AINUTLAATUISEN SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS

Nissan Qashqai uudella e-POWER-teknologialla

SKROLLAA JA TUTUSTU

Nissan Qashqai -mallisto alkaen[*]

32 450 €

Nissan Qasqhai in the city

VOIMALINJAT

Tutustu Nissan Qashqain kahteen sähköistettyyn versioon, kevythybridiin sekä e-POWERiin

Nissan Qashqai on saatavana kahtena sähköistettynä versiona, kevythybridinä sekä e-POWER-teknologialla. Valittavissa on myös joko kaksi- tai neliveto (1).

Uuden Nissan Qashqain voimansiirron toimintakyky

e-POWER

e-POWER: Ainutlaatuinen sähköautoelämys, ilman latausjohtoa

Nauti jännittävästä sähköautoiluelämyksestä. Nissan e-POWER-teknologia käyttää sähkömoottoria pyörien käyttövoimana, mikä tarjoaa täyssähköautoista tuttua välitöntä kiihtyvyyttä ja hiljaisen ajokokemuksen – ilman toimintamatkarajoituksia tai huolta latauspaikan löytymisestä. Nissan e-POWER-teknologian avulla on saavutettu erinomaiset ajo-ominaisuudet, miellyttävä suorituskyky ja polttoainetaloudellisuus.

Nissan Qashqai e-POWER kipinöiden ympäröimänä

KOE e-POWER

Koe e-POWER

Koe sähköinen ajokokemus ilman huolta toimintamatkasta – Nissan Qashqai e-POWER-teknologialla vastaa elämäntyylisi tarpeisiin tarjoten sinulle samalla ainutlaatuisen sähkömoottorin. Voit ajaa pitkiäkin matkoja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lainkaan autosi lataamisesta. Nissanin e-POWER-teknologia on ihanteellinen ratkaisu siirtyä polttomoottoriautosta kohti täyssähköautoilua. Koe Nissan Qashqai e-POWERin tarjoama ainutlaatuinen, hiljainen sekä reagoiva ajokokemus.

MUOTOILU

Nissan Qashqai

Vuonna 2007 Nissan loi crossover-mallin suunnannäyttäjän, jossa yhdistyivät viistoperämallin kätevä koko ja käytännöllisyys. Nyt esittelyssä on entistäkin rohkeampi ja paremmin varusteltu Nissan Qashqai, tyylikkäillä LED-valoillaan ja massiivisilla 20" kevytmetallivanteillaan.

qashqai sisatilat

SISÄTILAT JA TAVARATILA

Käytännöllistä, mutta houkuttelevaa

Saatat ihastua ylellisiin premiumnahkapenkkeihin (3) tai hieroviin kuljettajan- ja matkustajanistuimiin edessä. Luokkansa kärkeä edustava tavaratila mahdollistaa sen, että jokainen Nissan Qashqain matkustaja voi ottaa mukaan kaiken tarvittavan jokaiselle matkalle. Astu sisään ja koe sisätilat, huomaat kuinka tilavat ne ovat.

AJOAVUSTIMET

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility -teknologia (4) tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä. Järjestelmät tarkkailevat ajoa ja tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen, ne esimerkiksi palauttavat auton takaisin omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta (4).

1/2 ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla (5)

Helpottaa matkantekoa pitämällä valitsemasi etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon.

Täysin uusi Nissan Qashqai ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla

1/2 10.8’’ Tuulilasinäyttö (HUD)

Tuulilasinäytölle voit valita tietoja kuten nopeusrajoitukset, navigointiohjeet ja ajoavustimien tilan. (2),(4)

Täysin Uusi Nissan Qashqai, tuulilasinäyttö (HUD)

1/2 12.3" täysin digitaalinen mittaristo

12.3" mukautettava mittaristo sisältää paljon, mistä valita. Valitse ajo-opastus, lisää valikoita ja sijoita tietoa siten, että sitä ei voi olla huomaamatta. (2),(4)

Täysin uusi Nissan Qashqai, mukautettava mittaristo

1/2 Kuljettajaa avustavat turvateknologiat

Ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta ajokerrasta älykkäämmän, turvallisemman ja vaivattomamman.(4)

Täysin uusi Nissan Qashqai, älykäs peräänajovaroitin

YHTEYDET

Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Nissan Qashqai on kumppanisi kaikkeen liikkumiseen. Se varmistaa yhteytesi ympäröivään maailmaan ja pystyt käyttämään monia sen toimintoja ääniohjauksella tai perinteisesti näytöltä.

1/2 ÄLYKKÄÄN TEKNOLOGIAN HÄLYTYKSET

Saat hälytyksen, kun autosi poistuu sinun määrittelemältäsi alueelta tai kun se ylittää säädetyn nopeuden ja paljon muuta. (4)

Uusi Nissan Qashqai, puhelin

1/2 ETÄHALLINTAPALVELUT

Unohda johdot ja liitännät, mutta pysy silti langattomasti yhteydessä. Langaton lataustoiminto on täydellinen lisä yhteensopivaan älypuhelimeen.(8)

Uusi Nissan Qashqai, langaton lataus

1/2 PARANNETUT KARTAT JA LIVE- LIIKENNETIEDOT

Pääset määränpäähäsi vaivatta ja nopeasti. Saat reaaliaikaiset liikennetiedot, joiden avulla voit suunnitella reittisi fiksummin ja välttää ruuhkat tai tietyöt.(4)

Uusi Nissan Qashqai, yhteydet

VERSIOT JA VARUSTEET

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai sähköistetyillä kevythybridivoimalinjoilla. Crossover-muotoilun suunnannäyttäjä Nissan Qashqai tuo jälleen uutta näkemystä luokkaansa. Tutustu Nissan Qashqaihin.

1/2 Qashqai Visia | Seikkailu alkaa täältä

Kehittyneet turvaominaisuudet, 7" mittaristonäyttö, LED-ajo-ja takavalot, ajotilavalitsin, älykäs vakionopeudensäädin ja mäkilähtöavustin. Malli, joka yllättää ominaisuuksillaan.

Qashqai Visia

1/2 Qashqai Acenta | Lisää mukavuutta ja ominaisuuksia

Älyavainjärjestelmä moottorin käynnistyspainikkeella, 8" kosketusnäyttö tieto- ja viihdejärjestelmälle (NissanConnect), Apple CarPlay® (8), peruutuskamera ja kaksivyöhykkeinen automaatti-ilmastointi. Tässä vain muutama upea ominaisuus tämän mallin varusteista.

Qashqai Acenta

1/2 Qashqai N-Connecta | Teknologiaa ja näyttävyyttä

9” HD-kosketusnäyttö tieto- ja viihdejärjestelmälle (NissanConnect), 7” värillinen mittaristonäyttö (4), langaton Apple Carplay® (8), Around View Monitor –kameraviihdejärjestelmä 360 asteen lintuperspektiivinäkymällä sekä liikkuvien kohteiden tunnistus-järjestelmällä (3). Tämä versio auttaa tekemään ajostasi entistäkin varmempaa.

Qashqai N-Connecta

1/2 Qashqai Tekna | Ylellistä turvallisuutta

ProPILOT Assist Navi-Link-toiminnolla, tuulilasinäyttö (HUD), sähkötoiminen takaluukku handsfree-toiminnolla, mukautuvat täys-LED-matriisiajovalot ja kattavat yhteyspalvelut. Tässä versiossa saat erinomaisen kattauksen mukavuutta ja teknologiaa. (2)

Qashqai Tekna

1/2 Qashqai Tekna+ | Teknologian ja tyylin huipentuma

Premiumnahkaiset istuimet, joissa on etuistuimien muisti- ja hierontatoiminto, älyavainjärjestelmä, jossa muisti kuljettajan penkin ja peilien säädöille sekä kattavat Nissan-teknologiat ja yhdistettävyyspalvelut.

Qashqai Tekna+

LISÄVARUSTEET

Korosta tyyliäsi

Nissan-lisävarusteiden avulla voit personoida Nissan Qashqain mieleiseksesi.

1/2 Elegance Pack 

Korosta Nissan Qashqaisi tyylikkyyttä krominvärisillä koristelistoilla.

Täysin uusi Nissan Qashqai, takapuskurin koristelista

1/2 Vetokoukkupaketti

Tee jokaisesta matkasta entistäkin helpompi. Loistava ratkaisu perävaunun, pyörätelineen, hevostrailerin, pikaveneen tai asuntovaunun vetämiseen.

Täysin uusi Nissan Qashqai, yleelliset matot ja käännettävä tavaratilan muotomatto

1/2 Suojapaketti

Suojaa pinnat likaantumiselta.

Uusi Nissan Qashqai, taakkatelineet Easyfix-järjestelmällä

VERTAILE VERSIOITA

Vertaile, mikä versio on paras sinulle

Klikkaa tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löytääksesi itsellesi sopivimman.

1/2

Selvitä, mikä versio on paras sinulle

Rakenna itsellesi täydellinen Qashqai

Rakenna itsellesi sopivin vaihtoehto valitsemallasi varustetasolla, värillä ja sisäpuolen sisustuksella. Mihin ikinä menetkään, teet sen tyylikkäästi.

Nissan QQ Packshot Tekna+ full front

OSTAJAN EDUT

Nissan-etuviikot saivat jatkoa suuren kysynnän vuoksi. Qashqain ostajalle talvirenkaat kevytmetallivantein 399 € 30.9. asti.

Koko Nissan Qashqai -mallisto nyt edulliseen kampanjahintaan. Lisäksi uuden Qashqain ostajalle kolmen vuoden huoltosopimus veloituksetta rajoitetun ajan.

1/2

qashqai