Nissan Juke Hybrid

Sähköistetty ajokokemus joka sykähdyttää

Nissan Juke -mallisto alkaen[*]

23 185 €

Nissan Juke ajokuvassa kaupungissa

VOIMANSIIRTO

Tutustu Nissan Juken kahteen eri versioon, polttoaine- ja Hybrid

Etsitpä bensiini- tai hybridimoottoria, Nissan Juke tekee ajamisesta hauskaa ja tarjoaa herkän ja sykähdyttävän ajokokemuksen.

Nissan JukeTalent ja Juke Hybrid

MUOTOILU

Itsevarma ja erottuva muotoilu

Kylkien terävät linjat määrittävät Juken aerodynaamisen muotoilun. Dramaattiset ajovalot tekevät sen ilmeestä entistäkin rohkeamman. Erikoinen kelluva kattolinja ja 19" kevytmetallivanteet (1) tekevät tästä mallista ainutlaatuisen ja huomiota herättävän.

Nissan Juke paikallaan otetussa 3/4-kuvassa takaa takaluukku avattuna

MITAT JA MONIKÄYTTÖISYYS

Sopeutuu olosuhteisiin haluamallasi tavalla

Tutustu Nissan Juken mittoihin ja sisätiloihin. Nissan Juke on suunniteltu sinua ja kaikkia ajomatkojasi varten, eteen ja taakse sijoitetuista USB-porteista aina reiluun ja monipuoliseen tavaratilaan saakka.

AJOAVUSTIMET

Älykkäitä teknologioita avuksesi

Nissan Intelligent Mobility -teknologia tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä. Järjestelmät tarkkailevat ajoa ja tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen, ne esimerkiksi palauttavat auton takaisin omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta.(1)(2)(3)

1/2 - ProPilot Assist

Helpottaa matkantekoa pitämällä valitsemasi etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon.(1)(3)

Nissan Juke takaa otetussa ajokuvassa kaupungin valtatiellä

1/2 – Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä

Pysäköi helposti virtuaalisen 360-asteen näkymän ansiosta. Jaetulta näytöltä näet myös näkymän autosi edestä, takaa ja kaarteista. Saat varoituksen, jos järjestelmä havaitsee liikkuvia kohteita autosi lähellä.(1)(2)

Nissan Juke pysäköimässä kaupungilla

1/2 - Älykäs peräänajovaroitin

Älykäs peräänajovaroitin seuraa edessäsi olevia ajoneuvoja ja jos se havaitsee äkillisen jarrutuksen, antaa se varoituksen ja kehottaa hidastamaan.(1)(2)

Kuva Nissan Juken älykkäästä peräänajovaroittimesta

YHTEYDET

Pidä yhteyttä ympärilläsi olevaan maailmaan

Nissan Juke on kumppanisi kaikkeen liikkumiseen. Se varmistaa yhteytesi ympäröivään maailmaan ja pystyt käyttämään monia sen toimintoja ääniohjauksella tai perinteisesti näytöltä.(1)

1/2 – Saumattomat yhteydet

Apple CarPlay™ tai Android Auto™ yhdistää älypuhelimesi autoosi, jotta saat tarvittaessa ohjeita, voit soittaa puheluita ja kuunnella lempi musiikkiasi.(1)(6)

Nissan Juken NissanConnect-näyttö

1/2 – NissanConnect Services -sovellus

NissanConnect Services -sovelluksen avulla voit hoitaa helposti autosi yhteyksiä, jotka tukevat ajamista, navigointia, mukavuutta ja turvallisuutta. Autosi on aina yhteydessä, kuten sinä itsekin.(1)(4)(5)(8)

Nissan Juke paikallaan otetussa 3/4-näkymässä edestä, taustalla kaupunki ja älypuhelin
Nissan Juke -malliston värit ja varustetasot – joukkokuvat autoista paikoillaan ympyrän muodossa

RAKENNA OMA

Rakenna itsellesi täydellinen Juke

Rakenna itsellesi sopivin vaihtoehto valitsemallasi varustetasolla, värillä ja sisäpuolen sisustuksella. Mihin ikinä menetkään, teet sen tyylikkäästi.

VERSIOT JA VARUSTEET

Tutustu versioihin ja varusteisiin

Itsevarma ja erottuva. Nissan Juke on saatavilla bensiini- ja hybridimoottorilla, ne tarjoavat hauskan ja sykähdyttävän ajokokemuksen. Valitse mikä Juken versioista on sinulle sopivin.

1/2

Nissan Juke 3/4-kuva paikallaan

VERTAILE VERSIOITA

Vertaile, mikä versio on paras sinulle

Klikkaa tästä vertaillaksesi eri varustetasoja ja löytääksesi itsellesi sopivimman.

1/2

Nissan Juke: Elämäntapa

LISÄVARUSTEET

Korosta tyyliäsi

Nissan-lisävarusteiden avulla voit personoida Nissan Juken mieleiseksesi.

1/2 – Peilinkuoret - carbon black

Anna sivupeileillesi tyylikäs ilme näillä hiilenmustilla peilinkuorilla, jotka on suunniteltu täydelliseksi lisäykseksi Jukeesi.

Nissan Juken käännettävä tavaratilan suoja

1/2 – Katolle asennettava polkupyöräteline

Tällä Juken kattokaiteisiin kiinnitettävällä lisävarusteella kuljetat turvallisesti jopa kolme polkupyörää. (Maksimipaino 20 kg, vannekoko enintään 36”/91 cm)

Nissan Juken katolle kiinnitettävä polkupyöräteline

1/2 – Tavaratilan kynnyslista

Laadukas, harjatusta alumiinista valmistettu tavaratilan kynnyslista suunniteltu suojaamaan tavaratilan aukkoa.

Nissan Juken valaistu kynnyslista

*Nissan Juke DIG-T 114 6MT Visia 23 185 € (hintaan lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

(1) Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan).

(2) Älä luota pelkästään kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Ota huomioon nopeusrajoitukset ja muut rajoitukset. Nissan-jälleenmyyjä kertoo Nissan-teknologioihin liittyvät ehdot. Löydät ne myös osoitteesta www.nissan.fi/

(3) ProPILOT Assist on saatavilla rajoitettuun osaan mallistoa. ProPILOT Assist on järjestelmä, jota käytettäessä kuljettajan tulee pitää kädet ratilla ja katse liikenteessä. Järjestelmää tulee käyttää ainoastaan moottoritien tyyppisillä teillä, joissa vastakkaisiin suuntiin liikkuva liikenne on erotettu jakajalla. Kuljettajan vastuulla on kaikissa tilanteissa pysyä valppaana ja olla valmiina ottamaan auton ohjaus haltuunsa. Kuljettajan tulee noudattaa nopeusrajoituksia ja tieliikennelakia. Lisätietoja saat auton käyttöohjekirjasta.

(4) Matkapuhelinta ei pidä yhdistää NissanConnectiin ennen kuin auto on turvallisesti pysäköity. Noudata aina tieliikennesäädöksiä, kun käytät tätä järjestelmää. Kuljettajan tulee käyttää järjestelmää vain silloin, kun se on turvallista. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että handsfree-tekniikat saattavat viedä huomion tiestä, mikä voi vaikuttaa auton täydelliseen hallintaan.

(5) NissanConnect-palveluiden käyttämiseen tarvitaan NissanConnect Services -käyttäjätili. Lisäksi käyttäjän on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava NissanConnect-järjestelmään käyttäjänimen ja salasanan avulla. Maksuttoman NissanConnect Services -sovelluksen käyttämiseen tarvitset älypuhelimen, jossa on yhteensopiva iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä ja SIM-kortti, jossa on datakäyttömahdollisuus käyttäjän ja operaattorin välillä. Kaikki palvelut edellyttävät yhteyttä mobiiliverkkoon. Apple CarPlay ja Android Auto ovat saatavilla maksutta mallista ja/tai varustetasosta riippuen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi tai lue lisää osoitteesta www.nissan.fi

(6) Apple CarPlay® on Apple Inc: n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Android Auto on Google Inc:n tarjoama ominaisuus, joka ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa ympäristöissä. Nissanista riippumattomista syistä Apple CarPlay® ja Android Auto® eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai niillä voi olla tiettyjä ominaisuuksia. Nissan ei vastaa ajoneuvon Apple CarPlay®- ja / tai Android Auto® -ominaisuuksien saatavuudesta tai puuttumisesta.

Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia. Ominaisuudet saatavana versiosta riippuen vakiona tai lisävarusteena (lisämaksua vastaan). Niihin voi liittyä lisäkustannuksia.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, jotta tiedot pitäisivät paikkansa ja olisivat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Joissakin tapauksissa kuvat edustavat muita kuin Suomessa myytäviä malleja, varustetasoja tai tarjouksia.

Automalleille ilmoitetut kulutusarvot on mitattu EU-lainsäädännön määrittelemällä testillä riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Energian ja polttoaineen kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eikä niillä voida kuvata tarkalleen auton tapauskohtaista kulutusta liikenteessä ajettaessa. Käytännön ajotilanteissa kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, lataaminen, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, esilämmitys, keli- ja ajo-olosuhteet, ilmastoinnin tai lämmityksen käyttö, kuormaus sekä autolle tehdyt huollot. Tämän vuoksi kulutus ja toimintamatka voivat poiketa merkittävästikin ilmoitetuista arvoista. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.