Älykästä tehoa muuttuvassa maailmassa

Täysin Uusi Nissan Qashqai tarjoaa kaksi voimalinjaa, jotka hyödyntävät Nissanin asiantuntemusta sähköajoneuvoista, tuottavat upean suorituskyvyn ja vähentävät samalla CO2-päästöjä [1].

Sähköistettyä tehokkuutta

KEVYTHYBRIDI

Nissan QQ engine visual in transparent driving car

Innostavaa tehoa

Innostavaa tehoa

Innostavaa tehoa

Kevythybridijärjestelmä mahdollistaa myös crossover mallille hyvän polttoainetaloudellisuuden ja ajamisen ilon. Järjestelmään kuuluva litiumioniakku varastoi energian joka otetaan talteen jarruttaessa ja hidastettaessa. Varastoitu energia mahdollistaa moottorin sammuttamisen hitailla nopeuksilla (alle 30 km/h) tai pysähdyksissä, parantaen polttoainetaloudellisuutta ja vähentäen CO2-päästöjä [1]. Lisäksi alumiinista valmistetut ovet, konepelti sekä etulokasuojat pienentävät auton kokonaispainoa ja täten parantavat suorituskykyä.

[1]Polttoaineen kulutus, yhdistetty (l/100 km): 6,4 - 7,2; CO2 päästöt, yhdistetty (g/km) 144-163. WLTP-mittaustavan mukaiset polttoaineen kulutus- sekä hiilidioksidipäästöarvot perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin ja ovat tarkoitettu ajoneuvojen väliseen vertailuun. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Lisävarusteet, huolto, ajotapa sekä sääolosuhteet vaikuttavat todellisiin lukemiin. Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.

[2]e-POWER on saatavilla vuonna 2022. Saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa.

Kuvassa tuotantoa edeltävä malli. Varsinainen tuotantomalli voi poiketa tästä.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.