Latauslaite: KEBA KeContact P20 -latauslaite Type 2 -pistokkeella. Asennus: perusasennus, sisältää 15 m syöttökaapelia, työt, säädöt viimeistelyt, mittaukset (lisätiedot Plugitin verkkokaupasta). Ei sis. maanrakennusta. Kun ostat uuden Nissan LEAF- tai e-NV200 täyssähköauton nyt, saat lisäksi kaupan päälle 200 € latausrahaa sisältävän latauskortin. Yhteensä 210 € arvoiseen pakettiin sisältyy Liikennevirran lataustili, Nissan-latauskortti sekä RFID-avaimenperä. Katso Liikennevirran latauspisteet: www.virta.fi. Tarjoukset ovat voimassa yksityishenkilöille uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin 31.12.2016 asti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. CO2-päästöt: LEAF-mallisto 0 g/km, e-NV200-mallisto 0 g/km.


Asiakaslupaus

Kun ostat Nissanin, ostat enemmän kuin vain auton – ostat myös palvelupaketin, joka tekee auton omistamisesta miellyttävää, vaivatonta ja taloudellista. Tutustu asiakaslupaukseemme ja sen sisältämiin palveluihin, jotka saat valitessasi Nissanin.

 

Pysy ajan tasalla

Lue sähköinen uutiskirjeemme, niin saat tietää, mitä Nissanilla tapahtuu – kirjeestä saat tuoreimmat tiedot tuotteista, palveluista ja uusimmista houkuttelevista tarjouksista.