PYSY MUKANA NISSAN-INNOVAATIOIDEN VAUHDISSA

Nissan tarjoaa sinulle kokemusten maailman. Me emme puhu vain innostuksesta ja innovatiivisista autoista. Playstation-kisoja, Champions League -jalkapalloa, tarinoita teknologian takaa – lue lisää, niin sinulle selviää, mitä Nissan voi tuoda elämääsi.

TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ

Tämän päivän Nissan-autot ovat avain tulevaisuuden autoiluun. Niissä on jo tänään ennakoivaa teknologiaa, joka antaa sinulle parempaa hallintaa autoilussa, ja Nissan-mallistosta löytyy myös maailman myydyin sähköauto, joka on täysin päästötön ajettaessa.

INHIMILLISELLÄ OTTEELLA

Elämä on nykyään yhteyksiä täynnä, ja meidän autojemme teknologia tekee ajamisesta ja Nissan-auton omistamisesta tärkeän osan elämäntapaasi. Sosiaaliset verkostosi, musiikkisi ja maailma ympärilläsi ovat sormiesi ulottuvilla helppokäyttöisen 7-tuumaisen kosketusnäytön ansiosta.

TODELLINEN TESTIN PAIKKA

Emme lähde kilparadoille pelkästään adrenaliinin takia. Moottoriurheilu on todellinen näytönpaikka Nissan-autosi innovaatioille, ja se on saanut meidät luomaan autourheilun inspiroimat suorituskykyiset NISMO-mallimme.

NISSAN: UEFA CHAMPIONS LEAGUEN YLPEÄ KUMPPANI

UEFA Champions Leaguen ja muiden tapahtumien ylpeänä kumppanina me jaamme kaikki jännittävät kokemukset kanssasi juuri täällä, mukaan lukien videot, kilpailut ja paljon muuta.