* Hinta sisältää autoveron. Hintaan lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut

Kuvat ovat viitteellisiä ja kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavana Suomessa. Varusteiden saatavuus riippuu varustetasosta. Viimeisimmät tiedot saat Nissan-jälleenmyyjältäsi.


NissanConnectin käyttökielenä suomi/ruotsi. Ajotietokoneen käyttökielenä englanti. Nissanin hallinnan ulkopuolella olevat kolmannet osapuolet saattavat tarjota palveluja ja sovelluksia, jotka saattavat muuttua ilman ilmoitusta tai vastuuta Nissanin tai sen edustajien taholta (mukaan lukien rajoituksetta kolmansien osapuolten peruuttamat/keskeyttämät palvelut). Tietyt toiminnot edellyttävät yhteensopivaa puhelinta tai laitetta, joka ei sisälly ajoneuvoon. Matkapuhelinverkot ovat matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia – ne eivät ole Nissanin hallinnassa. Matkapuhelinverkot eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Verkkovierailu- ja/tai datamaksuja saattaa aiheutua. Nissan ei ole vastuussa palvelumuutoksista aiheutuvista laitteiden vaihdoista tai päivityksistä (tai niihin liittyvistä maksuista), joita ehkä vaaditaan, jotta palveluiden käyttöä voi jatkaa.


Asiakaslupaus

Kun ostat Nissanin, ostat enemmän kuin vain auton – ostat myös palvelupaketin, joka tekee auton omistamisesta miellyttävää, vaivatonta ja taloudellista. Tutustu asiakaslupaukseemme ja sen sisältämiin palveluihin, jotka saat valitessasi Nissanin.

Pysy ajan tasalla

Lue sähköinen uutiskirjeemme, niin saat tietää, mitä Nissanilla tapahtuu – kirjeestä saat tuoreimmat tiedot tuotteista, palveluista ja uusimmista houkuttelevista tarjouksista.