MUUT NissanConnect -toiminnot

NISSAN-AJONEUVOSI JA ÄLYPUHELIMESI UUSI YHTEYS

NissanConnect-sovellus älypuhelimessasi tuo sovellukset helposti ja kätevästi käyttöösi. Kun älypuhelimesi on yhdistetty ajoneuvoon (Bluetoothin  tai USB-liitännän avulla), nämä sovellukset ovat käytettävissä ohjauspyörän säätimillä, kosketusnäytöllä tai puheentunnistuksella. 

INTUITIIVINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Häikäisemättömän kosketusnäytön ja ohjelmiston painikkeiden avulla käytät helposti tarvitsemiasi toimintoja tien päällä ollessasi. Laitteiston painikkeiden avulla käytät hetkessä yleisimpiä toimintoja, mikä tekee ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa. 

GOOGLE SEND-TO-CAR

Tällä oiminnolla voit suunnitella päiväsi ennenkuin lähdet kotoasi. Suunnittele matkasi ja lähetä reitti sitten suoraan autoosi Google Send To Car -toiminnolla – ja olet valmis matkaan.

EDISTYNYT NAVIGOINTI

Satelliittinavigointi, johon sisältyvät ajo-ohjeet käännös käännökseltä sekä joukko turvallisuutesi takaavia toimintoja: varoitukset kaarteista ja ylinopeudesta, poistumisramppinäkymä ja kaistavahti.

SOITA LEMPIMUSIIKKIASI

Suoratoista musiikkia valikoimillasi sovelluksilla tai liitä puhelimesi järjestelmään Bluetoothilla® tai USB-liitännällä ja laita suosikkikappaleesi soimaan. Cover Art ja DAB-digitaaliradio parantavat kuuntelukokemustasi entisestään.

PYSY YHTEYDESSÄ

NissanConnect pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan. Näe helposti kiinnostuksen kohteet, liikennetilanteen, pysäköinti- ja polttoainetiedot sekä uutisotsikot ja sosiaalisen median päivitykset.