Tee reklamaatio

Valitse alasvetovalikosta

Ajoneuvon valmistenumero eli VIN on 17-merkkinen sarjanumero, jonka löydät auton rekisteriotteesta, vakuutusasiakirjoista tai itse autosta.

Esimerkiksi 09-09-2016

Huomaathan, että viestisi merkkimäärä ei saa ylittää 1500.

Etunimessä saa olla vain kirjaimia.

Sukunimessä saa olla vain kirjaimia.

Tarvitsemme näitä tietoja pyynnön käsittelyyn. Otamme yhteyttä markkinointitarkoituksissa vain jos olet valinnut yhteydenoton.

Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää.

Miksi pyydämme sinulta henkilötietojasi?

Kun jaat henkilötietosi kanssamme,
Nissan Nordic Europe Oy voi rekisterinpitäjänä vastata kysymyksiisi (myös Nissan-jälleenmyyjiemme kautta), lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan, toteuttaa asiakastyytyväisyystutkimuksia ja kehittää tuotteitaan ja palveluitaan. Edellyttäen, että olet antanut etukäteen nimenomaisen suostumuksesi, voimme myös lähettää sinulle räätälöityä tuotteitamme ja palveluitamme koskevaa mainontaa.

Kenelle luovutamme tietojasi?

Riippumattomina rekisterinpitäjinä rajoitamme henkilötietojesi luovuttamisen
Nissan-jälleenmyyjille, palveluntarjoajille ja muille Nissan-konsernin yksiköille. Tästä syystä niitä saatetaan luovuttaa Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mutta pyrimme suojaamaan niitä kaikin käytössaolevin toimenpitein.

Oikeutesi

Saat halutessasi henkilötietosi itsellesi standardoidussa muodossa. Voit myös kieltää henkilötietojesi käsittelyn, pyytää käsittelyn rajoittamista, tietojesi muokkaamista tai salaamista.

Voit milloin tahansa muuttaa mieltäsi siitä, miten henkilötietojasi saa käsitellä, lähettämällä sähköpostiviestin ​Nissan-asiakaspalveluumme osoitteessa finland@nissan-services.eu

Kiitos käynnistäsi sivustollamme. Sinua on pyydetty jakamaan joitain henkilökohtaisia tietoja kanssamme. Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Voit lukea lisää Nissanin tietosuojasta täältä.

* Pakolliset kentät