​Kuljettajaa avustavat turvateknologiat

Ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta ajokerrasta älykkäämmän, turvallisemman ja vaivattomamman.

Nauti autoilusta - ProPILOT nyt varustettuna Navi-link-toiminnolla

ProPILOT Navi-Link-toiminnolla [1]

Nissan QQ Propilote, 2D-kuva

Entistä nautittavampaa ja stressittömämpää ajamista. Navi-linki-toiminnolla varustettu ProPILOT [2] auttaa pysymään ennalta määritellyllä etäisyydellä edellä ajavasta autosta ja pitää auton kaistalla. Lisäksi siinä on integroitu TomTom®-karttapalvelu, jonka ansiosta järjestelmä pystyy ennakoimaan mm kaarteet, risteysalueet ja liittymät ja tarvittaessa hidastaa nopeutta tehden ajosta vaivattomampaa. Tämä ominaisuus voi jopa säätää ajonopeuden liikennemerkkien mukaiseksi.

[1] Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi.

[2] ProPILOT Navi-link-toiminnolla on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Navi-Link-toiminnolla on kuljettajaa avustava järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Navi-link auttaa tunnistamaan liikennemerkkejä. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

Kuvassa tuotantoa edeltävä malli. Varsinainen tuotantomalli voi poiketa tästä.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.