Sähköistä suorituskykyä

Nissan ARIYAn mullistavat teknologiat ja täysin uusi sähköinen perusrakenne vievät jännityksen uudelle tasolle.

e-4ORCE

Voima

5,1 s

0 – 100 km/h

Sport

 Ajotila

Nissan ARIYA moottoritiellä

Erinomaista käsiteltävyyttä ja mukavuutta

e-4ORCE-NELIVETO

Nissan ARIYA edestä kuvattuna lumisella tiellä

Esittelyssä ARIYA e-4ORCE

e-4ORCE määrittää uudelleen ylellisen ajokokemuksen nelivetoteknologian ja kahden sähkömoottorin yhdistelmä takaa erinomaisen tasapainon, käsiteltävyyden, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Sähköisen voimalinjan edut

TASAISTA VOIMAA

Kiihdytä uuteen maailmaan, jossa voimaa tuottavat kaksi sähkömoottoria. Pehmeä. Saumaton. Hiljainen. Ohjaamalla kuhunkin renkaaseen tarpeen mukaan vääntöä, Nissan ARIYA pystyy reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja huomaamattomasti. Se on myös innostavaa. Paina kaasupoljinta ja tunne, miten jopa 600 Nm:n vääntö kuljettaa sinua hetkessä eteenpäin hyödyntäen samalla e-4ORCE-nelipyöräohjauksen tarjoaman upean ajokokemuksen.

MUKAVUUTTA KAIKILLE

Tunne olosi rennommaksi. Kuljettajaa avustavat järjestelmät tarjoavat erilaisia avustuksen tasoja tilanteesta riippuen. Kiihdyttäessäsi moottoritielle tai hidastaessasi voimakkaasti, huomaat että ARIYA pysyy vakaana.

HALLINTAA JOKA SÄÄLLÄ

Harva asia lisää kuljettajan itsevarmuutta yhtä paljon kuin se, että hallitsee auton hankalissa tilanteissa. e-4ORCE parantaa ajoneuvon hallittavuutta lumisilla ja märillä teillä. Se takaa myös erinomaisen suorituskyvyn ja pidon kuivissa olosuhteissa.

Innostus joka yllättää

NAUTI JÄNNITYKSESTÄ

Nissan ARIYA kaarreajossa moottoritiellä

e-4ORCE-teknologian avulla paino jakautuu tasaisesti 50/50.

Jos haluat erinomaista käsiteltävyyttä, tarvitset tasapainoisen auton. Siksi Nissan ARIYAn suunnittelussa huolehdittiin, että paino jakautuu tasaisesti kaikkien pyörien kesken.

e-Pedal -poljin

Siirry yhden polkimen käyttöön e-Pedalin avulla. Kiihdytä painamalla poljinta alas ja hidasta päästämällä sitä ylöspäin. Se on tasaisempi, intuitiivisempi ja rentouttavampi tapa ajaa. [1]

Nissan ARIYA vuoristotiellä

Valitse tilanteeseen sopiva ajotila

Ajotilat

Nissan ARIYA edestä kuvattuna kaarreajossa, lähikuva renkaasta

Sport-, Eco- ja Snow-ajotilat

Valitse Sport-ajotila, niin auto muuttuu urheilullisemmaksi ja nopeammin reagoivaksi. Kun olosuhteet muuttuvat haastavammiksi, valitse Snow-ajotila ja ajaessasi pitkää matkaa käytettävänäsi on taloudellinen Eco-ajotila.

Tavallisimmat kysymykset

MITÄ VAIHTOEHTOJA NISSAN ARIYASTA ON SAATAVILLA?

Nissan ARIYA on saatavilla kahdella erikokoisella akulla: 63 kWh tai 87 kWh. Siihen on saatavilla kaksi sähköistä voimalinjavaihtoehtoa. Kaksivetoiset mallit ovat varustettu yhdellä sähkömoottorilla ja nelivetoiset mallit kahdella. Akkujen ja moottorien neljä erilaista yhdistelmää varmistavat, että ARIYA sopii jokaiselle.

  • 63 kWh akusto on saatavilla kaksivetoiseen malliin.
  • 87 kWh akusto on saatavana kaksimoottoriseen e-4ORCE ja e-4ORCE Performance -malliin.

 

Kaksimoottorinen ja nelivetoinen e-4ORCE-järjestelmä on Nissan-crossovereiden uutta teknologiaa, joka tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen yhdistäen mukavuuden, ajettavuuden ja erinomaisen kiihtyvyyden.

MILLAINEN ON NISSAN ARIYAN SUORITUSKYKY?

Suorituskyky vaihtelee versiosta riippuen, mutta nopein Nissan ARIYA -malli kiihtyy nollasta sataan 5,1 sekunnissa. [2] 

Kiihtyvyys nollasta sataan:

  • 63 kWh etuveto 7,5 s
  • 87 kWh etuveto 7,6 s
  • 87 kWh e-4ORCE 5,7 s
  • 87 kWh e-4ORCE Performance 5,1 s

PALJONKO NISSAN ARIYASSA ON HEVOSVOIMIA?

Teho vaihtelee versiosta riippuen, mutta tehokkain Nissan ARIYA tuottaa 389 hv:n (290 kW:n) tehon. Muiden versioiden tehot:

  • 63 kWh etuveto 215 hv (160 kW)
  • 87 kWh neliveto 302 hv (225 kW)
SEURAAVA
Tutustu sähköautojen etuihin
Next photo
Nissan

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

[2] Annetut tiedot perustuvat sisäisiin testitietoihin. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Nissan pidättää itsellään oikeuden muuttaa taulukoiden tietoja siitä etukäteen ilmoittamatta.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.