3/4-kuva Nissan NAVARAsta pysäköitynä varastorakennuksen eteen, Nissan Intelligent Mobility -grafiikka auton ympärillä

INNOVATIIVISET RATKAISUT, TOIMINNOT JA ÄLYKKÄÄT TEKNOLOGIAT
Nissan NAVARA ja Nissan Intelligent Mobility -teknologiat* uudistavat tapasi ajaa. Ajeletpa sitten kaupungissa tai maantiellä, NAVARA tekee kaikesta helpompaa − jopa perävaunun kiinnittämisestä.

Nissan Intelligent Mobility -logo
Yksityiskohtainen kuva Nissan NAVARAn näytöstä, jossa näkyy Around View Monitor -kamerajärjestelmän aktiivinen kuva

AROUND VIEW MONITOR -KAMERAJÄRJESTELMÄ

Aja kätevästi parkkiruutuun. Pysäköiminen käy helposti neljään kameraan perustuvalla älykkäällä Around View Monitor -kamerajärjestelmällä*, joka näyttää ajoneuvon lintuperspektiivistä. Järjestelmä tekee myös perävaunun kytkemisestä nopeaa ja helppoa.  

Kuva Nissan NAVARAn hätäjarrutustoiminnosta

HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Pysy tilanteen edellä. Älykäs hätäjarrutustoiminto [[54]] antaa merkin, jos se havaitsee vaaran törmätä edessä olevaan ajoneuvoon, ja lisää pysäytysvoimaa automaattisesti huomatessaan kuljettajan jarruttaneen voimakkaasti.

Ajokuva Nissan NAVARAsta maastossa vuorilla

MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Määränpäänä on päästä eteenpäin. Mäkilähtöavustin estää taaksepäin vierimisen, kun lähtö tapahtuu kaltevalta kohdalta – toiminto on erityisen kätevä liukkaissa maasto-olosuhteissa. Se pitää jarruja pohjassa niin kauan, että saat siirrettyä jalkasi jarrulta kaasulle.*Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi