varten. Ajoneuvossa yhdistyvät joustavuus ja tehokkuus kaikenlaisten asioiden hoitamiseen päivän aikana.

1/2

placeholder

REILUSTI KULJETUSTILAA

10.8–14.8 m3:n kuljetustilan ansiosta yritykselläsi on aina tilaa kasvaa. 3 255–3 855 mm pituisen tavaratilansa ansiosta Nissan Interstar kuljettaa kaiken tarvitsemasi.  Uusi Nissan Interstar ei kaihda raskaitakaan kuormia: Dieselversiolla pystyt kantamaan jopa 1 925 kg kuorman ja sähköversiolla 1 625 kg.  

MUOTOILU

Menesty tyylillä

Ensivaikutelma kuuluu Nissan Interstarin ylpeyden aiheisiin. Uusi muotoilu korostaa laatua, käytännöllisyyttä ja yksinkertaisuutta – Tuo näkyvyyttä yrityksellesi ja itsevarmuutta kuljettajalle.

1/2

placeholder

EROTTUVA ETUSÄLEIKKÖ

Erottuvan uuden etusäleikön ansiosta erotut kilpailijoista. Virtaviivaiset LED-etuvalot tuovat tyylikkyyttä ja siroutta Nissan Interstarin etuosaan. Interstar-merkki tuo loppusilauksen huippuluokan muotoiluun.

MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA

Vaikuttava valikoima vakioturvallisuusvarusteita

Voit nauttia ajosta tilavassa ohjaamossa rauhallisin mielin, sillä autossa on edistynyt sähköinen jarrutehostin, joka reagoi nopeasti ja tuo merkittävää jarrutusvoimaa lastin koosta riippumatta. Lisäksi saat luokan parhaan 5 vuoden takuun sekä Gold star NCAP -turvallisuusluokituksen.

1/2

placeholder

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena (lisämaksua vastaan).