Nissan Micra Around View Monitor in Action

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA
INNOSTAVA AJOKOKEMUSNissan Micra Intelligent Lane Intervention

ÄLYKÄS KAISTAVAHTI

Järjestelmä avustaa antamalla varoituksen ja pyrkii tekemään korjausliikkeen, jos lipsahdat kaistalta vilkkua käyttämättä. Järjestelmän antaessa varoituksen, oman kaistan puolen renkaat jarruttavat hieman ohjatakseen auton hienovaraisesti takaisin keskelle kaistaa.

 

 

  Varoittaa 

  Tarvittaessa takarenkaat jarruttavat hieman pitääkseen auton keskellä kaistaa

Nissan MICRAn älykäs hätäjarrutustoiminto

ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSTOIMINTO

Älykäs hätäjarrutustoiminto auttaa tarkkailemaan nopeuttasi ja etäisyyttä edellä olevaan autoon ja ilmoittaa, jos vauhtia on syytä hidastaa. Tarvittaessa toiminto käyttää hätäjarrutustehostinta ja jarruttaa automaattisesti estääkseen törmäyksen edessä olevaan ajoneuvoon. Havaitessaan jalankulkijan suojatiellä se voi myös pysäyttää auton kokonaan.

Nissan MICRAn kaukovaloavustin

KAUKOVALOAVUSTIN

Näe paremmin yöllä sokaisematta muita autoilijoita. Automaattinen ajovalojen vaihtojärjestelmä aktivoi kaukovalot, kun on hämärää, ja vaihtaa tilapäisesti lyhyille valoille havaitessaan vastaantulevaa liikennettä. 


Nissan Micra Around View Monitor Parking

Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä

Lintuperspektiivinäkymä

Uuden Nissan MICRAn ainutlaatuisen älykkään Around View Monitor -kamerajärjestelmän neljä kameraa tekevät pysäköinnistä helppoa. Neljän kameran ansiosta saat 360 asteen lintuperspektiivinäkymän ympärille sekä lähikuvat auton edestä, takaa ja kadun varresta, jotta ylpeytesi ja vanteesi pysyvät koskemattomina.

 

 

  4 kameraa

 

  Lintuperspektiivinäkymä

Nissan MICRAn liikennemerkkien havainnointi

Liikennemerkkien havainnointi

Nissan MICRA tekee nopeusrajoitusten noudattamisesta helppoa. Liikennemerkkien havainnointijärjestelmä auttaa tunnistamaan liikennemerkit ajon aikana ja näyttää havaitut nopeusrajoitukset digitaalisella informaationäytöllä.

Nissan MICRAn kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

Tämä järjestelmä auttaa pitämään silmällä auton kuollutta kulmaa ja varoittaa, jos havaitsee toisen ajoneuvon auton takaviistossa.


Kuva Nissan MICRAn mäkilähtöavustimesta

Mäkilähtöavustin

Jyrkässä mäessä takanasi on aina auto hermostuttavan lähellä. Mäkilähtöavustin tekee liikkellelähdöstä helppoa ja estää auton valumisen taaksepäin. Avustin pitää auton paikallaan jarrujen avulla muutaman sekunnin ajan, jotta ehdit siirtää jalan jarrupolkimelta kaasulle. 

 

 

  Aktivoi jarrut mäessä

 

 Pitää jarruja kytkettyinä kahden sekunnin ajan

Kuva Nissan MICRAn älykkäästä korinvakautusjärjestelmästä

Älykäs korinvakautusjärjestelmä

Töyssy? Mikä töyssy? Älykäs korinvakautusjärjestelmä jarruttaa hieman havaitessaan töyssyjä ja säätää moottorin vääntöä varmistaen näin mukavan ja tasaisen kyydin.

Kuva Nissan MICRAn älykkäästä pidonhallinnasta

Älykäs pidonhallinta

Nauti kaarteiden halailusta. Älykäs pidonhallinta säätää yksittäisten pyörien jarrupainetta, jotta optimaalinen ajolinja säilyy kaarteiden läpi.