Nissan QASHQAI sisänäkymä ohjauspyörästä ja keskikonsolista
Nissan QASHQAIn ilmastointi

KAKSIVYÖHYKKEINEN ILMASTOINTI

Säädä lämpötila viileäksi edessä ja nosta lämpötilaa takana matkustaville – tai päinvastoin.

Nissan QASHQAIn älyavain

ÄLYAVAIN

Nissan Qashqai mahdollistaa matkustustilan tuulettamisen sisältä tai ulkoa neljän automaattisen, älyavaimella ohjattavan ikkunan avulla.

Nissan Qashqain kaksi USB-porttia takana

KAKSI USB-PORTTIA TAKANA

Pidä takamatkustajat tyytyväisinä pitkilläkin matkoilla kahden USB A- ja C-portin avulla, joissa voi ladata puhelimia ja muita laitteita.

Nissan QASHQAI ajokuva sisältä

ERITTÄIN HILJAINEN

TARKASTI SUUNNITELTU ÄÄNIERISTYS

Ketterä, herkästi reagoiva ja sujuva ajettava. Uuden Nissan Qashqain ajaminen on virkistävää ja samaan aikaan rentoa: hiljaista, mukavaa ja turvallista.

qashqai

HILJAINEN MOOTTORI

Katumaasturisi voimanlähteen voit valita välitöntä ja vaivatonta suorituskykyä tarjoavien tehokkaiden turbodiesel- tai bensiinimoottoreiden valikoimasta.

qashqai

OVIEN ERISTYS

Eristetyt ovipaneelit pitävät lämmön sisällä ja melun ulkona.

qashqai

TIEMELUN VAIMENNUS

Nissan Qashqain kori on muotoiltu pitämään värinän ja melun ennätysalhaisina.

[1] Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi
[2] Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa antavia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena.