Soita suosikkikappaleitasi ja seuraa muuta liikennettä edistyneiden NissanConnect-ominaisuuksien ja -sovellusten avulla. Yksinkertaisemmasta reittisuunnittelusta Googlen Send To Car -toimintoon, navigoinnista musiikkiin, turvallisuudesta paikalliseen hakuun – kaikki nämä ominaisuudet tekevät ajamisestasi sujuvampaa ja hauskempaa. 

NissanConnect-ominaisuudet

MUUT NISSANCONNECT -TOIMINNOT

YHTEYS PUHELIMEESI

Bluetooth®-yhteydellä saat käyttöösi matkapuhelimesi yhteystietiedot, jotta voit helposti soittaa, vastata puheluihin ja hylätä puheluita suoraan tietoviihdejärjestelmästäsi.

INTUITIIVINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Häikäisemättömän kosketusnäytön ja ohjelmiston painikkeiden avulla käytät helposti tarvitsemiasi toimintoja tien päällä ollessasi. Laitteiston painikkeiden avulla käytät hetkessä yleisimpiä toimintoja, mikä tekee ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa. 

EDISTYNYT NAVIGOINTI

Dynaaminen navigointi käännös käännökseltä sisältää ylinopeusvaroitukset ja kaistavahdin, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa.

PAREMPI ÄÄNENTOISTO

Radio ja musiikin suoratoisto valikoiduilla sovelluksilla, Bluetooth®-/USB-yhteydet ja Cover Art -näyttö.

PYSY YHTEYDESSÄ

NissanConnect pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan. Näe helposti kiinnostuksen kohteet, liikennetilanteen, pysäköinti- ja polttoainetiedot sekä uutisotsikot ja sosiaalisen median päivitykset.