*Lähde: AAA, perustuu vuoden 2018 LEAFin rekisteröinteihin EU:ssa, Norjassa ja Islannissa. 

**Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.

***ProPILOT on saatavilla rajoitettuun osaa Nissan-mallistoa. ProPILOT on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa.

****Sähkönkulutus (Wh/km): yhdistetty 180–206; yhdistetyt CO2–päästöt (g/km): 0. Ei CO2-päästöjä ajon aikana.

*****Ilmoitetut lukemat koskevat 40 kWh:n (LEAF) ja 62 kWh:n (LEAF e+) akkuja. Latausaika voi vaihdella latausolosuhteiden mukaan, riippuen pikalatauslaitteen tyypistä ja kunnosta, akun koosta, sekä akun ja ympäristön lämpötilasta latauksen aikana. Ohjeellinen pikalatausaika vaatii lataamisen CHAdeMO-pikalatauskaapelilla. Uuden Nissan LEAFin akussa on suojamekanismeja, jotka suojaavat akkua, kun autoa ladataan pikalatauslaitteella toistuvasti lyhyen ajan sisällä. Suojamekanismit pidentävät akun käyttöikää pidemmällä aikavälillä, mutta voivat samalla pidentää latausaikaa useiden pikalatausten jälkeen.