CARWINGSIN MUUT OMINAISUUDET

Entistä parempi yhteys autoosi

NissanConnect EV iPhone- ja Android-puhelimiin tekee sähköautosi hallinnasta helppoa. Sen avulla voit tarkistaa latauksen tilan, aloittaa latauksen, kytkeä ilmastoinnin päälle tai pois päältä, tarkistaa arvioidun toimintamatkan ja paljon muuta suoraan älypuhelimeltasi.

NAUTI LEMPIMUSIIKISTASI

Tuo soittolistasi ja valitsemasi suoratoistopalvelut ajoneuvosi näytölle yhdistämällä puhelimesi järjestelmään USB-liitännän tai Bluetoothin avulla.

TEHOKKAAMPAA AJAMISTA

Saat tarkkoja tietoja akun kulutuksesta, ajon tehokkuudesta ja toimintamatkasta. Näin pääset pidemmälle yhdellä latauskerralla.

REITTISUUNNITTELU

CARWINGSin reittisuunnittelu antaa tietoa lähimmistä latauspisteistä ja etsii parhaan reitin. Karttaa päivitetään säännöllisesti tai voit halutessasi ladata sen manuaalisesti saadaksesi uusimmat tiedot. Jos akun varaus on alle 15 %, järjestelmä lataa lähimmät latauspisteet ja ohjaa sinut sinne automaattisesti.

AJOHISTORIA

Ajohistoria näyttää muun muassa energiatalouteen ja ajoreitteihin sekä ajotyyliisi ja sähkönkulutukseen liittyviä tietoja. Voit käyttää näitä tietoja ajamisen apuna kun haluat optimoida toimintamatkasi. 

LUOKITUS

Vertaile lukemiasi eri kriteerien mukaan kuljettajiin eri puolilla maailmaa. Luokituksia laaditaan päivä-, kuukausi- ja viikkokohtaisesti. Rekisteröidy järjestestelmään, jotta pääset katsomaan luokituksia maailmalla ja nauttimaan ystävällisestä kilpailusta sähköautojen omistajien kesken!

VIRTUAALISET EKOPUUT

Katso, miten Nissan-sähköautojen kuljettajat auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä Suomessa ja ympäri maailmaa, vertaamalla sitä puumäärään, joka tarvittaisiin kuluttamaan sama määrä CO2:ta.