Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Suuret kaksoisnäytöt ja haptista vastetta hyödyntävät säätimet ovat vasta alkua. Haluatko suosikkisovelluksesi eteesi? Pyyhkäise. Haluatko kuunnella soittolistaasi? Sinun tarvitsee vain pyytää.

Tarvitsetko jotakin? Sinun tarvitsee vain pyytää.

ÄÄNIOHJATTU AVUSTAJA

Nissan ARIYA ja henkilö puhumassa hey Nissan -ääniohjauksen esittelemiseksi

NISSAN VOICE CONTROL -ÄÄNIOHJAUS, JOKA YMMÄRTÄÄ PUHETTA

Nissan ARIYA ymmärtää antamiasi ääniohjauksia.

Sisäänrakennettu Alexa Auto® [1]

Puhu ARIYAlle hallitaksesi kotiasi autostasi käsin sisäänrakennetun Amazon Alexan® avulla.

Nissan ARIYAn kojelautanäyttö, jossa näkyvissä sisäänrakennettu Amazon Alexa -puheentunnistus

Jokainen ARIYA on uusin ARIYA

Entistä parempien etäyhteyksien ansiosta Nissan ARIYAn ohjelmistojen päivitys uusimpaan versioon tapahtuu verkon yli tapahtuvalla automaattipäivityksellä.

Voit valita uuteen Nissan ARIYAn tuulilasinäyttöön nopeuden, liikennemerkit, navigoinnin opastuksen, tietoviihdejärjestelmän ja paljon muuta. [2]

Kaikki oleellinen tieto näkökentässäsi.

Nissan ARIYAn kosketusnäyttöön integroitu näyttöliittymä

Entistäkin parempi ajokokemus

Uuden Nissan ARIYAn kaksi 12,3" mukautettavaa näyttöä sisältävät paljon, mistä valita.

Nissan ARIYAn kosketusnäyttö, jolla näkyy älykäs reittisuunnittelu

Reittisuunnittelu

Valitse paras reitti ja katso latauspisteiden sijainnit matkan varrella. [2]

NissanConnect Services -sovellus

Käytä NissanConnect Services -sovellusta autosi ovien etälukitsemiseen ja -avaamiseen, autosi valojen väläyttämiseen ja äänimerkin antamiseen. [3],[4],[5]

Nissan ARIYA – älypuhelin, jossa näkyy NissanConnect-palvelusovellus

Nykyaikaista elämääsi

PYSY YHTEYDESSÄ

Tavallisimmat kysymykset

SEURAAVA
Tutustu virtuaaliseen autoon
Next photo
Nissan

[1] Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot ovat riippuvaisia älykodin teknologiasta. Tällä hetkellä Amazon Alexa® on saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

[2] Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi

[3] Voidaksesi käyttää NissanConnect-palveluita tarvitset NissanConnect-käyttäjätilin, ja sinun on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnect-palveluun käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjänimi ja -salasana. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon.

[4] Matkapuhelinta ei pidä yhdistää NissanConnectin käyttöä varten, ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Käytä NissanConnectia vaarantamatta liikenneturvallisuutta. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

[5] Jos auton vastaanottama signaali on heikko, saattaa sovelluksen toiminnassa esiintyä häiriöitä. Järjestelmän optimaalista käyttöä varten on hyvä varmistaa, että autossasi on kattava verkkoyhteys.

[6] Apple CarPlay® on Apple Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta. Apple CarPlay® on saatavilla vain englannin kielellä.

[7] Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissan ei vastaa ajoneuvon Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta.

[8] ProPILOT Navi-link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

Ominaisuuksien saatavuus riippuu varustetasosta. Ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla, tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena

Kuvassa tuotantoa edeltävä malli. Varsinainen tuotantomalli voi poiketa tästä.