NISSANIN YRITYSMYYNTIKAMPANJA

KAIPAATKO TÄYDELLISTÄ YRITYSKUMPPANIA?

Yrityksesi on aika ottaa askel eteenpäin. Jos ajat työsuhdeautoa tai autokantasi on laajennuksen tarpeessa, Nissanin hyötyajoneuvomallisto sisältää kaiken tarvitsemasi matkalla menestykseen.

5 vuoden takuu

HYÖTYAJONEUVOMALLISTO

Tutustu Nissanin kattavaan hyötyajoneuvomallistoon ja löydä huippuapuri yrityksesi tarpeisiin. Kaikkiin malleihimme sisältyy viiden vuoden takuu.

Pysy ajan tasalla

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla Nissanin uutiskirjeen pysyt ajan tasalla ja tiedät aina, mitä Nissanilla tapahtuu. Kirjeestä saat tuoreimmat tiedot tuotteista, palveluista ja uusimmista tarjouksista.

Kuvat ovat ohjeellisia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla, tai ne voivat rajoittua tiettyihin varustetasoihin.

*5 vuoden / 160 000 km:n (sen mukaan, kumpi täyttyy aikaisemmin) valmistajan takuu hyötyajoneuvomallistolle (paitsi e-NV200: 5 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu sähköauto-osille, 3 vuoden / 100 000 km:n takuu auton muille osille). Ei kilometrimäärärajoitusta maalipinnoille, alkuperäisille Nissan-osille ja -lisävarusteille, Nissan Assistance -tiepalvelulle eikä puhkiruostumattomuustakuulle. Katso lisätietoja Nissan-takuukirjasta.