Nissan Nordic Europe Oy, joka on Suomessa rekisteröity yritys Y-tunnuksella 1968805-2 (Nissan tai me) ja jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Keilasatama 5, 02150 Espoo, on sitoutunut käyttäjiensä yksityisyyden suojaamiseen.
Tässä tietosuojakäytännössä käydään läpi käyttäjän meille antamiin (tai käyttäjältä kerättyihin) henkilökohtaisiin tietoihin liittyen, kun käyttäjä käy sivustolla (Tiedot). Käytämme tietoja käyttäjän myöntämien käyttölupien mukaisesti ja vuoden 1998 tietosuojalain (Data Protection Act 1998) (Laki) mukaisesti.
Huomaa, että tämä käytäntö koskee vain sivuston tai viestintämme kautta kerättyjä tietoja. Se ei koske sivustoon linkitettyjen kolmansien osapuolten www-sivujen tietosuojakäytäntöjä tai viestintää kolmansien osapuolten kanssa (mukaan luettuna valtuutetut jälleenmyyjät).
Käyttäjä hyväksyy sivustoa käyttämällä tietojen keräämisen ja käytön tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Jos muutamme käytäntöä, julkaisemme www-sivuilla päivitetyn version, jotta käyttäjät ovat tietoisia siitä, mitä tietoja kerätään, miten niitä käytetään ja missä tilanteissa tiedot saatetaan luovuttaa.