Mikä on NissanConnect-järjestelmä?

NissanConnect on äänentoisto-, ja navigointijärjestelmä, joka muodostaa yhteyden älypuhelimeesi parantaakseen ajokokemustasi. NissanConnect-järjestelmää ohjataan kojelaudassa sijaitsevan suuren informaationäytön avulla.

MITÄ UUDISTUKSISSA UUDESSA NISSANCONNECTISSA ON?

Uudessa NissanConnect-järjestelmässä on 7'' värillinen kosketusnäyttö, jolla saat helposti käyttöösi musiikin ja monia muita sovelluksia. Navigoinnin ohella järjestelmä pitää sinut ajan tasalla Bluetooth handsfree-puheluiden, äänen suoratoiston, digitaalisen (DAB) ja iPod-/USB-liitännän avulla.

Mitä yhteyspalveluja NissanConnect sisältää?

Uudella NissanConnectilla saat integroitua älypuhelimesi järjestelmään täydellisesti. Se mahdollistaa musiikin suoratoiston, sosiaalisen median, viihteen ja matkustussovellusten käytön. NissanConnect on myös Google-yhteensopiva. NissanConnect sisältää myös puheentunnistuksen, äänen suoratoiston Bluetoothin kautta sekä matkapuhelimen integroinnin ja Aux-in- ja USB-liitännät

Miten NissanConnect-sovellus toimii?

Se yhdistää älypuhelimesi ajoneuvoosi ja tarjoaa käyttöösi sovelluksia, ominaisuuksia ja palveluja.

Miksi minun on rekisteröidyttävä NissanConnect-sovelluksen käyttäjäksi?

NissanConnect-sovellukset on suunniteltu ajoneuvojen kuljettajille. Sovellukset tulevat ajoneuvosi kosketusnäytölle, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja turvallista. Nyt voit nauttia sovelluksistasi turvallisesti tien päällä ja autossa.

Mistä tiedän, onko minulla NissanConnect-sovelluksen uusin versio?

Tarkista iTunesin App Storesta tai Google Play Storesta, että käytössäsi on uusin versio. Saat älypuhelimeesi automaattisesti ilmoituksen, jos saatavilla on päivitys.

Mitä löydän NissanConnect-sivuston kautta?

NissanConnect-sivusto mahdollistaa sovellusten tilaamisen ja hallinnan. Sieltä näet myös palvelujen käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme.

Minulla on Blackberry/Windows-puhelin. Voinko käyttää NissanConnect-sovellusta?

NissanConnect-sovellus on tällä hetkellä saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin.

Vaatiiko NissanConnect tilauksen?

Saat ajoneuvosi mukana 2 vuoden maksuttoman NissanConnect-palvelutilauksen; aktivointiin vaaditaan omistajan suostumus. Kun maksuton jakso on päättynyt, voit jatkaa tilaustasi.


Tukeeko NissanConnect-sovellus useita puhelimia ja kuljettajia?

Kyllä, useita eri mobiililaitteita voidaan yhdistää sovellukseen Bluetooth®-tekniikalla. Yhteydet asetetaan kuitenkin tärkeysjärjestykseen sen mukaan, missä järjestyksessä ne on yhdistetty ajoneuvoon. Huomaa: Jos haluat yhdistää sovellukseen Android-laitteen Bluetoothin avulla sen jälkeen, kun olet yhdistänyt iPhonen, sinun on irrotettava USB-kaapeli ennen uuden laiteparin muodostamista.

Miten yhdistän älypuhelimeni NissanConnect-järjestelmään?

Jos haluat yhdistää iPhonen® navigoinnilla varustettuun NissanConnect-järjestelmään, sinun on liitettävä se järjestelmään USB-kaapelilla. Muussa tapauksessa yhdistä älypuhelimesi Bluetooth®-yhteyden avulla.

Latautuuko iPhone®, kun se on yhdistettynä järjestelmään kaapelilla?

Kyllä

Mistä tiedän, onko älypuhelimeni yhteensopiva NissanConnect-sovelluksen kanssa?

Voit katsoa luettelon yhteensopivista älypuhelimista Nissanin verkkosivustolta.

Käyttävätkö NissanConnect-sovellukset älypuhelimeni tiedonsiirtopalvelua?

Kyllä, NissanConnect-sovellukset käyttävät älypuhelimesi tiedonsiirtopalvelua. Tiedonsiirtopalvelua tarvitaan, jotta voidaan hakea sisältöä ja palveluja autoon valitsemiisi sovelluksiin. Tästä veloitetaan normaali tiedonsiirtomaksu.

Miksi tarvitsen kaapelin iPhoneni yhdistämiseen?

Applen käyttöjärjestelmä ei tue kaikkia Bluetooth®-yhteyksiä.

Mitä toimenpiteitä varten iPhone® on yhdistettävä kaapelilla?

Se on yhdistettävä USB-kaapelilla NissanConnect-sovelluksen käyttöä tai laitteeseesi tallennetun musiikin toistamista varten. 

Jos samassa ajoneuvossa on kaksi omistajaa, joilla molemmilla on järjestelmään yhdistetty älypuhelin, kumman puhelimen tietoja NissanConnect näyttää?

Kun NissanConnect tunnistaa kaksi siihen Bluetooth®-yhteydellä liitettyä älypuhelinta, se asettaa etusijalle puhelimen, jonka olet määrittänyt korkeamman prioriteetin Bluetooth-laitteeksi.


Mitä tapahtuu aktiiviselle sovellukselle, kun saapuva puhelu keskeyttää sen toiminnan?

Saapuvat Bluetooth-puhelut ohittavat mahdolliset äänilähteet, sovellukset mukaan lukien. Järjestelmä palaa sovellukseen kun puhelu on loppunut.

Voinko tehdä useita samanaikaisia palvelupyyntöjä Google-palvelun avulla toimiviin latauspisteisiin?

Et. Tällä hetkellä NissanConnect sallii vain yhden palvelukutsun kerrallaan.

Jos NissanConnect-järjestelmäni on aktiivisena, voinko silti suoratoistaa ääntä Bluetoothin välityksellä?

Kyllä, jos puhelimesi tukee äänen suoratoistoa Bluetooth-toiminnolla. 

Vaatiiko se suuria tiedonsiirtomääriä? Eikö siitä aiheudu suuret verkkovierailumaksut?

Datasiirtomäärät ovat hyvin samaa luokkaa kuin sosiaalisen median sivustojen selaamisessa älypuhelimella. Siksi myös datasiirtomaksut ovat hyvin samankaltaisia asiakkaan matkapuhelimen palvelujärjestelyistä riippuen.

Onko palvelujen käyttökertojen määrää rajoitettu?

Ei tällä hetkellä. NissanConnectin maksuton kokeilujakso sisältää rajattoman käytön.

Voinko käyttää NissanConnect-tunnuksiani kaverin autossa tai vuokra-autossa?

Et, käyttäjätunnuksesi on tarkoitettu käyttöön ainoastaan omassa autossasi.

Käyttääkö NissanConnect minuutteja puhelimeni puhepaketista?

Ei, NissanConnect ei käytä Data-Over-Voice-teknologiaa. Sen sijaan se siirtää tietoja puhelimesi 3G-yhteyden kautta, jonka toimittaa valitsemasi mobiilipalveluntarjoaja.


Miksi palveluja ei tueta sijaintipaikallani?

Kaikki palvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.

Miksi NissanConnect-sovelluksen palvelu lakkaa joskus toimimasta?

NissanConnect-sovellus vaatii vahvan verkkoyhteyden. Jos signaali on heikko, saatat menettää verkkoyhteyden tilapäisesti, jolloin jokin NissanConnect-sovelluksista ei ehkä toimi kunnolla.

Saan virheilmoituksen ”Yhteyden muodostaminen epäonnistui”. Mitä teen?

Ajoneuvosi ei tunnista sovellukseen yhdistettyä puhelinta. Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön sekä puhelimessa että ajoneuvossa ja että niistä on muodostettu laitepari. Katso lisäohjeita puhelimen tai ajoneuvon käyttöohjeesta.


Voinko vaihtaa sähköpostiosoitetta, jota käytin rekisteröityessäni NissanConnect-portaalin ja NissanConnect-tilin käyttäjäksi?

Kyllä, voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi You+Nissan-portaalin profiiliosiossa.


Kuinka turvallinen järjestelmä on?

Uusi NissanConnect noudattaa tiukimpia turvallisuusmääräyksiä. Lisäksi Nissanin asiantuntijatiimi on arvioinut tämän teknologian kaikissa olosuhteissa varmistaakseen, joten sen käyttö on asiakkaalle täysin turvallista.

Toimivatko sovellukset auton liikkuessa? Eikö se ole turvallisuusriski?

Joitain toimintoja on rajoitettu auton liikkuessa, mutta aivan kuten radion säätämisen tai jopa matkapuhelimen käytön yhteydessä, kuljettajan vastuulla on varmistaa, että auto on aina täysin hänen hallinnassaan.


Voinko rekisteröidä NissanConnect-järjestelmäni luomatta tiliä?

NissanConnect vaatii rekisteröintiprosessin, jotta voit nauttia maksuttomista palveluista. Sinun on kuitenkin luotava tili.

Kuinka kauan NissanConnect-tilin luominen kestää?

Rekisteröinti on nopeaa ja helppoa. Siinä on kolme helppoa vaihetta: Rekisteröidy NissanConnect-verkkoportaalissa ja aktivoi maksuttomat palvelut. Lataa NissanConnect-sovellus ja yhdistä sitten älypuhelimesi (Android Bluetoothin, iOS USB-liitännän kautta). Sen jälkeen voit räätälöidä sovellukset ja palvelut toiveidesi mukaan.

Miten voin luoda NissanConnect-tilin ja käyttää sitä?

Tämä kaikki tehdään NissanConnect-portaalisi kautta. Kun käytät NissanConnect-portaalia ensimmäistä kertaa, saat kehotuksen luoda ja aktivoida NissanConnect-tili. Jos haluat myöhemmin käyttää NissanConnect-tiliäsi, mene kohtaan: NissanConnect-portaali, My services (Omat palveluni), New NissanConnect (Uusi NissanConnect).

Mitä tietoja tarvitsen NissanConnect-tilin rekisteröimiseen?

NissanConnect-tilin luomiseksi sinun on ensin rekisteröidyttävä NissanConnect-portaalissa ja annettava ajoneuvosi valmistenumero (Vehicle Identification Number, VIN). NissanConnect-tilin määrittämiseksi sinun on luotava käyttäjänimi ja salasana. Näitä samoja tunnuksia käytetään NissanConnect-sovelluksessasi.

Miksi minun on rekisteröidyttävä NissanConnect-portaalin omistajaportaaliin?

NissanConnect-portaali mahdollistaa omistajille NissanConnect-portaalin sekä Nissan-omistukseen liittyvien erilaisten palveluiden ja toimintojen kätevän käytön.

Miten yhdistän älypuhelimeni NissanConnect-sovellukseen?

Voit yhdistää iPhonen Applen USB-kaapelilla tai Android-puhelimen Bluetoothin avulla.

Mitkä puhelimet ovat yhteensopivia NissanConnect-järjestelmän kanssa?

Useimmat Bluetooth-toiminnolla varustetut puhelimet voidaan yhdistää Bluetoothin välityksellä soitettavia handsfree-puheluita varten. Jotkin puhelimet tukevat äänen suoratoistoa Bluetoothin välityksellä. NissanConnect-sovelluksessa voidaan käyttää vain tiettyjä älypuhelimia. Voit tarkistaa, mitä puhelimia tuetaan, tämän Ohje ja tuki -osion toiselta sivulta. Huomaa: Kaikki NissanConnect-palvelut eivät välttämättä ole saatavana puhelimeesi.

Vaatiiko NissanConnectiin rekisteröityminen älypuhelimeni liittämistä johdolla?

Vain jos yhdistät iPhonea® NissanConnect-järjestelmään, johon sisältyy navigointi. Muussa tapauksessa älypuhelimesi käyttää Bluetooth®-yhteyttä.

Mitä Googlen Send-to-Car-palvelu edellyttää?

Google-palvelun Send-to-Car-palvelua ei ole saatavilla kaikissa maissa. Voit tarkistaa Google Maps -palvelusta, onko se saatavilla Suomessa.


Miten NissanConnect-sovellus toimii?

Se yhdistää älypuhelimesi ajoneuvoosi ja tarjoaa käyttöösi erilaisia autossa toimivia sovelluksia, ominaisuuksia ja palveluja.

Mitä ominaisuuksia NissanConnect-järjestelmäni sisältää?

NissanConnect on äänentoisto-, ja navigointijärjestelmä, joka muodostaa yhteyden älypuhelimeesi parantaakseen ajokokemustasi. NissanConnect-järjestelmää ohjataan kojelaudassa sijaitsevan suuren informaationäytön avulla.

Voinko käyttää NissanConnect-sovelluksen palveluja ajon aikana?

Kyllä, kaikki NissanConnect-sovellukset ovat käytettävissä ajoneuvon ollessa liikkeellä, mutta joitain toimintoja on rajoitettu kuljettajaa häiritsevien tekijöiden minimoimiseksi. Esimerkiksi näppäimistöä voi käyttää ainoastaan ajoneuvon ollessa paikallaan.

Mitä sovelluksia NissanConnect-sovellus sisältää?

Lista tällä hetkellä käytettävissä olevista sovelluksista on nähtävissä ”Manage My Apps” (Hallitse sovelluksiani) -kohdassa NissanConnect-verkkoportaalissa tai NissanConnect-sovelluksessa.

Onko minun ladattava tietyt sovellukset älypuhelimeeni, ennen kuin voin käyttää niitä NissanConnect-järjestelmäni kanssa?

NissanConnect-verkkoportaalin ”Manage My Apps” (Hallitse sovelluksiani) -kohdassa ja NissanConnect-sovelluksessa näkyy älypuhelinkuvake kaikkien sellaisten sovellusten vieressä, jotka on ladattava sovelluskaupasta.

Miksi minun pitäisi hankkia järjestelmä, joka sisältää NissanConnect-sovelluksia, jos minulla on jo sovelluksia puhelimessani?

Älypuhelinsovelluksesi näkyvät ajoneuvosi näyttöruudussa, ja niitä voi ohjata NissanConnectin avulla, mikä tekee käytöstä helppoa ja turvallista. Tärkeintä on se, että älypuhelimen sovelluksista ja navigointijärjestelmästä saadut tiedot ovat saumattomasti integroituja, joten matkasi sujuu erittäin vaivattomasti.

Mitkä NissanConnectin toiminnot ovat rajoitettuja ajon aikana?

Kuljettajaa häiritseviä tekijöitä koskevien määräysten vuoksi tietyt toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä ajon aikana. Esimerkiksi näppäimistöä voi käyttää ainoastaan ajoneuvon ollessa paikallaan.