Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Nissan Qashqai on kumppanisi kaikkeen liikkumiseesi. Se varmistaa yhteytesi ympäröivään maailmaan ja pystyt käyttämään monia sen toimintoja ääniohjauksella tai perinteisesti näytöltä.

Nykyaikaista elämääsi

PYSY YHTEYDESSÄ

Yksinkertaistettua käytettävyyttä

Unohda johdot ja liitännät mutta pysy silti langattomasti yhteydessä. Nissan Qashqai parantaa käytettävyyttä langattomalla Apple CarPlay -sovelluksella [3]. Langaton lataustoiminto on täydellinen lisä yhteensopivaan älypuhelimeen. Ajoneuvon sisäisen Wi-Fi-yhteyspisteen [4] avulla saat jaettua langattoman internetin samanaikaisesti useampaan eri laitteeseen.

Nissan QQ, langaton lataus

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

[2] Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot ovat riippuvaisia älykodin teknologiasta. Tällä hetkellä Amazon Alexa® on saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

[3] Apple CarPlay® on Apple Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissanista riippumattomista syistä Apple CarPlay® ja Android Auto® eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai niillä voi olla tiettyjä ominaisuuksia. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay®- ja / tai Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta.

[4] Auton sisäinen Wi-FI on aina maksullinen palvelu. Auton NissanConnect-järjestelmän Internet-käyttö on mahdollista integroidun langattoman Internet-yhteyden kautta ja ottamalla käyttöön NissanConnect Services -sovellus. Datapaketit on hankittu valittujen ulkopuolisten mobiiliyhteyksien palveluntarjoajien kautta kyseisten palveluntarjoajien käyttöehtojen mukaisesti. Suomessa datapalvelun tuottaa operaattori Orange yhteistyössä Telian kanssa. Viimeisin tieto Wi-Fi-yhteyden hinnoittelusta löytyy rekisteröitymisen jälkeen NissanConnect Services –sovelluksesta ja osoitteesta www.nissan.fi.

[5] Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

[6] Matkapuhelinta ei saa yhdistää NissanConnect-järjestelmään ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.