Navara

SYNTYNYT LUJAKSI, TEHTY FIKSUKSI
4X4 JA ENEMMÄN

Nissan NAVARA on aina elementissään, niin syrjäisellä maaseudulla kuin asfalttiviidakossakin. Ajotiloja on kolme: 4WD High kevyeen maastoajoon, 4W Low todelliseen maastoajoon hiekassa, lumessa ja mudassa sekä 2WD päällystetyille teille. Tämä pick up on valmis kaikkeen muun muassa mäkilähtöavustimen ja alamäkihidastimen ansiosta.

VANKKA RAKENNE JA HENKILÖAUTON MUKAVUUS

Nelivetoisessa NAVARA -pick upissa on täyskehystetty tikapuurunko perinteisemmän kolmisivuisen kanavarungon sijasta. Lisäksi kaikkien Double Cab -mallien takajousitus on monivarsituettu. Tämän ansiosta ajo tuntuu mukavammalta ja auto on ketterämpi käsitellä, minkä lisäksi tämä rakenne parantaa auton kantavuutta.Kuvat ovat viitteellisiä ja kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavana Suomessa. Varusteiden saatavuus riippuu varustetasosta. Viimeisimmät tiedot saat Nissan-jälleenmyyjältäsi.

Asiakaslupaus

Kun ostat Nissanin, ostat enemmän kuin vain auton – ostat myös palvelupaketin, joka tekee auton omistamisesta miellyttävää, vaivatonta ja taloudellista. Tutustu asiakaslupaukseemme ja sen sisältämiin palveluihin, jotka saat valitessasi Nissanin.

Pysy ajan tasalla

Lue sähköinen uutiskirjeemme, niin saat tietää, mitä Nissanilla tapahtuu – kirjeestä saat tuoreimmat tiedot tuotteista, palveluista ja uusimmista houkuttelevista tarjouksista.