[1] Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi

[2] Matkapuhelinta ei pidä yhdistää NissanConnectiin ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Käytä NissanConnectia vaarantamatta liikenneturvallisuutta. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

[3] Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon, eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Nissan pidättää itsellään oikeuden muuttaa taulukoiden tietoja siitä etukäteen ilmoittamatta.

[4] Ilmoitetut lukemat koskevat 39 kWh:n (Nissan LEAF) ja 59 kWh:n (Nissan LEAF e+) akkuja. Latausaika voi vaihdella latausolosuhteiden mukaan, riippuen pikalatauslaitteen tyypistä ja kunnosta, akun koosta, sekä akun ja ympäristön lämpötilasta latauksen aikana. Ohjeellinen pikalatausaika vaatii lataamisen CHAdeMO-pikalatauskaapelilla. Nissan LEAF on suunniteltu sopivaksi suurimmalle osalle jokapäiväiseen elämään kuuluvista matkoista. Nissan LEAFin akussa on suojamekanismeja, jotka suojaavat akkua, kun autoa ladataan pikalatauslaitteella toistuvasti lyhyen ajan sisällä. Suojamekanismit pidentävät akun käyttöikää pidemmällä aikavälillä, mutta voivat samalla pidentää latausaikaa useiden pikalatausten jälkeen.

[5] NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjänimi ja -salasana. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Auton NissanConnect järjestelmän langaton käyttö on mahdollista integroidun langattoman Wi-FI-yhteyden kautta, jonka käytöstä peritään veloitus. (NissanConnect ei ole saatavilla Nissan LEAF Visia varustetasolle) Lisätietoa saat Nissan-jälleenmyyjältä.

[6] Kulutus (Wh/km): yhdistetty 166-185; CO2- päästöt yhteensä 0 g/km. Ei CO2-päästöjä ajon aikana.

Ominaisuuksien saatavuus vaihtelee auton mallivuoden, mallin, varustetason ja tehdasasenteisten lisävarusteiden mukaan.