Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Suuret kaksoisnäytöt ja haptista vastetta hyödyntävät säätimet ovat vasta alkua. Haluatko suosikkisovelluksesi eteesi? Pyyhkäise. Haluatko kuunnella soittolistaasi? Sinun tarvitsee vain pyytää.

Tarvitsetko jotakin? Sinun tarvitsee vain pyytää.

ÄÄNIOHJATTU AVUSTAJA

Nissan ARIYA ja henkilö puhumassa hey Nissan -ääniohjauksen esittelemiseksi

NISSAN VOICE CONTROL -ÄÄNIOHJAUS, JOKA YMMÄRTÄÄ PUHETTA

Nissan ARIYA ymmärtää antamiasi ääniohjauksia.

Sisäänrakennettu Alexa Auto® [1]

Puhu ARIYAlle hallitaksesi kotiasi autostasi käsin sisäänrakennetun Amazon Alexan® avulla.

Nissan ARIYAn kojelautanäyttö, jossa näkyvissä sisäänrakennettu Amazon Alexa -puheentunnistus

Jokainen ARIYA on uusin ARIYA

Entistä parempien etäyhteyksien ansiosta Nissan ARIYAn ohjelmistojen päivitys uusimpaan versioon tapahtuu verkon yli tapahtuvalla automaattipäivityksellä.

Voit valita uuteen Nissan ARIYAn tuulilasinäyttöön nopeuden, liikennemerkit, navigoinnin opastuksen, tietoviihdejärjestelmän ja paljon muuta. [2]

Kaikki oleellinen tieto näkökentässäsi.

Nissan ARIYAn kosketusnäyttöön integroitu näyttöliittymä

Entistäkin parempi ajokokemus

Uuden Nissan ARIYAn kaksi 12,3" mukautettavaa näyttöä sisältävät paljon, mistä valita.

Nissan ARIYAn kosketusnäyttö, jolla näkyy älykäs reittisuunnittelu

Reittisuunnittelu

Valitse paras reitti ja katso latauspisteiden sijainnit matkan varrella. [2]

NissanConnect Services -sovellus

Käytä NissanConnect Services -sovellusta autosi ovien etälukitsemiseen ja -avaamiseen, autosi valojen väläyttämiseen ja äänimerkin antamiseen. [3],[4],[5]

Nissan ARIYA – älypuhelin, jossa näkyy NissanConnect-palvelusovellus

Nykyaikaista elämääsi

PYSY YHTEYDESSÄ

Tavallisimmat kysymykset

MILLAISIA TEKNOLOGISIA JA YHTEYSTOIMINTOJA NISSAN ARIYASSA ON TARJOLLA?

Nissan ARIYAssa on erilaisia yhteyksiä käyttävän auton sisäisiä ja auton ulkopuolisia toimintoja. Yhteyksiä käyttävän auton sisäisiä ominaisuuksia ovat seuraavat: 

  • Digitaalinen mittaristo johon sisältyy kaksi toisiinsa yhdistettyä 12,3” näyttöä jotka voidaan räätälöidä näyttämään sinulle tärkeitä tietoja.
  • Virtuaalinen henkilökohtainen avustaja, johon sisältyvät ääniohjaus ja sisäänrakennettu Amazon Alexa. Voit määrittää soittolistan tai pyytää Nissan-ääniohjausta esimerkiksi säätämään auton sisälämpötilaa.
  • Reittisuunnittelun avulla voit valita optimaalisen reittiehdotuksen joka perustuu mm. reaaliaikaisiin liikennetietoihin.

Etäkäytettäviä yhteysominaisuuksia ovat:

  • NissanConnect Service -sovelluksella voit asettaa auton lämpenemään tai jäähtymään lähtöaikasi mukaan.
  • Voit myös lukita ja avata ovet etäohjauksella.
  • Voit lisäksi tarkistaa autosi tilan (esim. lataustilan) puhelimellasi.

Amazon Alexan avulla voit myös muodostaa yhteyden älykotiisi ARIYAsta.

Nissan ARIYA sisältää myös teknologioita, jotka auttavat esim. taskuparkkeerauksessa. Paina ProPILOT Park -painiketta, niin ARIYA tekee loput. [3],[4],[5],[8]

OVATKO APPLE CARPLAY JA ANDROID AUTO SAATAVISSA NISSAN ARIYAAN?

Kyllä. Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavissa. Niiden lisäksi Nissan ARIYAssa on myös langaton Apple CarPlay, mikä tarkoittaa, että synkronointi onnistuu puhelimen johtoa kytkemättä.[6],[7]

KUINKA SUURI NÄYTTÖ NISSAN ARIYASSA ON?

Nissan ARIYAssa on kaksi 12,3” digitaalista HD-näyttöä (integroitua näyttöliittymää) kaikkia tieto- ja viihdetarpeitasi varten.

SEURAAVA
Tutustu virtuaaliseen autoon
Next photo
Nissan

[1] Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot ovat riippuvaisia älykodin teknologiasta. Tällä hetkellä Amazon Alexa® on saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

[2] Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi

[3] Voidaksesi käyttää NissanConnect-palveluita tarvitset NissanConnect-käyttäjätilin, ja sinun on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnect-palveluun käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjänimi ja -salasana. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon.

[4] Matkapuhelinta ei pidä yhdistää NissanConnectin käyttöä varten, ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Käytä NissanConnectia vaarantamatta liikenneturvallisuutta. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

[5] Jos auton vastaanottama signaali on heikko, saattaa sovelluksen toiminnassa esiintyä häiriöitä. Järjestelmän optimaalista käyttöä varten on hyvä varmistaa, että autossasi on kattava verkkoyhteys.

[6] Apple CarPlay® on Apple Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta. Apple CarPlay® on saatavilla vain englannin kielellä.

[7] Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissan ei vastaa ajoneuvon Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta. Android Auto® ei ole saatavilla Suomessa toistaiseksi.

[8] ProPILOT Navi-link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

Ominaisuuksien saatavuus riippuu varustetasosta. Ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla, tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena

Kuvassa tuotantoa edeltävä malli. Varsinainen tuotantomalli voi poiketa tästä.