Nissan Micra Tekna kadulla

OMINAISUUDET

Nissan Micra ympäröi sinut ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu suojelemaan, viihdyttämään ja innostamaan.

Nissan Micra ympäröi sinut ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu suojelemaan, viihdyttämään ja innostamaan.

Nissan Micra ympäröi sinut ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu suojelemaan, viihdyttämään ja innostamaan.[1] Älä luota pelkästään kuljettajan ajomukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi

[2] Auto on pysäköitävä turvallisesti ennen matkapuhelimen yhdistämistä NissanConnectiin. Noudata aina tieliikennesäädöksiä kun, käytät järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan. Jos auton vastaanottama signaali on heikko, saattaa sovelluksen toiminnassa esiintyä häiriöitä. Varmista optimaalista käyttöä varten, että autosi on hyvän mobiiliverkkoyhteyden alueella.

[3] Jotkin nahkaosat saattavat sisältää keinonahkaa.

[4] CVT-moottorissa hiilidioksidimäärä riippuu vaihteistosta ja varustetasosta.

Kuvat ja niiden kuvaukset ovat ohjeellisia. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Tässä näkyviä toimintoja ei välttämättä ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain lisävarusteena. Viimeisimmät tiedot saat Nissan- jälleenmyyjältäsi.