NV300 AJAMASSA SATAMASSA

VÄHEMMÄN KUSTANNUKSIA, ENEMMÄN TEHOA

EDULLISUUS

PIENTEN KÄYTTÖKUSTANNUSTENSA ANSIOSTA NV300 on mainio valinta yrityksellesi. Sen moottori on vaikuttavan taloudellinen. Start-Stop-järjestelmä auttaa säästämään polttoainetta entistä enemmän.

NV300:N MOOTTORIN OMINAISUUDET

Moottori tuottaa suuren väännön pienillä nopeuksilla, antaen enemmän tehoa liikkeellelähtöön ja uudelleenkäynnistykseen. Se myös lisää tehoa suuremmilla nopeuksilla, jolloin saadaan aikaan tasainen ja varma kiihdytys.

STOP/START-JÄRJESTELMÄ

Tietyillä varustetasoilla moottori sammuu liikenteen ollessa paikallaan ja käynnistyy hetkessä uudelleen kytkintä painamalla. Huomaat tämän pian polttoainesäästöinä.


NV300 AJAMASSA SILLALLA

NV300:n 2,0-litraisessa dCi-dieselmoottorissa yhdistyvät vaikuttavaan polttoainetalouteen johtavan pienen kapasiteetin ja koko kierroslukualueen kattavan tehon edut. Saatavilla on neljä EURO6 temp-yhteensopivaa moottoria, joiden tehot ovat 120 hv, 145 hv ja 170 hv.

EURO6 temp-YHTEENSOPIVA

Kaikki NV300-moottorit ovat Euro6 temp-yhteensopivia. Selektiivisen katalyyttisen pelkistämisen (SCR-tekniikan) ansiosta, jossa käytetään AdBlue-menetelmää typpioksidipäästöjen muuttamiseen vedeksi, typeksi ja pieniksi määriksi hiilidioksidia – luonnon alkuaineiksi, joita hengitämme turvallisesti joka päivä.

ECO-AJOASETUS

Kytkemällä toiminnon päälle voit optimoida polttoaineen kulutuksen maksimiväännön rajoittamisen, kaasupolkimen pehmeämmän vasteen ja vaihteenvaihdon ilmaisimen avulla.


  2,0 L:n moottori 2,0 L:n moottori 2,0 L:n moottori
Teho (hv) 120hv 145hv 170hv
Teho (kW) 88kW 107kW 125kW
Maksimivääntö (Nm) 320Nm 350Nm 380Nm
Päästöstandardi Euro 6 temp Euro 6 temp Euro 6 temp