Nissan QASHQAI sisänäkymä ohjauspyörästä ja keskikonsolista


Kuvat ovat ohjeellisia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla, tai ne voivat rajoittua tiettyihin varustetasoihin.

*Auto on pysäköitävä turvallisesti ennen matkapuhelimen yhdistämistä NissanConnectiin. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät sovellusta. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, ettähandsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa autontäydelliseen hallintaan.

Auton vastaanottama heikko signaali voi vaikuttaa ominaisuuden reagointiin ja käyttöön. Varmista optimaalisen käytön takaamiseksi, että auto on paikassa, jossa internet-verkon peittoalue on hyvä.

 Auton Wi-Fi on aina maksullinen palvelu, joka on tilattavissa vuoden 2020 alkupuolella. Kysy lisätietoja Nissan-jälleenmyyjältä, soittamalla numeroon 010 770 5222 tai osoitteesta https://www.nissan.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/kysy-nissan-yhteyspalveluista.html.

NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect-käyttäjätili. Lisäksi käyttäjän on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnectiin käyttäjänimen ja salasanan avulla. MaksuttomanNissanConnect-sovelluksen käyttämiseen tarvitaan älypuhelin, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuusja nykyinen tai erillinen mobiilipuhelinsopimus käyttäjän ja mobiilipalveluntarjoajan välillä. Kaikkien palveluiden käyttö riippuu mobiiliverkon peitosta.Auton NissanConnect-järjestelmän Internet-käyttö on mahdollista integroidun langattoman Internet-yhteyden kautta. Datapaketit hankitaan valittujen ulkopuolisten mobiiliyhteyksienpalveluntarjoajien kautta kyseisten palveluntarjoajien käyttöehtojen mukaisesti (saatavuudesta riippuen käyttäjän maassa).Lisätietoja osoitteesta www.nissan.fi ja Nissan-jälleenmyyjältä.

**Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset.Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi