Nissan QQ 3D packshot

TÄYSIN UUSI NISSAN QASHQAI PREMIERE EDITION

Metallivärillä hintaan 38 222 € [1] (sis. toim. kulut 600 €)

Helmiäisvärillä hintaan 38 339 € [1] (sis. toim. kulut 600 €)

[1] EU-yhdistetty kulutus ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): täysin uusi Qashqai Premiere Edition -malli: 6,4 l/100 km, 145 g/km. Täysin uusi Qashqai Premiere Edition -malli metallivärillä 38 222 € (sis. toimituskulut 600 € ja metalliväri 702 €). Täysin uusi Qashqai Premiere Edition -malli helmiäisvärillä 38 339 € (sis. toimituskulut 600 € ja helmiäisväri 819 €). Käyttöetu alk. 565 €, vapaa autoetu alk. 730 €. Tarjous on voimassa yksityishenkilöille uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin 30.6.2021 asti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin.

[2] ProPILOT Navi-link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

[3] EU-yhdistetty kulutus ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): täysin uusi Qashqai -mallisto: 6,3-7,0 l/100 km, 142-159 g/km.

[4] Tuulilasinäyttö on ominaisuus, joka näyttää oleelliset tiedot tuulilasissa, jotta näet ne samalla kun huomiosi on täysin kiinnittynyt tiehen.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena (lisämaksua vastaan). Viimeisimmät tiedot saat Nissan jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.