Nissan LEAF

JOS HALUAT TUOREIMMAT UUTISET NISSAN LEAFISTA, OLET OIKEASSA PAIKASSA! TÄYTÄ TIETOSI JA OLEMME YHTEYDESSÄ.

LIMITED EDITION LEAF 3.ZERO E+

NISSAN LEAF

Nissan LEAFissa on älykkäistä teknologioita, kuten ProPILOT*-älykäs kuljettajan avustinjärjestelmä ja e-pedal-poljin päiviin, joina tarvitset ennen kaikkea varman ajokokemuksen ja helpomman kotimatkan.

Älykästä tehoa, joka antaa jopa 270 km:n tai 385 km:n toimintamatkan** riippuen valitsemastasi versiosta ja kolme ajotilaa.

Älykästä integrointia älypuhelimeen, niin että matkat mahtuvat kämmenelle.

Etunimessä saa olla vain kirjaimia.

Sukunimessä saa olla vain kirjaimia.

Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää.

Miksi pyydämme sinulta henkilötietojasi?

Kun jaat henkilötietosi kanssamme,
Nissan Nordic Europe Oy voi rekisterinpitäjänä vastata kysymyksiisi (myös Nissan-jälleenmyyjiemme kautta), lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan, toteuttaa asiakastyytyväisyystutkimuksia ja kehittää tuotteitaan ja palveluitaan. Edellyttäen, että olet antanut etukäteen nimenomaisen suostumuksesi, voimme myös lähettää sinulle räätälöityä tuotteitamme ja palveluitamme koskevaa mainontaa.

Kenelle luovutamme tietojasi?

Riippumattomina rekisterinpitäjinä rajoitamme henkilötietojesi luovuttamisen

Nissan-jälleenmyyjille, palveluntarjoajille ja muille Nissan-konsernin yksiköille. Tästä syystä niitä saatetaan luovuttaa Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mutta pyrimme suojaamaan niitä kaikin käytössaolevin toimenpitein.

Oikeutesi

Saat halutessasi henkilötietosi itsellesi standardoidussa muodossa. Voit myös kieltää henkilötietojesi käsittelyn, pyytää käsittelyn rajoittamista, tietojesi muokkaamista tai salaamista.

Voit milloin tahansa muuttaa mieltäsi siitä, miten henkilötietojasi saa käsitellä, lähettämällä sähköpostiviestin ​Nissan-asiakaspalveluumme osoitteessa
finland@nissan-services.eu

Sinulla on oikeus lopettaa palvelutilauksesi milloin tahansa klikkaamaalla sähköpostiviestin lopussa näkyvää ”Peruuta uutiskirjeen tilaus” -linkkiä. Voit lukea lisää Nissanin tietosuojasta täältä.

* Pakolliset kentät

*Lähde: AAA, perustuu vuoden 2018 LEAFin rekisteröinteihin EU:ssa, Norjassa ja Islannissa. 

**Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.

***ProPILOT on saatavilla rajoitettuun osaa Nissan-mallistoa. ProPILOT on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.****Sähkönkulutus (Wh/km): yhdistetty 180–206; yhdistetyt CO2–päästöt (g/km): 0. Ei CO2-päästöjä ajon aikana.

*****Ilmoitetut lukemat koskevat 40 kWh:n (LEAF) ja 62 kWh:n (LEAF e+) akkuja. Latausaika voi vaihdella latausolosuhteiden mukaan, riippuen pikalatauslaitteen tyypistä ja kunnosta, akun koosta, sekä akun ja ympäristön lämpötilasta latauksen aikana. Ohjeellinen pikalatausaika vaatii lataamisen CHAdeMO-pikalatauskaapelilla. Uuden Nissan LEAFin akussa on suojamekanismeja, jotka suojaavat akkua, kun autoa ladataan pikalatauslaitteella toistuvasti lyhyen ajan sisällä. Suojamekanismit pidentävät akun käyttöikää pidemmällä aikavälillä, mutta voivat samalla pidentää latausaikaa useiden pikalatausten jälkeen.