Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Suuret kaksoisnäytöt ja haptista vastetta hyödyntävät säätimet ovat vasta alkua. Haluatko suosikkisovelluksesi eteesi? Pyyhkäise. Haluatko kuunnella soittolistaasi? Sinun tarvitsee vain pyytää.

Nissan ääniohjauksen johdosta tuntuu hyvältä, kun autosi kuuntelee.

NISSAN ÄÄNIOHJAUS

Nissan ARIYA ja henkilö puhumassa hey Nissan -ääniohjauksen esittelemiseksi

NISSAN-ÄÄNIOHJAUS

Sano ”Hello Nissan, turn up the A/C” tai ”Hello Nissan, read my last text message” - Nissan ARIYA ymmärtää antamiasi ääniohjauksia.[1]

Jokainen ARIYA on uusin ARIYA

Entistä parempien etäyhteyksien ansiosta Nissan ARIYAn ohjelmistojen päivitys uusimpaan versioon tapahtuu verkon yli tapahtuvalla automaattipäivityksellä.

Personoi kojelautasi. Pysy ajan tasalla matkoista. Muodosta etäyhteys crossoveriisi.

Kaikki oleellinen tieto näkökentässäsi.

Nissan ARIYAn kosketusnäyttöön integroitu näyttöliittymä

Entistäkin parempi ajokokemus

Nissan ARIYAn kaksi 12,3" mukautettavaa näyttöä sisältävät paljon, mistä valita.

Nissan ARIYA – älypuhelin, jossa näkyy NissanConnect-palvelusovellus

NissanConnect Services -sovellus

Tapaa uusi matkakumppanisi. Sovelluksella voit käyttää etäohjauksella ajoneuvosi toimintoja, kuten lukita/avata ovet tai säätää kauko-ohjattavaa ilmastointia. [2],[3],[4]

Nykyaikaista elämääsi

PYSY YHTEYDESSÄ

Tavallisimmat kysymykset

MILLAISIA TEKNOLOGISIA JA YHTEYSTOIMINTOJA NISSAN ARIYASSA ON TARJOLLA?

OVATKO APPLE CARPLAY JA ANDROID AUTO SAATAVISSA NISSAN ARIYAAN?

KUINKA SUURI NÄYTTÖ NISSAN ARIYASSA ON?

SEURAAVA
Tutustu virtuaaliseen autoon
Next photo
Nissan

[1] Voidaksesi käyttää NissanConnect-palveluita tarvitset NissanConnect-käyttäjätilin, ja sinun on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnect-palveluun käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Maksuttoman NissanConnect Services-sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Auton NissanConnect järjestelmänlangaton käyttö on mahdollista integroidun langattoman Wi-FI-yhteyden kautta, jonka käytöstä peritään veloitus. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu mobiiliverkon kattavuudesta. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon.

[2] Auto on pysäköitävä turvallisesti ennen matkapuhelimen yhdistämistä NissanConnectiin. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

[3] Jos auton vastaanottama signaali on heikko, saattaa sovelluksen toiminnassa esiintyä häiriöitä. Järjestelmän optimaalista käyttöä varten on hyvä varmistaa, että autossasi on kattava verkkoyhteys.

[4] Apple CarPlay® on Apple Inc: n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissanista riippumattomista syistä Apple CarPlay® ja Android Auto® eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai niillä voi olla tiettyjä ominaisuuksia. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay®- ja / tai Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta.

[5] ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-Link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.