Kaikki esitetyt hinnat ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja. Hintaan sisältyy 20 %:n alv, 12 kuukauden ajoneuvovero ja ensirekisteröintimaksu. Hintaan ei sisälly valinnaisen maalauksen kustannus. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuusominaisuuksiin. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Napsauta tätä
Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot on esitetty vain havainnollistamistarkoituksessa. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Esitetyt ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla tai ne eivät ole standardiominaisuuksia tai ne on tilattava erikseen.
Jos auton vastaanottama signaali on heikko, saattaa ominaisuuden reagoinnissa ja toiminnassa esiintyä häiriöitä. Optimaalinen toimivuus edellyttää, että auto on hyvän mobiiliverkkoyhteyden alueella. 
Jotkin nahkaosat saattavat sisältää keinonahkaa.