Sähköistä suorituskykyä

Nissan ARIYAn mullistavat teknologiat ja ensiluokkainen sähköautojen perusrakenne vievät jännityksen uudelle tasolle.

e-4ORCE

Voima

5,1 s

0 – 100 km/h

Sport

 Ajotila

Nissan ARIYA moottoritiellä

Erinomaista käsiteltävyyttä ja mukavuutta

e-4ORCE-NELIVETO

Nissan ARIYA moottoritiellä

Esittelyssä ARIYA e-4ORCE-nelivetoteknologia

Nissanin e-4ORCE-nelivetoteknologia määrittää uudelleen ylellisen ajokokemuksen. Nelivetoteknologian ja kahden sähkömoottorin yhdistelmä takaa erinomaisen tasapainon, käsiteltävyyden, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Sähköisen voimalinjan edut

TASAISTA VOIMAA

MUKAVUUTTA KAIKILLE

HALLINTAA JOKA SÄÄLLÄ

Innostus joka yllättää

NAUTI JÄNNITYKSESTÄ

Nissan ARIYA kaarreajossa moottoritiellä

e-4ORCE-teknologian avulla paino jakautuu tasaisesti 50/50.

Jos haluat erinomaista käsiteltävyyttä, tarvitset tasapainoisen auton. Siksi Nissan ARIYAn suunnittelussa huolehdittiin, että paino jakautuu tasaisesti kaikkien pyörien kesken.

e-Pedal-Step-järjestelmä (ajo yhdellä polkimella)

Siirry yhden polkimen käyttöön e-Pedal-Step-järjestelmän avulla. Kiihdytä painamalla poljinta alas ja hidasta päästämällä sitä ylöspäin. Se on tasaisempi, intuitiivisempi ja rentouttavampi tapa ajaa. [1]

Nissan ARIYA vuoristotiellä

Valitse tilanteeseen sopiva ajotila

Ajotilat

Nissan ARIYA edestä kuvattuna kaarreajossa, lähikuva renkaasta

Sport-, Eco- ja Snow-ajotilat

Valitse Sport-ajotila, niin auto muuttuu urheilullisemmaksi ja nopeammin reagoivaksi. Kun olosuhteet muuttuvat haastavammiksi, valitse Snow-ajotila ja ajaessasi pitkää matkaa käytettävänäsi on taloudellinen Eco-ajotila.

Tavallisimmat kysymykset

MITÄ VAIHTOEHTOJA NISSAN ARIYASTA ON SAATAVILLA?

MILLAINEN ON NISSAN ARIYAN SUORITUSKYKY?

PALJONKO NISSAN ARIYASSA ON HEVOSVOIMIA?

SEURAAVA
Tutustu sähköautojen etuihin
Next photo
Nissan

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.