Älykästä tehoa muuttuvassa maailmassa

Täysin uusi Nissan Qashqai tarjoaa kaksi voimalinjaa, jotka hyödyntävät Nissanin asiantuntemusta sähköajoneuvoista, tuottavat upean suorituskyvyn ja vähentävät samalla CO2-päästöjä [1].

Sähköistettyä tehokkuutta

KEVYTHYBRIDI

Nissan QQ engine visual in transparent driving car

Innostavaa tehoa

Innostavaa tehoa

Innostavaa tehoa

Kevythybridijärjestelmä mahdollistaa myös crossover-mallille hyvän polttoainetaloudellisuuden ja ajamisen ilon. Järjestelmään kuuluva litiumioniakku varastoi energian joka otetaan talteen jarruttaessa ja hidastettaessa. Varastoitu energia mahdollistaa moottorin sammuttamisen hitailla nopeuksilla (alle 30 km/h) tai pysähdyksissä, parantaen polttoainetaloudellisuutta ja vähentäen CO2-päästöjä [1]. Lisäksi alumiinista valmistetut ovet, konepelti sekä etulokasuojat pienentävät auton kokonaispainoa ja täten parantavat suorituskykyä.

Nissan QQ Xtronic Continuous Variable Transmission

Saatavana olevat vaihteistot

Valitse tyylisi. Ota Nissan Qashqai haltuun sujuvan 6-vaihteisen manuaalivaihteiston avulla. Jos taas suosit automaattivaihteistoa, on valintasi Nissan Qashqain seuraavan sukupolven Xtronic CTV -vaihteisto. 

Älykäs 5-vaihteinen neliveto

Nissan Qashqain älykäs neliveto siirtää voimaa saumattomasti antaakseen sinulle varmuutta ja hallintaa. Haastavissa olosuhteissa voiman ohjaaminen sekä etu- että takapyöriin parantaa pitoa. Helpompikulkuisilla teillä järjestelmä lähettää voimaa etupyöriin tehon lisäämiseksi. Viiden valittavissa olevan ajotilan ansiosta Nissan Qashqai auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon irti tilanteesta kuin tilanteesta.

Nissan QQ Intelligent 4x4 Mode

Eco-ajoasetus

Eco-ajotila optimoi moottorin, vaihteiston ja muut ajotoiminnot. Näin ajat tehokkaammin ja vähennät polttoaineen kulutusta.

Normal-ajoasetus

Sopii kaupunki- ja maantieajoon. Normal-ajoasetus tarkoittaa suorituskyvyn ja taloudellisuuden välistä tasapainoa.

Sport-ajoasetus [3]

Sport-ajoasetuksella moottori reagoi pirteämmin simuloiden vaihteenvaihtoa suuremmilla kierrosluvuilla. Xtronic-vaihteistossa sport-ajoasetus helpottaa käsittelyä rajoittamalla kierroslukua kaarreajon aikana antaen enemmän tehoa mutkasta poistuttaessa.

Snow-ajoasetus [3]

Snow-ajoasetus mukauttaa kaasua ja vaihteistoa pyörien luisumisen vähentämiseksi ja pidon parantamiseksi. Älykäs nelivetojärjestelmä pystyy mukautumaan myös liikkeelle lähtöön kaikki neljä rengasta lukittuna.

Off-road-ajoasetus [3]

Säätö päällystämättömille teille sekä hiekalla tai soralla ajoa varten. Off-Road-ajoasetus parantaa pitoa ja hallintaa säätämällä vastetta kaasutukseen, vaihteistoon ja älykääseen nelivetojärjestelmään optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Valmistaudu innostumaan

QASHQAIN SUORITUSKYKYVIDEO

QQ

Hämmästele Qashqain tarjoamaa dynaamista ja kiehtovaa ajokokemusta yhdistettynä Qashqain ainutlaatuiseen kevythybriditeknologiaan, nelivetovoimansiirtoon ja viiteen ajotilaan. Yhdistelmä, joka toimii tilanteesta riippumatta. Tämän katsottuasi sinun on pakko päästä koeajolle!  

[1]Polttoaineen kulutus: 6,3-7,0 l/100 km, 142-159 g/km. WLTP-mittaustavan mukaiset polttoaineen kulutus- sekä hiilidioksidipäästöarvot perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin ja ovat tarkoitettu ajoneuvojen väliseen vertailuun. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Lisävarusteet, huolto, ajotapa sekä sääolosuhteet vaikuttavat todellisiin lukemiin.  

[2]e-POWER on saatavilla vuonna 2022. Saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa.

[3]Saatavana vain nelivetoisiin malleihin.

Kuvissa tuotantoa edeltävät mallit. Varsinaiset tuotantomallit voivat poiketa näistä.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.