TODELLINEN TESTIN PAIKKA

Nissanin intohimo autojen suorituskykyä kohtaan tulee täydellisesti esiin sitoutumisessamme autourheiluun. Ympäri maailmaa on kilpa-ajoneuvoja, jotka kantavat nimeä NISMO (NISsan MOtorsport) eli Nissanin kilpa-autoiluyksikkö. Nämä autot ovat niitä ajavien ylistämiä, vastaan kilpailevien kunnioittamia.

Vaikka olemmekin kisassa mukana voittaaksemme, niin tämä on myös laboratorio meidän kaikkein riippumattomimmalle ajattelullemme ja suunnittelullemme. Sen, mitä tällä matkalla opimme, siirrämme Nissaniin, jolla ajat joka päivä.



Juke Nismo RS

Kisakuntoon saatettu kompakti crossover

Nissan 370Z Nismo

344hv asenteella

Takumi

Vain neljä ammattilaista maailmassa saavat käsin koota GT-R NISMO -moottorin. Heidät tunnetaan nimeltä Takumi, ja he ovat ammattilaiskäsityöläisiä, jotka ovat kehittäneet taitojaan vuosien kovalla työllä. Jokainen GT-R NISMO -moottori on asennettu yhden Takumi-ammattilaisen tekemänä, ja moottorissa on hänen allekirjoituksellansa varustettu laatta. Mutta prosessissa vaaditaan muutakin kuin vain erinomaisia taitoja. Kuten yksi Takumi-ammattilaisista sanoo: ”Me laitamme sielumme jokaiseen moottoriin toivoen, että voimme tarjota asiakkaille tämän saman tunteen.”

”Nimilaattamme GT-R-moottoreissa luo meille painetta, mutta positiivisella tavalla – se ei tee hermostuneeksi, vaan saa keskittymään. Se estää meitä myös tekemästä kompromisseja.”

– Tsunemi Oyama