Mikä on NissanConnect?

NissanConnect on äänentoisto-, ja navigointijärjestelmä, joka muodostaa kuljettajan älypuhelimen avulla yhteyden sovelluksiin. NissanConnect navigointitoiminnolla tarjoaa erilaisia palveluja, kuten reaaliaikaisia liikenne- ja säätietoja, musiikin suoratoistoa, tekstiviestien kirjoittamista handsfree-laitteen avulla ja kiinnostavien kohteiden haun.

Onko puhelimeni yhteensopiva NissanConnectin kanssa?

Tietyt toiminnot, kuten esimerkiksi Bluetooth-handsfree, äänen suoratoisto Bluetooth-yhteydellä ja Googlen Send-To-Car vaativat yhteensopivan* älypuhelimen. 

Missä voin rekisteröityä NissanConnectin käyttäjäksi?

Voit rekisteröityä NissanConnectin käyttäjäksi You+Nissan-sivuston kautta tai suoraan NissanConnect-portaalissa.

Vaatiiko NissanConnect tilauksen?

Joidenkin NissanConnect-palveluiden aktivointi voi vaatia tilauksen ja omistajan suostumuksen.

Kuinka paljon NissanConnect maksaa? Milloin tilaus vanhentuu?

Googlen™ ja sen Send-to-Car -toiminnon avulla toimivat kiinnostuksen kohteet ovat maksuttomia auton kolmen ensimmäisen omistusvuoden ajan, mutta sen jälkeen niiden käyttöön tarvitaan tilaus. Valinnaiset palvelut vaativat tilauksen kokeilujakson päätyttyä. Hinnat ovat nähtävillä tilaussivulla.

Tekstiviesteistä, puheminuuteista, verkkovierailuista ja/tai datan käytöstä veloitetaan normaalit maksut, kun näitä palveluita käytetään etäohjauksella. Jotkin ominaisuudet ovat riippuvaisia kolmansien osapuolten sovelluksista ja Nissanista riippumattomista palveluntarjoajista. Tällaiset sovellukset voivat muuttaa palvelua, katkaista sen tai edellyttää maksullista palvelutilausta. Googlen™ ja Google™ Send-to-Car -toiminnon avulla toimivien kiinnostuksen kohteiden aktivointi voi edellyttää tilausta ja omistajan suostumusta. Jos palveluntarjoaja lopettaa palvelun tai rajoittaa sitä, palvelu voidaan keskeyttää tai lopettaa ilman, että siitä ilmoitetaan tai ollaan vastuussa Nissanille ja/tai sen edustajille. Nissan ei vastaa laitteiden korvaamisista tai päivittämisestä eikä kuluista.

Onko NissanConnectilla takuuta?

NissanConnect-laitteisto kuuluu Nissan-ajoneuvosi takuun piiriin.


Miksi minun on rekisteröidyttävä You+Nissan-sivustolla?

You+Nissan-sivusto mahdollistaa NissanConnect-portaalin sekä Nissan-omistukseen liittyvien erilaisten palveluiden ja toimintojen kätevän käytön.

Miten voin rekisteröidä ajoneuvoni NissanConnectin Google™-palveluihin?

Kun ajoneuvo on rekisteröity NissanConnect-portaalissa ja olet hyväksynyt käyttöehdot, saat käyttöösi NissanConnect käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarvitset näitä saadaksesi ohjeet palvelun aktivoimiseen ajoneuvossa.

Syötin NissanConnect-käyttäjätunnukseni/-salasanani, mutta yksikön rekisteröinti ei onnistu.

Varmista, että puhelin on yhdistettynä eikä ole kaiutintilassa, ja yritä uudelleen. NissanConnectin käyttäjätunnus tai salasana voi olla kirjoitettu väärin, yritä uudelleen.

Syötin NissanConnect-käyttäjätunnukseni/-salasanani, mutta saan virheilmoituksen, jonka mukaan ”käyttäjänimeä ja salasanaa ei voida enää käyttää”. Mitä teen?

NissanConnect-käyttäjätunnus tai -salasana on ehkä syötetty useisiin laitteisiin ja tili lukittu. Ota yhteyttä Nissanin asiakaspalveluun tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Syötin NissanConnect-käyttäjätunnukseni/-salasanani, mutta saan ilmoituksen: ”ajoneuvo on jo toisen käyttäjän käytössä”. Mitä teen?

Yrität aktivoida jo aiemmin aktivoitua radiota – esim. aiemmin jonkun muun omistuksessa ollutta ajoneuvoa tai toisen käyttäjän aiemmin aktivoimaa radiota. Ota yhteyttä Nissanin asiakaspalveluun tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Saan virheilmoituksen ”Yhteyden muodostaminen epäonnistui”. Mitä teen?

Ajoneuvosi ei tunnista sovellukseen yhdistettyä puhelinta. Varmista, että Bluetooth-tekniikka on otettu käyttöön sekä puhelimessa että ajoneuvossa ja että niistä on muodostettu laitepari. Katso lisäohjeita puhelimen tai NissanConnectin käyttöohjeesta.

Millä teknologialla NissanConnect tukee datayhteyksiä puhelinliittymäsopimuksessani?

Data-over-voice (DoV) -teknologia mahdollistaa NissanConnectille Google™-palvelujen tarjoamisen.

Käyttääkö NissanConnect minuutteja puhelimeni puhepaketista?

NissanConnect käyttää muutaman minuutin palvelupyyntöä kohden tietojen siirtämiseen.

Tarvitsenko matkapuhelimeeni tekstiviestipaketin?

Handsfree-tekstiviestiavustimella voit kuunnella tekstiviestejä, jotka olet vastaanottanut MAP-yhteensopivalla (Message Access Protocol) matkapuhelimella, ja vastata niihin. Tekstiviesteistä veloitetaan normaali maksu.

Vaatiiko NissanConnect tiedonsiirtopalvelun?

Ei, mikään palveluista ei vaadi tiedonsiirtopalvelua.

Miksi minun on ilmoitettava maani sellaisissa latauspisteissä, jotka vaativat kirjautumisen Google™- ja Google™ Send-to-Car -palveluun?

NissanConnect tarjoaa paikallisia palveluja ja käyttää paikallista numeroa minimoidakseen yhteydestä perittävät maksut. Jos ilmoitat väärän maan, voit joutua maksamaan matkapuhelimen verkkovierailumaksuja.

Tarvitsenko PayPal®-tilin ostaakseni tai uusiakseni palveluja latauspisteistä, jotka toimivat Google™- ja Google™ Send-to-Car -palvelujen avulla?

Et, voit maksaa tilauksesi luottokortilla PayPal-vierailijana.

Olen rekisteröitynyt, mutta Google™- ja Google™ Send-to-Car -palvelujen avulla toimivat latauspisteet eivät ole käytettävissä. Mitä teen?

Tämä voi johtua verkon ongelmista. Ota yhteyttä Nissanin asiakaspalveluun, jos ongelma jatkuu.

Miksi palveluja ei tueta sijaintipaikallani?

Kaikki palvelut eivät ole käytettävissä kaikkialla.

Palveluni on poistettu käytöstä. Mitä teen?

Varmista, että tilauksesi on voimassa. Voit uusia palvelutilauksesi saadaksesi käyttöoikeutesi taas voimaan.

En voi lähettää latauspisteitä autolleni Google Mapsin kautta. Mitä teen?

Tämä voi johtua verkon ongelmista. Ota yhteyttä Nissanin asiakaspalveluun, jos ongelma jatkuu.

Voinko tehdä useita samanaikaisia palvelupyyntöjä Google™-palvelun avulla toimiviin latauspisteisiin?

NissanConnect sallii vain yhden palvelukutsun kerrallaan.

Keskeyttääkö puhelu palvelupyyntöni?

Kyllä, saapuva tai lähtevä puhelu keskeyttää palvelupyyntösi Google™- ja Google™ Send-to-Car -palvelun avulla toimiviin latauspisteisiin. Jos puhelu saapuu ajoneuvosi Bluetooth-handsfree-järjestelmän kautta, ajoneuvon äänentoistojärjestelmä mykistyy puhelun ajaksi.

Onko palvelujen käyttökertojen määrää rajoitettu?

Ei tällä hetkellä.

Voinko käyttää NissanConnect-tunnuksiani vuokratussa tai kaverin autossa?

Et, käyttäjätunnuksesi on tarkoitettu käyttöön ainoastaan omassa autossasi.

Olen myynyt autoni. Mitä teen?

Koska palvelut on sidottu ajoneuvoon, suosittelemme, että poistat ajoneuvosi sekä You+Nissan- että NissanConnect-portaalista.