Koe uusi Nissan LEAF e+ 3.ZERO

Tarjoamme Euroopan markkinoille 5 000 kappaleen rajoitetun erän jopa 385 km* toimintamatkalla ja 215 hevosvoiman moottorilla varustettua Nissan LEAF e+ 3.ZERO -erikoisversiota. Tämä, kesällä 2019 asiakkaille toimitettava erikoisversio tarjoaa sinulle uusia mahdollisuuksia älykkään tehon ja entisestään kasvaneen toimintamatkan avulla. Hinnat alkaen 48 200 €. Pysy tilanteen tasalla tilaamalla uutiskirje nyt!

UUSI NISSAN LEAF e+ 3.ZERO

Nissan Intelligent Mobility koostuu ProPILOT* -älykäästä kuljettajan avustinjärjestelmästä™ ja e-Pedal polkimesta, joiden avulla pääset kotiin mukavasti ja turvallisesti.

Älykästä tehoa 385 km** toimintamatkalla ja kolmella ajotilalla.
Älypuhelinsovelluksen avulla pysyt aina yhteydessä uuteen Nissan LEAFiisi.

Etunimessä saa olla vain kirjaimia.

Sukunimessä saa olla vain kirjaimia.

Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää.

Miksi pyydämme sinulta henkilötietojasi?

Kun jaat henkilötietosi kanssamme,
Nissan Nordic Europe Oy voi rekisterinpitäjänä vastata kysymyksiisi (myös Nissan-jälleenmyyjiemme kautta), lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan, toteuttaa asiakastyytyväisyystutkimuksia ja kehittää tuotteitaan ja palveluitaan. Edellyttäen, että olet antanut etukäteen nimenomaisen suostumuksesi, voimme myös lähettää sinulle räätälöityä tuotteitamme ja palveluitamme koskevaa mainontaa.

Kenelle luovutamme tietojasi?

Riippumattomina rekisterinpitäjinä rajoitamme henkilötietojesi luovuttamisen

Nissan-jälleenmyyjille, palveluntarjoajille ja muille Nissan-konsernin yksiköille. Tästä syystä niitä saatetaan luovuttaa Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mutta pyrimme suojaamaan niitä kaikin käytössaolevin toimenpitein.

Oikeutesi

Saat halutessasi henkilötietosi itsellesi standardoidussa muodossa. Voit myös kieltää henkilötietojesi käsittelyn, pyytää käsittelyn rajoittamista, tietojesi muokkaamista tai salaamista.

Voit milloin tahansa muuttaa mieltäsi siitä, miten henkilötietojasi saa käsitellä, lähettämällä sähköpostiviestin ​Nissan-asiakaspalveluumme osoitteessa
finland@nissan-services.eu

Kiitos käynnistäsi sivuillamme. Sinua on pyydetty jakamaan joitain henkilökohtaisia tietoja kanssamme. Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää:

Sinulla on oikeus lopettaa palvelutilauksesi milloin tahansa klikkaamaalla sähköpostiviestin lopussa näkyvää ”Peruuta uutiskirjeen tilaus” -linkkiä. Voit lukea lisää Nissanin tietosuojasta täältä.

* Pakolliset kentät

* ProPILOT on saatavilla rajoitettuun osaa Nissan-mallistoa. ProPILOT on edistynyt kuljettajan avustinjärjestelmä joka ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa estä onnettomuuksia.ProPILOT on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla.Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.

* * Kulutus (Wh/km): yhdistetty 180-206; CO2- päästöt yhteensä 0g/km. Ei CO2-päästöjä ajon aikana (kun lataamiseen käytetään uusiutuvan
energian lähteitä). WLTP-mittaustavan mukaiset toimintamatka-arviot perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin ja ovat tarkoitettu
ajoneuvojen väliseen vertailuun. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Lisävarusteet, huolto, ajotapa sekä sääolosuhteet
saattavat vaikuttaa todellisiin lukemiin.