Punainen Nissan JUKE pysäköitynä kaupungissa

Elämääsi sopivat lisävarusteet

Vie Nissan Juke seuraavalle tasolle lisävarusteilla, jotka sopivat täydellisesti siihen mitä teet. Polkupyörätelineet ja suksiboksit, sisätilojen matot ja älypuhelintelineet takaavat paremman, älykkäämmän ja monikäyttöisemmän ajokokemuksen.

lataa lisävaruste-esite

Kuvat ovat ohjeellisia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla, tai ne voivat rajoittua tiettyihin varustetasoihin.

 

Mainitut lisävarustetiedot ovat ohjeellisia, eivätkä ne sisällä tarjousta tai sitovaa esitystä Nissanilta. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkaansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Huomioithan, että hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät asennuskustannuksen. Mikäli kyseessä on maalattava kohde, maalauskustannus lisätään hintaan. Vanteiden ja taakkatelineiden osalta asennuskustannus ei sisälly hintaan. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Lisätietoja saat lähimmältä Nissan-jälleenmyyjältäsi. Autoon asennettavat lisävarusteet voivat vaikuttaa auton CO2-päästöihin ja polttoaineenkulutukseen.