Yhdistä NissanConnect Services -sovellus Jukeen, LEAFiin ja Navaraan.

Ota puhelin esiin ja astu autoosi. Aloita yhteyspalvelujesi käyttö näiden helppojen ohjeiden avulla.

Puhelimellasi

NissanConnect Services -sovelluksen logo älypuhelimessa

Vaihe 1: Lataa ja asenna
 

Lataa NissanConnect Services -sovellus älypuhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

NissanConnect Services -sovelluksen kirjautumissivu.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

 

Luo NissanConnect Services -tili sovelluksessa tai kirjaudu sisään.

Ajoneuvon rekisteröintiasiakirja

Vaihe 3 Syötä ajoneuvosi valmistenumero (VIN) sovellukseen

 

Löydät 17-merkkisen valmistenumeron (VIN) autosi rekisteröintitodistuksesta tai autosi ulkopuolelta kuljettajan puoleisen kojelauden kulmasta, aivan tuulilasin reunasta.

Autosi kojelaudasta

Parinmuodostuskoodi autonäytöllä

Vaihe 4: Tarkista parinmuodostuskoodi autonäytöltäsi

 

Käynnistä tietoviihdejärjestelmä ja valitse aloitussivulta sovelluksen ikoni > Info > NissanConnect Services > Information Channels (Tietokanavat) > Info from Nissan > Account Information (Tilitiedot) > Car Pairing Code (Auton parinmuodostuskoodi). Jos Account Information (Tilitiedot) -kansio ei tule näkyviin, mene kohtaan Edit Channel List (Muokkaa kanavaluetteluoa) ja valitse Yes (Kyllä). Palaa sitten takaisin ”Account information” (Tilitiedot) -sivulle.

Puhelimellasi

Parinmuodostuskoodi älypuhelimessa.

Vaihe 5: Syötä parinmuodostuskoodi sovellukseen

 

Palaa sovellukseen, syötä parinmuodostuskoodi ja hyväksy käyttöehdot. Kun käyttöehdot on hyväksytty, palvelujen tulisi aktivoitua muutaman tunnin kuluessa. Kun tämä on tehty, olet valmis. Mukavia ajohetkiä.

Huomaa, että palvelujen aktivointi voi kestää jopa 24 tuntia.

NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjätili. Lisäksi käyttäjän on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnectiin käyttäjänimen ja salasanan avulla. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus käyttäjän ja operaattorin välillä. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu verkon kattavuudesta. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon.

Palveluiden saatavuus riippuu maasta, mallista, varustetasosta ja palvelujaksosta. Joistakin palveluista veloitetaan maksu tilausjaksolta, jonka voi tarkistaa NissanConnect Services -sovelluksesta. Lisätietoja saat NissanConnect Services -sovelluksesta, Nissanin sivustolta www.nissan.fi tai asiakaspalvelusta (010 770 5222).