KORVAAMATON NISSANCONNECT EV -SOVELLUS

- Säädä sopiva lämpötila ennen kuin nouset uuteen Nissan LEAFiisi

- Tarkista toimintamatka ja lataustila

- Ajasta LEAFisi lataus sinulle sopivaan aikaan

- Etsi lähimmät latauspisteet

 

RÄÄTÄLÖITÄVÄ INFORMAATIONÄYTTÖ

TEKNOLOGIA, JOKA TARJOAA TIETOA JA VIIHDETTÄ

Uuden räätälöitävän digitaalisen mittariston ansiosta voit muokata kaikkia ajotietoja toimintamatkasta käytettävissä olevaan tehoon ja navigointiin. Tiedot näkyvät upeassa täysvärinäytössä.

RÄÄTÄLÖITÄVÄLTÄ NÄYTÖLTÄ SAAT KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

MUODOSTA UUSI YHTEYS

APPLE CARPLAY

Päästä matkapuhelimesi ja uusi Nissan LEAFisi valloilleen. Apple CarPlay on turvallisempi ja fiksumpi tapa käyttää puhelimen eri ominaisuuksia. Sen avulla voit käyttää puhelintasi handsfree-toimintoa hyödyntäen, lähettää viestejä tai soittaa musiikkia suoraan kätevältä kosketusnäytöltä.

NAUTI ENERGIATEHOKKAASTA BOSE-AUDIOJÄRJESTELMÄSTÄSI

Bose-audiojärjestelmän ansiosta uuden Nissan LEAFin ajaminen on innostava kokemus. Nauti Bose Premium -audiojärjestelmän kirkkaasta äänestä ja uppoudu ainutlaatuiseen ajo- ja kuuntelukokemukseen. 

Apple CarPlay

Matkapuhelimen yhdistettävyys

Bluetooth

Handsfree-puhelut

USB-portti

Musiikki ja lataaminen

NISSANIN ÄLYKKÄÄN AJAMISEN TEKNOLOGIAT

TEKNOLOGIAA TURVAKSESI

Uudessa Nissan LEAFissa on Nissanin edistyneimmät turvallisuusteknologiat, jotka auttavat ennakoimaan paremmin ja lisäävät turvallisuutta tien päällä.

VIIDEN TÄHDEN TURVALLISUUSLUOKITUS

EURO NCAP -turvallisuustesti

Uusi Nissan LEAF sai täydet viisi tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä. 

Vuonna 2018 Euro NCAP otti käyttöön lisää testausmenetelmiä. Testeillä arvioidaan erilaisia kolaritilanteita, joissa on mukana autoja, pyöräilijöitä ja jalankulkijoita. 

Nissan LEAFissa on monia älykkäitä kuljettajan avustusjärjestelmiä, kuten älykäs hätäjarrutustoiminto jalankulkijoiden tunnistuksella ja älykäs aktiivinen kaistavahti. Uuden Nissan LEAFin Intelligent Mobility -teknologiat tekevät ajosta entistäkin turvallisempaa ja varmempaa.